Last minute Limburg

Last minutes vergelijken

Vergelijk 30 verschillende Last minutes.

Vergelijk Last minutes

Goedkoop overnachten in Limburg is genieten met een hoofdletter ‘G’

Goedkope hotels in Limburg zijn het hele jaar door in trek. Niet zo gek, wanneer je je bedenkt dat genieten van het leven hier haast tot een kunst lijkt te zijn verheven. De gastvrijheid, het bourgondische karakter van de provincie en enkele internationale topattracties zorgen ervoor dat een last minute naar Limburg onverminderd populair blijft. Bovendien leent deze groene regio zich ook nog eens voor een wandel- of fietsvakantie. Tickets naar verre oorden? Welnee, een vakantie in Limburg bewijst iedereen dat je ook dichtbij huis kunt genieten als nooit tevoren.

Populaire Last minutes

Populaire bestemmingen nabij Limburg

Een onvergetelijke last minute naar Limburg vier je op deze plekken

Bossen, beekjes, heuvels en steden van grote historische waarde. Dat is Limburg. Denk je aan goedkope hotels in Limburg, dan denk je waarschijnlijk als eerste aan provinciehoofdstad Maastricht. Zijn Vrijthof, Basiliek van Sint Servaas en Bonnefantenmuseum zijn slechts enkele van de hoogtepunten. Vlakbij ligt Valkenburg, dat ondanks de grote stromen toerisme altijd zijn authentieke karakter heeft weten te behouden. Je bezoekt deze plaats tijdens een vakantie in Limburg vooral voor de kasteelruïne en de fluweelgrotten. In Heerlen struin je door de binnenstad, genietend van de muurschilderingen van internationale kunstenaars.

Wat is er te ondernemen in Limburg

Sightseeing tijdens je last minute in Limburg is natuurlijk leuk, maar ben je benieuwd naar meer dan alleen de hoogepunten van de binnenstad waar jij verblijft? Een keer goedkoop overnachten in Limburg is dan de ideale gelegenheid om het Drielandenpunt te bezoeken. Zo zet jij in één dag voet in Nederland, Duitsland en België. Het Drielandenpunt is ook het hoogste punt van Nederland. Ga gedurende je vakantie in Limburg ook eens wandelen in het Schutterspark, het oudste volkspark van Nederland. Kinderen neem je mee naar het Valkenburgse Sprookjesbos of Gaia ZOO in Kerkrade.

Culinair genieten tijdens een vakantie in Limburg

Deze Zuid-Nederlandse provincie staat niet alleen bekend om zijn natuurgebieden en historische bezienswaardigheden, maar ook om zijn culinaire karakter. Van Noord-Limburg tot Zuid-Limburg zijn de locals het erover eens: genieten van lekker eten en drinken is een onmisbaar aspect van het dagelijks leven. Bestel in het voorjaar de verse asperges en kies in de herfstmaanden voor het typisch Limburgse zuurvlees. Vlaai bij je kopje koffie kan het hele jaar door. Verblijf je in een van de goedkope hotels van Limburg? Bestel ’s avonds voor de verandering dan eens een lokaal gebrouwen biertje.

Een complete vakantie in een van de Limburgse vakantieparken

Ben jij een echte natuurliefhebber, of wil je tijdens je last minute in Limburg gewoon wat extra ruimte om je heen? Of reis je met je hond? Kies er dan voor om goedkoop te gaan overnachten in Limburg in een vakantiewoning op een vakantiepark. Bungalowparken zijn een uitkomst voor grote groepen van 8 personen, 10 personen of meer, maar zijn daar niet exclusief voor bedoeld. Er zijn ook genoeg bungalowparken in Limburg waar je een vakantiehuis voor 2 personen kunt huren. Op luxe parken boek je zelfs een prive-accommodatie met zwembad.

Last minutes vergelijken

Vergelijk 30 verschillende Last minutes.

Vergelijk Last minutes

Andere populaire last minute bestemmingen

Blog

© 2024 — vertrekdirect.nl — development by Harris Software