Last minute Malaga

Last minutes vergelijken

Vergelijk 44 verschillende Last minutes.

Vergelijk Last minutes

Een last minute naar Malaga, Andalusische badplaats vol historie

Boek je een last minute vakantie naar Malaga, dan reis je af naar één van de bijzonderste steden van Andalusië. De Zuid-Spaanse stad kent een geschiedenis van 3.000 jaar en biedt jou tijdens een goedkope vakantie naar Malaga een flinke portie cultuur en historie. Rijk aan Romeinse bouwwerken zoals een tempel en een theater, maar ook aan Ottomaanse invloeden, is de stad een levend geschiedenisboek. Tijdens een last minute stedentrip in Malaga combineer je zon, strand én cultuur!

Populaire Last minutes

Populaire bestemmingen in Spanje

De ideale reistijd

Wie een vliegvakantie naar Malaga boekt, zet in tweeënhalf uur voet op deze historische bodem. Low budget deals vind je via vergelijkingswebsite VertrekDirect.nl bij aanbieders als Tui, Sunweb en Kras. Behalve voor een all inclusive verblijf in de nabijheid van het strand kun je bij een super last minute ook kiezen voor een appartement. Mei, juni en september gelden als de beste maanden voor een goedkope vakantie naar deze Andalusische parel. In juli en augustus lopen de temperaturen flink op en kun je het beste aan het strand vertoeven.

Cultuur en historie snuiven tijdens een last minute vakantie in Malaga

Zowel de Romeinen als de Ottomanen hebben hun voetsporen duidelijk achtergelaten. Het culturele hoogtepunt van je goedkope last minute naar deze stad is natuurlijk het 9e-eeuwse Alcazaba, het voormalige Moorse fort aan de voet van de heuvel Gibralfaro. Uit de gedetailleerde versieringen en de prachtige tuinen blijkt die typisch Arabische invloed. Tegenover Alcazaba bezoek je het in de jaren ’50 per toeval ontdekte Romeinse theater. Ook de kathedraal ‘La Manquita’ mag niet ontbreken aan je last minute in Malaga.

Culinair genieten tijdens je last minute stedentrip in Malaga

Last minute reizen naar deze stad zijn bij uitstek de gelegenheid om de bijzonderste smaken van Andalusië te proeven. De stad kun je dan ook niet verlaten zonder de typische gazpachuelo te hebben geprobeerd. Deze visbouillon met knoflook en eigeel zul je tijdens je last minute vakantie in Malaga op vrijwel elke menukaart tegenkomen. De soep werd vroeger vooral door lokale vissers gegeten, die er niet verkochte stukken vis aan toevoegden.

Goedkope reizen naar Malaga zijn ook ideaal voor natuurliefhebbers

Niet alleen Malaga, maar ook zijn omgeving is prachtig. Wil je tijdens je goedkope vakantie naar Malaga eens iets anders zien? De ogen van natuurliefhebbers zullen stralen van geluk wanneer ze tijdens deze super last minute het Parque Grazalema bezoeken. Dit biosfeerreservaat is één van de bijzonderste (en natste) natuurgebieden van Spanje en staat garant voor heerlijke wandeltochten. In dit natuurgebied tref je ook veel authentieke ‘Pueblos Blancos’, oftewel witte dorpen.

365 dagen per jaar deals waar je geen nee tegen kunt zeggen

Goedkoop naar Malaga kan het hele jaar door. Reisorganisaties als Tui, Sunweb en Kras hebben altijd wel een aanbieding voor je klaarstaan. Of je nu op zoek bent naar een last minute stedentrip naar Malaga van 3 dagen, 5 dagen, 7 dagen of zelfs langer dan een week. Vind je een deal voor een last minute naar Malaga, midden in het temperamentvolle hart van Spanje? Overweeg dan ook eens om de stad te combineren met een bezoek aan andere plaatsen als Granada, Sevilla en Cordoba.

Last minutes vergelijken

Vergelijk 44 verschillende Last minutes.

Vergelijk Last minutes

Andere populaire last minute bestemmingen

Blog

© 2024 — vertrekdirect.nl — development by Harris Software