Last minute Valencia

Last minutes vergelijken

Vergelijk 45 verschillende Last minutes.

Vergelijk Last minutes

Een last minute naar Valencia; Spanje’s futuristische sinaasappelstad

Met een last minute vakantie naar Valencia breng je een bezoek aan de derde stad van Spanje, gelegen aan de oostkust van het land. Valencia werd lang onterecht over het hoofd gezien, maar nu weten cultuursnuivers, stedentrippers, lekkerbekken en strandfanaten allemaal hun weg ernaartoe te vinden. Een goedkope vakantie naar Valencia staat bovendien in het teken van moderne architectuur. Je boekt je vakantie naar Valencia goedkoop bij reisaanbieders als Tui en Sunweb.

Populaire Last minutes

Populaire bestemmingen in Spanje

Een super last minute naar een stad vol klassieke én moderne architectuur

Zowel de Romeinen als de Moren hebben in deze inmiddels 2000 jaar oude stad hun voetsporen achtergelaten. Na het vertrek van de laatstgenoemden werden er in rap tempo kerken en paleizen gebouwd. Onder andere die maken een last minute vakantie naar Valencia de ideale stedentrip voor cultuurliefhebbers. Net als Barcelona biedt Valencia je een historische binnenstad en strand, maar de moderne architectuur van de Stad van de Kunst en Wetenschap doet er nog een schepje bovenop.

Bezoek tijdens je goedkope vakantie naar Valencia de ‘Ciudad de las Artes y Ciencias

Boek je een goedkope vakantie naar Valencia, dan kun je tijdens deze citytrip niet om de Ciudad de las Artes y Ciencias heen. In deze wijk vind je zeven verschillende gebouwen waarin kunst, cultuur en wetenschap zijn verenigd. Het project heeft de stad –zeker wat betreft architectuur- helemaal op de kaart gezet. Bezoek tijdens goedkope reizen naar Valencia deze wijk en en geniet behalve van de gebouwen ook van zijn omgeving van parken en vijvertjes.

Andere hoogtepunten van de Sinaasappelstad

Kies je uit de vele deals een aanbieding naar de Sinaasappelstad, zorg er tijdens deze vliegvakantie dan ook voor dat je de Kathedraal van Valencia bezoekt. Deze vind je op het Plaza de la Virgin plein. Ook de Mercado Central wil je tijdens deze goedkope last minute niet missen. Op deze overdekte markt loop het water je in de mond. En wist je trouwens dat Valencia een echte fietsstad is? Huur tijdens je weekendje weg een fiets en ontdek zo in korte tijd nog meer!

Culinair genieten in de bakermat van de paëlla

Of je nu een low budget accommodatie of luxe all inclusive deal boekt, hetzelfde advies geldt voor iedereen. Laat de maaltijden in je accommodatie eens voor wat ze zijn en ga in de binnenstad op zoek naar een authentiek Spaans restaurant. Van april tot en met oktober kun je heerlijk op een terrasje zitten om van je maaltijd te genieten. Valencia is de geboortestad van de paëlla, maar ook tapasrestaurants zijn ruim vertegenwoordigd.

Vier je vakantie in Valencia goedkoop, ontspannen en met een glimlach op je gezicht

Last minute reizen naar Valencia gaan naar een stad die maar liefst 300 dagen per jaar op zon mag rekenen. Het knusse karakter van de stad zou je nooit doen vermoeden dat je met de derde stad van Spanje te maken hebt. Vertrek je 3 dagen, 4 dagen of 5 dagen goedkoop naar Valencia, dan kun je nog echt van het authentieke Spaanse leven proeven. Een last minute naar Valencia is een citytrip met ongekend charme.

Last minutes vergelijken

Vergelijk 45 verschillende Last minutes.

Vergelijk Last minutes

Andere populaire last minute stedentrips

Blog

© 2024 — vertrekdirect.nl — development by Harris Software