Zoek & boek

Last minute Benidorm

  • Vergelijk alle last minute vakanties
  • De beste deals
  • Tips per bestemming
  • Eén compleet overzicht

Ontdek met een last minute naar Benidorm de verrassende kant van de stad

Benidorm een oubollig imago? Met last minute reizen naar deze badplaats aan de Costa Blanca ga jij ontdekken dat dit allesbehalve waar is. Vind je tussen de vele deals van reisorganisaties die low budget aanbieding die echt iets voor jou is? Boek dan die goedkope vakantie naar Benidorm en ontdek het ‘Manhattan van Europa’. Een last minute vakantie naar Benidorm toont je ook de authentieke kant van deze stad. Je boekt je vakantie in Benidorm goedkoop en snel via vergelijkingswebsite VertrekDirect.nl.

Last minute vakantie
Waar wacht je nog op?

Boek direct je last minute vakantie Benidorm

Last minutes

Een super last minute naar veel meer dan alleen een strandbestemming

Goedkope reizen naar Benidorm gaan naar een al duizenden jaren bewoonde omgeving. Na de Romeinen volgden de Moren en vanaf de 13 eeuw werd Benidorm christelijk gebied. Een vliegvakantie naar deze kustplaats gaat vandaag de dag naar een moderne stad die bruist van het toerisme. Voorheen was Benidorm vooral een landbouw- en visgebied. Van alle volkeren zijn er tijdens je last minute in Benidorm nog overblijfselen te zien. Dat maakt de stad veel meer dan alleen die strandbestemming en een goedkope last minute een reis met een vleugje cultuur.

Top 5 last minutes Benidorm

Populaire last minute vakanties Benidorm

Climia Belroy Apartments

Costa Blanca - Benidorm

Primavera Park

Costa Blanca - Benidorm

Barceló Benidorm Beach

Costa Blanca - Benidorm

Brisa

Costa Blanca - Benidorm

Poseidon Resort

Costa Blanca - Benidorm

Andere populaire bestemmingen in Spanje

Een last minute vakantie naar Benidorm: verrassend authentiek

Vrijwel iedereen weet dat je tijdens een last minute vakantie in Benidorm in een all inclusive hotel of modern appartement verblijft dat tot de ‘skyline’ van de stad hoort. De kustplaats mag dan wel bekend zijn om zijn hoogbouw, dat betekent natuurlijk niet dat het daarbij ophoudt. Integendeel, het centrum dat je tijdens je goedkope vakantie naar Benidorm ontdekt, ademt een flinke portie authenticiteit. De San Jaime kerk is de blikvanger van het centrum. Boek je een goedkope vakantie naar deze badplaats, bezoek vlakbij Benidorm dan ook het fort El Castillo.

Alle factoren voor een geslaagde vakantie

Boek je je vakantie naar Benidorm goedkoop via vergelijkingswebsite VertrekDirect.nl, dan kun je dus rekenen op én interessante culturele overblijfselen, én heerlijke stranden. De stad heeft alle faciliteiten die je je maar kunt wensen. Niet voor niets trekken veel mensen goedkoop naar deze plaats, zelfs om te overwinteren. Maar wist je dat je met een goedkope vakantie naar Benidorm ook een klein cultureel paradijsje bezoekt? Vermijd de toeristische gelegenheden en duik in één van de smalle straatjes van de stad, waar je gezellig met de locals van verse specialiteiten geniet. Buen apetito!

Alles voor een heerlijke vakantie

De maanden mei tot en met oktober gelden als de beste periode om een deal naar Benidorm te boeken. Juli en augustus zijn de warmste maanden en lenen zich vooral voor het strand en in wat mindere mate voor actieve vakanties. Je kunt een last minute naar Benidorm voor 5 dagen boeken, maar ook voor 7 dagen of langer dan een week. In het gezellige centrum en aan de goudgele stranden van de stad vind je alle ingrediënten voor een heerlijke vakantie. Boek je super last minute vandaag nog en ontdek binnenkort deze verrassende bestemming!

Toch iets anders?

Andere populaire last minute bestemmingen

Meer weten over last minute vakanties?

Mark helpt je verder

Zoek je een last minute vakantie die echt bij je past, of twijfel je over welke reisorganisatie jouw droomreis kan waarmaken? Wil je dieper duiken in hoe jouw vakantieavontuur eruit kan zien, met tips over wat er allemaal te beleven valt? Of ben je benieuwd welke maanden ideaal zijn voor dat spontane uitje waar je zo naar verlangt? Wij staan klaar om al jouw vragen te tackelen met frisse ideeën en op maat gemaakt advies. Laat ons jouw reiscompagnon zijn; neem gerust contact op voor een advies dat net zo uniek is als jijzelf.

mark vertrekdirect
Mark Last minute expert
  • Vergelijk alle last minute vakanties
  • De beste deals
  • Tips per bestemming
  • Eén compleet overzicht

Een moment geduld. We zoeken het geschikte aanbod met last minute vakanties voor je…