Zoek & boek

Last minute Lissabon

  • Vergelijk alle last minute vakanties
  • De beste deals
  • Tips per bestemming
  • Eén compleet overzicht

Een last minute naar Lissabon: stedentrip naar de stad die je verhalen te vertellen heeft

Een last minute stedentrip naar Lissabon: de gelegenheid om culinair Portugal te leren kennen, je mee te laten slepen in hartverscheurende fado en een ritje te maken in het zo typische, gele trammetje. Met een goedkope vakantie naar Lissabon raak je nooit uitgekeken. Niet zo gek, want de stad heeft je grote verhalen te vertellen. Bijvoorbeeld over zijn historische zeevaarders. Je boekt een last minute vakantie naar Lissabon via vertrekdirect!

Last minute vakantie
Waar wacht je nog op?

Boek direct je last minute vakantie Lissabon

Last minutes

Een super last minute met de meest fantastische uitzichten

Een goedkope vakantie naar Lissabon gaat naar een bijzondere stad. Hij is namelijk op zeven heuvels gebouwd. Daarom vind je tijdens een last minute stedentrip in Lissabon, waar je ook gaat, altijd wel een uitzichtpunt. De Portugezen noemen deze miradouro’s. Deze uitkijkpunten maken een goedkope last minute naar de Portugese hoofdstad letterlijk nog een stukje mooier. Ze zijn vaak namelijk betegeld met azulejos, de gekleurde en typisch Portugese tegeltjes. Vaak is hier ook een cafétje aanwezig.

Top 5 last minutes Lissabon

Populaire last minute vakanties Lissabon

Turim Restauradores

Costa de Lisboa - Lissabon

Portugal

Costa de Lisboa - Lissabon

Avani Avenida Liberdade

Costa de Lisboa - Lissabon

Ramada by Wyndham Lisbon

Costa de Lisboa - Lissabon

Altis Avenida

Costa de Lisboa - Lissabon

Populaire bestemmingen in Portugal

Bica en pastel de nata maken last minute reizen naar Lissabon nóg interressanter

Minstens zo kenmerkend zijn de vele koffiezaakjes, zo zul je tijdens je last minute vakantie in Lissabon al gauw genoeg merken. In Portugal heerst een echte koffiecultuur en de inwoners drinken gedurende de dag meerdere malen een ‘bica’. Laat deze sterke en bittere espresso tijdens een goedkope vakantie naar deze stad ook eens voor jezelf inschenken. Natuurlijk mag wat zoetigheid daarbij niet ontbreken. Gebruik goedkope reizen naar de Portugese hoofdstad als excuus om je een flink tegoed te doen aan de traditionele pastel de nata.

Goedkoop naar Lissabon? Deze bezienswaardigheden wil je absoluut zien

De Portugese hoofdstad barst haast uit zijn voegen van de historische bezienswaardigheden. Gelukkig helpt het handige metronetwerk je om alle highlights tijdens deze vliegvakantie op een aangenaam tempo van je must-see lijstje te kunnen afvinken. Wat je echt niet mag missen tijdens deze citytrip zijn de Toren van Belém en het zich daar vlakbij bevindende Jerónimos klooster. Je vindt ze allebei in de wijk Belém. Ook het São Jorge fort mag je niet vergeten.

Trek tijdens je last minute stedentrip in Lissabon eens een dagje uit voor het strand

Kies je uit de vele deals een aanbieding voor een weekendje weg of een langere vakantie in Lissabon? Wanneer je voor 4 dagen, 5 dagen of langer de stad bezoekt, kun je deze last minute naar Lissabon ook combineren met het strand. De Costa de Lisboa herbergt enkele van de mooiste badplaatsen van het hele land. De ultieme aanrader is het mondaine en rustige Estoril.

De beste periode voor een citytrip naar ‘de Witte Stad’

Wanneer de zon op de huizen schijnt, lijkt hun pastelkleur helderwit te worden. Daar dankt de Portugese hoofdstad zijn bijnaam dan ook aan. Alhoewel die zon een mooi plaatje oplevert, kun je een deal in de warme maanden juli en augustus beter alleen boeken wanneer je het strand met je citytrip wilt combineren. Mei, juni, september en oktober zijn de meest ideale maanden voor een bezoek aan de stad. Wat accommodaties betreft heb je de keuze uit zowel low budget appartementen als all inclusive hotels.

Toch iets anders?

Andere populaire last minute bestemmingen

Meer weten over last minute vakanties?

Mark helpt je verder

Zoek je een last minute vakantie die echt bij je past, of twijfel je over welke reisorganisatie jouw droomreis kan waarmaken? Wil je dieper duiken in hoe jouw vakantieavontuur eruit kan zien, met tips over wat er allemaal te beleven valt? Of ben je benieuwd welke maanden ideaal zijn voor dat spontane uitje waar je zo naar verlangt? Wij staan klaar om al jouw vragen te tackelen met frisse ideeën en op maat gemaakt advies. Laat ons jouw reiscompagnon zijn; neem gerust contact op voor een advies dat net zo uniek is als jijzelf.

mark vertrekdirect
Mark Last minute expert
  • Vergelijk alle last minute vakanties
  • De beste deals
  • Tips per bestemming
  • Eén compleet overzicht

Een moment geduld. We zoeken het geschikte aanbod met last minute vakanties voor je…