Last minute Valkenburg

Last minutes vergelijken

Vergelijk 4 verschillende Last minutes.

Vergelijk Last minutes

Een sprookjesachtige last minute naar Valkenburg

Een vakantie in Valkenburg is al eeuwenlang geliefd onder toeristen in binnen- en buitenland. Valkenburg aan de Geul, zoals zijn naam voluit luidt, heeft een schilderachtige ligging aan het kleine riviertje De Geul. Goedkoop overnachten in Valkenburg doe je dan ook in een charmante omgeving. Een omgeving met een keur aan bezienswaardigheden. Boek je een van de vakantie appartementen of goedkope hotels in Valkenburg, dan bezoek je natuurlijk zijn mergelgrotten, die de grootste trekpleister van het dorpje vormen. Bovendien kun je een bezoek aan Valkenburg aan de Geul combineren met de nabijgelegen provinciehoofdstad Maastricht.

Populaire Last minutes

Populaire bestemmingen nabij Valkenburg

Dit zijn de redenen om goedkoop te gaan overnachten in Valkenburg

Verreweg de meeste mensen die voor een last minute in Valkenburg kiezen, doen dit vanwege de mijnen en de grotten met schilderingen uit de Romeinse tijd. In de fascinerende mergelgrotten werd door de Romeinen al 2000 jaar geleden mergel gewonnen. De fluweelgrotten onder de kasteelruïne werden nog geen honderd jaar geleden ontdekt. Wat ook niet aan je vakantie in Valkenburg mag ontbreken, is natuurlijk een bezoek aan diezelfde kasteelruïne, die ook wel hoogteburcht wordt genoemd. Hij dateert uit de elfde eeuw en trakteert je op een adembenemend uitzicht.

Op vakantie in Valkenburg: een omgeving waar meer dan genoeg te doen is

Ga je goedkoop overnachten in Valkenburg, dan biedt niet alleen het dorp zelf, maar ook de omgeving van Valkenburg tal van mogelijkheden om je verblijf nog onvergetelijker te maken. Wielrenners proberen de Cauberg te bedwingen, snelheidsduivels glijden in de zomermaanden over de rodelbaan en liefhebbers van cultuur en historie maken een uitstapje naar het nabijgelegen Maastricht. Boek je een van de goedkope hotels in Valkenburg voor een korte vakantie met kinderen? Dan zijn pretpark De Valkenier en Het Sprookjesbos de places to be. De kleintjes genieten urenlang!

Valkenburg betekent grotten, kasteelruïnes én..... gezellige cafés en restaurants

Een last minute naar Valkenburg boek je voor de bekende grotten en ruïnes, maar ook om er de innerlijke mens eens goed te verwennen. Het toeristische dorp telt tal van gezellige cafés en restaurants, waar je neerstrijkt voor een kop koffie met een stukje vlaai, een borrel met een goed klas wijn, of een uitgebreide lunch of diner. Ga je goedkoop overnachten in Valkenburg, dan zul je zien dat de haute cuisine ruim is vertegenwoordigd. Echter zijn er ook genoeg plekken waar je tegen een betaalbare prijs iets kunt eten.

Een vakantiewoning in de omgeving van Valkenburg: perfect voor jong en oud

Gezien het feit dat deze bestemming tot de populairste van Zuid-Limburg behoort, zijn goedkope hotels in Valkenburg eenvoudig gevonden. Net als appartementen en bed and breakfasts. Wil je je vakantie in Valkenburg echter eens op een andere manier beleven? Kies dan voor een huisje op een vakantiepark, waar je maximaal van de prachtige omgeving geniet. Er zijn kleine bungalows, maar ook accommodaties voor 8 personen, 12 personen of zelfs grotere groepen. Tevens is een vakantiepark de oplossing voor vakantiegangers die met hun hond naar deze Zuid-Limburgse plek reizen.

Last minutes vergelijken

Vergelijk 4 verschillende Last minutes.

Vergelijk Last minutes

Meer leuke bestemmingen in Nederland

Blog

© 2024 — vertrekdirect.nl — development by Harris Software