Last minute Toscane

Last minutes vergelijken

Vergelijk 64 verschillende Last minutes.

Vergelijk Last minutes

Verwezenlijk je droomreis met een last minute naar Toscane

Voor veel reizigers is een goedkope vakantie naar Toscane dé Italiaanse droomvakantie. En geef ze eens ongelijk. Met een last minute vakantie in Toscane begeef je je tussen de glooiende heuvels, uitgestrekte wijnlandschappen en historische cultuursteden. Een goedkope vakantie naar Toscane staat voor een auto- of vliegvakantie naar één van de mooiste binnenlanden van heel Europa. Je boekt een super last minute bij reisorganisaties als Kras, Tui en De Jong Intra.

Populaire Last minutes

Populaire bestemmingen nabij Toscane

Duik met een goedkope vakantie naar Toscane in een zee van historisch erfgoed

Goedkope reizen naar Toscane brengen je naar een regio waarvan tal van plekken zijn erkend als UNESCO Werelderfgoed. Regiohoofdstad Florence vormt voor velen hét hoogtepunt. Knusse uitstapjes gedurende deze goedkope last minute maak je naar de ‘I Borghi Piú Belli’, oftewel ‘de mooiste dorpjes’. Maar liefst zestien middeleeuwse dorpjes in Toscane dragen dit label. Wie goedkoop naar Toscane vertrekt, mag deze zeker niet aan zich voorbij laten gaan.

Steden die historie ademen

Naast deze kleine dorpjes bezoek je tijdens je last minute vakantie in Toscane natuurlijk ook de grotere steden. Bijvoorbeeld Lucca. De oude Romeinen stichtten deze stad. De in de Renaissance gebouwde stadsmuren zijn nog helemaal intact. Ook het historisch centrum van Siena mag je tijdens een last minute in Toscane niet aan je voorbij laten gaan. Zijn middeleeuwse straatjes met hun vele hoogteverschillen en goed bewaarde gebouwen maken Siena misschien wel één van de mooiste steden van Europa. Op het stadsplein Piazza del Campo kijk je je ogen uit.

Florence: bakermat van de Renaissance en hoogtepunt van een last minute in Toscane

Volgens velen is regiohoofdstad Florence, in het Italiaans Firenze genoemd, de kers op de taart van hun reis. Het symbool van deze stad, die als bakermat van de Renaissance geldt, is de Basilica di Santa Maria del Fiore (kortweg Duomo genoemd). Ook de beroemde brug Ponte Vecchio en de musea met de vele werken van onder andere Michelangelo en Leonardo Da Vinci mogen niet ontbreken. Het gehele historische centrum staat op de UNESCO Werelderfgoedlijst.

Reis naar het culinaire hart van Italië

Kunst bestaat in nog meer vormen en dat wordt tijdens je goedkope vakantie naar Toscane door de gepassioneerde Italiaanse koks bevestigd. Hoewel last minute reizen naar Italië altijd (gedeeltelijk) in het teken van eten staan, bevind je je tijdens een last minute vakantie in Toscane in het hart van de Italiaanse keuken. Hier geen liflafjes, maar pure ingrediënten die gedegen maaltijden vormen. Specialiteiten die je tijdens een goedkope vakantie naar Toscane zeker wilt proeven, zijn pecorino, chianinivlees en pici. Alles natuurlijk onder het genot van een Chiantiwijn.

Historische regio die ook strandliefhebbers meer dan tevreden stelt

Vind je tussen de deals jouw ideale aanbieding? Wacht dan niet met het boeken van deze low budget vakantie. Leg deze deal van 5 dagen, 7 dagen of 10 dagen vast, eventueel op all inclusive basis. Juni, juli, augustus en september zijn ideaal voor de reizigers die tijdens deze super last minute ook van het strand willen genieten. Op de prachtige stranden aan de Tyrreense Zee is het in de zomer heerlijk vertoeven. Boek je vakantie naar Toscane goedkoop en tel af naar je vertrek.

Last minutes vergelijken

Vergelijk 64 verschillende Last minutes.

Vergelijk Last minutes

Andere populaire last minute bestemmingen in Italië

Blog

© 2024 — vertrekdirect.nl — development by Harris Software