Last minute Lesbos

Last minutes vergelijken

Vergelijk 48 verschillende Last minutes.

Vergelijk Last minutes

Een last minute naar Lesbos; het overweldigend groene eiland van Sappho

Met een goedkope vakantie naar Lesbos vertrek je naar het op twee na grootste eiland van Griekenland. Het prachtige landschap heeft de harten van tal van bezoekers al weten te veroveren en is er klaar voor om hetzelfde ook bij jou te doen. Een last minute naar Lesbos staat in het teken van strand, natuur en Sappho, de in hoofdstad Mytillini geboren dichteres. Je boekt je vakantie naar Lesbos goedkoop bij reisaanbieders als Kras, Tui, Sunweb en De Jong Intra.

Populaire Last minutes

Populaire bestemmingen in Griekenland

Een goedkope vakantie naar een eiland met een onvoorstelbaar afwisselend landschap

Kies je voor een last minute vakantie op Lesbos? En ben je toevallig een natuurliefhebber? Wees jezelf dan dankbaar voor deze beslissing, want een goedkope last minute naar dit eiland staat in het teken van natuur. Op dat gebied is het hoogtepunt van je last minute vakantie op Lesbos het versteende woud. Deze sequoia bomen raakten versteend nadat ze door een vulkaanuitbarsting in het verre verleden met een dikke laag lava werden bedekt.

Wat kun je met een goedkope vakantie naar Lesbos qua cultuur verwachten?

De natuur mag dan misschien wel het paradepaardje van het eiland zijn, maar deze vliegvakantie heeft ook een flinke portie cultuur voor je in het verschiet. Natuurlijk bezoek je tijdens deze super last minute de hoofdstad Mytillini. Last minute reizen naar het eiland zonder het oude kasteel en het antieke theater te hebben gezien, zijn eigenlijk niet compleet. Ook kun je gedurende je last minute op Lesbos het stadje Petra bezoeken, dat al sinds de prehistorie bewoond zou worden.

Genoeg rust en ruimte om van de kustlijn te genieten

Maar eerlijk is eerlijk; goedkope reizen naar het eiland maak je natuurlijk ook voor zijn stranden. En die komen met een wel heel aangename bijkomstigheid. Ze worden namelijk niet druk bezocht door toeristen. En dat betekent dus alle rust en ruimte om tijdens je last minute vakantie op Lesbos te genieten van het zwemmen en zonnen. Het Chrousos strand is een echte aanrader, maar ook het langgerekte strand bij Nyfida is de moeite van het bezoeken waard.

Van zachte kazen tot gevulde courgettebloemen: smullen tijdens je super last minute

Wie goedkoop naar Griekenland vertrekt, kan natuurlijk rekenen op ook een fijne culinaire ervaring. Alhoewel feta in heel het land de favoriete kaas is, heeft het op Lesbos geduchte concurrentie van Myzithra en Ladotyri Mytilinis. Die laatste is een in olijfolie bewaarde kaassoort. Ook zal je tijdens een goedkope vakantie naar Lesbos zien dat er vaker dan elders in Griekenland gevulde courgettebloemen worden gegeten. Ze worden gevuld met rijst en verse kruiden.

Een deal naar een eiland vol verrassingen

Kies je uit de vele deals een aanbieding naar Lesbos? Reis dan 8 dagen, 10 dagen of 15 dagen af naar een low budget of all inclusive accommodatie op dit eiland en gebruik deze als uitvalsbasis om Lesbos te verkennen. Huur een auto of scooter en ontdek alle verrassende kanten van het eiland. Juli en augustus zijn de warmste maanden, terwijl juni en september ideaal zijn voor de actieve vakantieganger. Boek vandaag nog en vertrek binnenkort naar het eiland van Sappho!

Last minutes vergelijken

Vergelijk 48 verschillende Last minutes.

Vergelijk Last minutes

Andere populaire last minute bestemmingen in Griekenland

Blog

© 2024 — vertrekdirect.nl — development by Harris Software