Last minute Zakynthos

Last minutes vergelijken

Vergelijk 143 verschillende Last minutes.

Vergelijk Last minutes

Een goedkope vakantie naar Zakynthos, ‘Bloem van het Oosten’

Zakynthos heeft als parel in de Ionische Zee al vele harten weten te veroveren. Met een last minute vakantie Zakynthos kan het dan ook eigenlijk niet misgaan. Het eiland werd door de Venetianen liefkozend ‘Fiore di Levante’ genoemd, oftewel ‘Bloem van het Oosten’. Dit dankzij zijn overweldigende natuur, boordevol kleur. Tijdens een last minute Zakynthos is het dan ook genieten geblazen van alles wat het eiland je op dat gebied te bieden heeft. Inclusief de prachtige stranden natuurlijk. Bij VertrekDirect.nl kun je je vakantie Zakynthos goedkoop boeken.

Populaire Last minutes

Populaire bestemmingen in Griekenland

Een last minute vakantie Zakynthos: oogstrelende stranden en zeeschildpadden

De stranden van het eiland zijn stuk voor stuk een feestje om op neer te strijken. De goudgele zandkorrels schitteren in de zon en dankzij het heldere water kun je op veel plekken zelfs tot op de bodem kijken. Boek je jouw super last minute in juni, juli, augustus of september, dan levert deze deal je nog een bijzonder extraatje op. In de zomermaanden komt de zeeschildpad hier aan land om haar eieren te leggen. Grote kans dat jouw vliegvakantie naar dit eiland leidt tot een persoonlijke ontmoeting met dit historische dier.

Bewonder het misschien wel mooiste strand van Europa

Boek je een goedkope vakantie naar Zakynthos, dan kun je om Shipwreck Beach natuurlijk niet heen. De Grieken noemen het strand Navagio. Het kleine strandje heeft al op vele voorpagina’s van reistijdschriften geprijkt. Het ligt ingeklemd tussen hoge kalkstenen rotsen en het scheepswrak dat er ligt is op ontelbare foto’s vastgelegd. Het water hier is blauwer dan blauw. Een echte must om te bezoeken als je een goedkope last minute naar dit eiland boekt.

De ‘ruige’ plekken van het eiland

Daar waar de oost- en zuidkust bezaaid zijn met zachte zandstranden en rustig zeewater, hebben het binnenland en de noordwestkust een heel ander karakter. Hier is de natuur grilliger. Ook staan er verspreid over het kleine eiland wel twee miljoen olijfbomen. Kies je uit een van onze goedkope reizen naar Zakynthos, dan loont het de moeite om ook deze gedeeltes te verkennen. Bijvoorbeeld door low budget een auto te huren of aan één van de vele boottochten deel te nemen. Een goedkope vakantie naar Zakynthos mag dan misschien voornamelijk om strand draaien, maar er is zoveel meer te zien dan alleen dat!

Een zonnige vakantie Zakynthos: goedkoop en keuze in overvloed

Bij VertrekDirect.nl vind je altijd een aanbieding die bij je past. In Zakynthos heb je wat locaties en accommodaties betreft volop keuze. Het is dus helemaal aan jou of je je last minute Zakynthos doorbrengt in een klein familiepension of in een luxe all inclusive hotel. Wat je voorkeur ook heeft, er zijn altijd voldoende deals om uit te kiezen. Last minute reizen naar Zakynthos kun je overigens ook combineren met een bezoek aan andere plaatsen. Zo kun je met de ferry goedkoop naar het naastgelegen Kefalonia, of zelfs naar het vasteland.

Last minutes vergelijken

Vergelijk 143 verschillende Last minutes.

Vergelijk Last minutes

Andere populaire last minute bestemmingen in Griekenland

Blog

© 2024 — vertrekdirect.nl — development by Harris Software