Last minute Cuba

Last minutes vergelijken

Vergelijk 7 verschillende Last minutes.

Vergelijk Last minutes

Een goedkope vakantie naar Cuba, een stukje Caribbean waar de tijd heeft stilgestaan

Een last minute vakantie Cuba betekent een reis naar het land van rum, sigaren, oldtimers en salsamuziek. Maar met een last minute Cuba begin je ook aan een reis die je een bijzondere en veelbewogen geschiedenis toont. Na Spaanse overheersing, Amerikaanse invloeden en een communistisch regime raakt het Cuba nu langzaam in bloei. Vaak wordt zelfs gezegd dat het nu de tijd is om het land te bezoeken en van zijn authenticiteit te proeven. Bij Vertrekdirect.nl boek je je vakantie Cuba goedkoop en snel!

Populaire Last minutes

Populaire bestemmingen rondom Cuba

Een last minute Cuba is kleurrijk en swingend

Met een goedkope vakantie naar dit Caribische eiland dompel je jezelf onder in een wereld van kleur. Je vliegvakantie begint vrijwel altijd in hoofdstad Havana. Het is er een mengelmoes van inwoners én van architectuur. Boek jij een super last minute, dan zul je versteld staan van de kleuren in de hoofdstad, vooral in het historische Havana Vieja en rond alle bars en restaurants. De oldtimers maken het klassieke plaatje helemaal compleet. Het kleurrijke karakter is kenmerkend voor de rest van je last minute vakantie Cuba. Zelfs tot in de kleinste dorpjes in afgelegen natuurgebieden.

Hagelwitte stranden en ruige natuurgebieden

Goedkope reizen naar Cuba bieden je een combinatie van natuur, cultuur en prachtige stranden. Bezoek tijdens je last minute Cuba bijvoorbeeld eens de Vinales Vallei; een tropisch gebied met kalkstenen heuvels rond een tabaksdorp. Ook Maria la Gorda met zijn prachtige stranden en tropische bos vol wildlife is meer dan de moeite waard. En vertrek je goedkoop naar Cuba, dan mogen de stranden van Varadero en Cayo Largo del Sur niet onbezocht blijven. Een hagelwit zandstrand met helderblauwe zee en de mogelijkheid om te zwemmen met tropische vissen, schildpadden en kleine haaien wil je jezelf toch niet ontnemen?

Cubaanse steden die je tijdens je goedkope last minute moet bezoeken

Vind je tussen onze vele deals de voor jou beste aanbieding? Dan wordt het vanaf nu aftellen naar het moment dat je in het vliegtuig stapt! Onthoud dat last minute reizen naar dit Caribische eiland nooit compleet zijn zonder een bezoek aan enkele steden. Behalve de hoofdstad Havana mogen bijvoorbeeld Trinidad en Santiago de Cuba echt niet gemist worden! De laatste geldt als de muzikale hoofdstad van het land. Een mooie gelegenheid om tijdens je goedkope vakantie naar Cuba je heupen even los te schudden!

De beste tijd voor een goedkope last minute

En in welke periode je het beste een deal kunt sluiten? Cuba heeft een tropisch klimaat, dus koud zul je het er nooit krijgen. Wel is er een droog seizoen en een regenseizoen. De beste periode om ernaartoe af te reizen is november tot en met april. Wanneer je juli, augustus en september kunt vermijden, is het er ook een stuk rustiger. Verblijven kun je in eenvoudige low-budget accommodaties of luxe all inclusive resorts. Je kunt een vakantie Cuba zo goedkoop maken als je wilt.

Last minutes vergelijken

Vergelijk 7 verschillende Last minutes.

Vergelijk Last minutes

Andere populaire last minute bestemmingen

Blog

© 2024 — vertrekdirect.nl — development by Harris Software