Last minute Azoren

Last minutes vergelijken

Vergelijk 28 verschillende Last minutes.

Vergelijk Last minutes

Een goedkope vakantie naar de Azoren: dé super last minute voor natuurliefhebbers

Ben je een echte natuurfanaat, trek je graag je wandelschoenen aan en geniet je van rust om je heen? Dan is een last minute vakantie naar de Azoren jou op het lijf geschreven. De archipel staat bekend om zijn afwisselende, maar vooral indrukwekkende landschap. Kratermeren, bergen en uitgestrekte wijngaarden zijn slechts enkele voorbeelden. Een last minute naar de Azoren is een oase van groen. Je boekt je vakantie naar de Azoren goedkoop bij reisaanbieders als Kras en Tui.

Populaire Last minutes

Populaire bestemmingen in Portugal

Ontdek met een last minute naar de Azoren de indrukwekkende flora en fauna

Met last minute reizen naar deze Portugese archipel zie je met eigen ogen wat een vruchtbare, vulkanische bodem voor een landschap kan betekenen. De laatste uitbarsting vond in 1957 plaats. Het milde en regenachtige klimaat doet ook een duit in de zak en laat het groen nog weelderiger groeien. Tijdens een goedkope last minute naar de Azoren kom je ogen tekort. Naast planten komen er ook dieren voor die je tijdens geen enkele andere vliegvakantie zult tegenkomen.

Maak tijdens deze low budget vakantie kennis met de eilandbewoners

Die bijzondere diersoorten vind je niet alleen op de eilanden, maar ook in de omringende zee. Wie goedkoop naar de archipel vertrekt, heeft een grote kans om dolfijnen en walvissen te spotten. Ook haaien, roggen en zeeschildpadden zijn veelvuldig geziene waterbewoners. Je snapt het al; goedkope reizen naar de Azoren zijn dus ook voor duikers extra aantrekkelijk. Naast zeedieren tref je gedurende een last minute vakantie op de Azoren ook bijzondere vogel- en reptielsoorten.

Welk eiland ga jij bezoeken?

Met het boeken van een goedkope vakantie naar de Azoren zet je over een tijdje koers richting een archipel die uit 17 verschillende eilanden bestaat. Daarvan zijn er 9 bewoond. Het grootste en meteen meest diverse eiland van de archipel is São Miguel. Hier tref je tijdens een last minute vakantie op de Azoren de meeste bezienswaardigheden. Op het op één na grootste eiland Pico beklim je de 2351 meter hoge en gelijknamige vulkaan.

Tijdens je vakantie op de Azoren goedkoop eten bij lokale restaurantjes

Alhoewel de eilandengroep qua uiterlijk weinig overeenkomsten vertoont met het Portugese land, heeft het op een ander vlak wel wat gemeen: aan tafel is het er smullen geblazen. Wie uit de vele deals een aanbieding naar de Azoren kiest, kan rekenen op de lekkerste visgerechten en schaal- en schelpdieren die hij ooit gegeten heeft. Een bijkomend voordeel is dat het eten ook nog eens erg goedkoop is. Laat het buffet van je all inclusive hotel dus eens voor wat het is en schuif aan bij een lokale taverne.

Reis naar een unieke vakantiebestemming

Met het boeken van een goedkope vakantie naar de Azoren boek je een reis naar een unieke vakantiebestemming. Je kunt je haast niet voorstellen dat het bij Europa hoort. Boek de deal van jouw keuze en vertoef 6 dagen, 7 dagen of 8 dagen op een prachtige archipel waar massatoerisme een vreemd begrip is. Juni, juli en augustus zijn in verband met de neerslag de beste maanden voor een last minute naar de Azoren. De temperatuur is er echter het hele jaar door aangenaam.

Last minutes vergelijken

Vergelijk 28 verschillende Last minutes.

Vergelijk Last minutes

Andere populaire last minute bestemmingen in Portugal

Blog

© 2024 — vertrekdirect.nl — development by Harris Software