Last minute vakantie Costa Rica

Last minutes vergelijken

Vergelijk 6 verschillende Last minutes.

Vergelijk Last minutes

Last minute Costa Rica: reis naar een overweldigend land met een ontspannen karakter

Ben jij op zoek naar een vakantie naar Costa Rica die in de aanbieding is? Dan ben jij op VertrekDirect.nl aan het juiste adres! Je vindt hier de beste last minute aanbiedingen naar Costa Rica dus binnenkort reis je af naar een stukje paradijs op aarde. Zijn bijnaam dankt het Midden-Amerikaanse land aan zijn overweldigende groen en maar liefst zes verschillende ecosystemen. Of je nu gaat voor een rondreis aanbieding door Costa Rica of een lekker luie strandvakantie aan de Caribische of Pacifische Kust, bij VertrekDirect.nl vind je jouw ideale last minute!

Populaire Last minutes

Populaire bestemmingen rondom Costa Rica

Goedkope reizen naar het land van Pura Vida

Boek jij die super last minute naar dit bijzondere land? Dan laat je je binnenkort onderdompelen in ‘pura vida’, een term die letterlijk vertaald ‘puur leven’ betekent. In feite staat het symbool voor de ontspannen manier waarop de Tico’s, zoals de inwoners zichzelf noemen, leven. Vanaf het moment dat je na het vliegen voet aan land zet, proef je meteen wat ze ermee bedoelen. Go with the flow en onthaast tijdens deze goedkope last minute maximaal!

De beste periode voor een last minute naar Costa Rica

Vertrek je via VertrekDirect.nl goedkoop naar Costa Rica, dan is de beste reistijd gedeeltelijk afhankelijk van waar je precies verblijft. In het noorden grenst het land aan de Caribische Zee, aan het zuiden aan de Stille Oceaan. Over het algemeen kun je stellen dat je voor last minute reizen binnen de droge periode in het zuiden tussen november en april moet vertrekken. In december en januari valt aan de Caribische kant relatief meer regen. Laat die low budget reis echter niet om die reden schieten. Regenbuien zijn veelal heftig, maar kort van aard.

Een vakantie naar Costa Rica: goedkoop en boordevol natuur

Vind je een rondreis Costa Rica die in de aanbieding is? Dan zal je wat natuur betreft je ogen uitkijken. Boek je een goedkope vakantie naar dit Zuid-Amerikaanse land, dan bezoek je zeker de Arenal-vulkaan en het nevelwoud van Monte Verde. In dit dichtbegroeide bos heb je zelfs kans om de bedreigde Quetzal te spotten. Deze vogelsoort is met zijn glanzend groene verendek moeilijk te vinden. Zoek je goed, dan vind je hem wellicht in de boomtoppen. Het kustpark Manuel Antonio verdient tijdens deze vliegvakantie ook een bezoek. Hier zijn drie apensoorten te vinden.

Misschien wel de bijzonderste plek: Tortuguero

Vind je de gewenste vakantie naar Costa Rica, zorg er dan voor dat je tijdens deze goedkope reis Tortuguero in je programma opneemt. Dit Caribische dorp ligt op een smal stuk land en wordt aan twee kanten begrensd door water: in het noorden door de Caribische Zee en in het zuiden door de Tortuguerorivier. Op deze plek lijk je in een geheel andere wereld te stappen. Wandel door de dichtgebroeide jungle of maak een kanotocht. De luiaarden, apen, kaaimannen, tropische vogels en kleurrijke leguanen zijn haast niet te tellen!

Accommodaties in Costa Rica

Verzilver de gewenste aanbieding naar Costa Rica en bekijk welke accommodaties er bij de verschillende deals mogelijk zijn. Zo bestaan er meer dan genoeg eenvoudige verblijven (vooral in de meest natuurrijke gebieden). Ook zijn er volop middenklasse hotels, hostels en luxere all inclusive accommodaties. Ongeacht welk type reiziger je ook bent, er is altijd wel iets naar jouw smaak te vinden. Enthousiast geworden? Boek je deal vandaag nog en pak volgende week al je koffer!

Last minutes vergelijken

Vergelijk 6 verschillende Last minutes.

Vergelijk Last minutes

Andere populaire last minute bestemmingen

Blog

© 2024 — vertrekdirect.nl — development by Harris Software