Last minute Drenthe

Last minutes vergelijken

Vergelijk 5 verschillende Last minutes.

Vergelijk Last minutes

De natuur in met een last minute naar Drenthe

Van je besluit goedkoop te overnachten in Drenthe zul je geen spijt krijgen. De wijdse provincie boordevol natuur en lieflijke dorpjes is er een die uitnodigt tot ontdekken. Actief genieten tijdens een vakantie in Drenthe is dan ook de insteek. Met talloze wandelroutes en wel tweeduizend kilometer aan fietspaden beleef je tussen de wateren, bossen, heidevelden en meer de mooiste avonturen. Assen en Emmen zijn tussen als dat schoon leuke stadse bestemmingen. Vakantiewoningen op bungalowparken en goedkope hotels in Drenthe vind je via VertrekDirect.nl het hele jaar door.

Populaire Last minutes

Populaire bestemmingen nabij Drenthe

De hoogtepunten van de provincie die rust en natuur ademt

Goedkoop overnachten in Drenthe doe je in een provincie met drie Nationale Parken. Behalve de ongekend mooie natuur kun je ook steden als Assen en Emmen bezoeken om tijdens je vakantie in Drenthe een keer lekker te shoppen. Waar Drenthe ook bekend om staat, zijn zijn monumentale esdorpen. Dat zijn pittoreske dorpjes midden in de akkers met karakteristieke elementen als boerderijen en kerkjes. De brinkdorpen hebben een plein in de dorpskern. Dwingeloo is de mooiste.

Activiteiten om tijdens je vakantie in Drenthe te ondernemen

Verblijf je in een vakantiehuis op een vakantiepark of boek je een van de goedkope hotels in Drenthe? Dan zit je goed! Door de hele provincie heen is er voor jong en oud genoeg te doen. Bezoek bijvoorbeeld het gevangenismuseum in Veenhuizen of monumentendorp Orvelte. De oudste monumenten van het land, de hunebedden, vind je verspreid over de hele provincie. Een andere absolute must tijdens een last minute naar Drenthe is een bezoek aan Kamp Westerbork.

Het Drentse natuurschoon

Het boeken van een bungalow of extra luxe vakantiehuis doen de meeste bezoekers vanwege het natuurschoon van de regio. Drenthe is haast een aaneenschakeling van natuurgebieden, maar drie daarvan zijn tot Nationaal Park benoemd. Bezoek tijdens je vakantie in Drenthe Nationaal Park Dwingelderveld –het grootste aaneengesloten natte heidegebied van ons land-, Nationaal Park Drents-Friese Wold met zijn heide, moeras, vennetjes en zandverstuivingen, of Nationaal Park Drentsche Aa. Hier vormen esdorpen en landbouwgrond een uniek stukje natuur.

Goedkoop overnachten in Drenthe, een bestemming die 100% kindvriendelijk is

Wil jij met je kinderen op vakantie en vraag je je af of het goedkoop overnachten in Drenthe ook met hen geschikt is? Het antwoord is ja! Drenthe is een provincie die gezinnen met jonge kinderen een warm welkom en genoeg activiteiten biedt. Het hoogtepunt van een last minute in Drenthe is voor de jongste vakantiegangers zonder twijfel een bezoek aan de Wildlands Adventure Zoo in Emmen. Het park is opgedeeld in vier zones –jungle, savanne, woestijn en poolgebied-, waardoor je in één dag de hele wereld rond reist!

Drentse vakantieparken op de mooiste plekjes

Behalve de vele goedkope hotels in Drenthe die je via vergelijkingswebsite VertrekDirect.nl vindt, kun je ook kiezen voor een vakantiewoning. De parken, vaak met een subtropisch zwembad en andere faciliteiten als winkels en restaurants, liggen op de mooiste plekjes in Drenthe. Aan het water, midden in het bos of zelfs grenzend aan een Nationaal Park. Vakantiewoningen zijn er voor kleine gezelschappen, maar ook voor groepen van 10 personen, 12 personen of meer. Kom je met je hond, kies dan voor een bungalow met een omheinde tuin.  

Last minutes vergelijken

Vergelijk 5 verschillende Last minutes.

Vergelijk Last minutes

Meer leuke bestemmingen in Nederland

Blog

© 2024 — vertrekdirect.nl — development by Harris Software