Zoek & boek

Last minute Groningen

  • Vergelijk alle last minute vakanties
  • De beste deals
  • Tips per bestemming
  • Eén compleet overzicht

Even helemaal onthaasten met een vakantie naar Groningen

Vertrek binnenkort naar het uiterste noordoosten van ons land en beleef daar een onvergetelijke last minute in Groningen. De dunbevolkte regio met één grote stad, de gelijknamige studentenstad Groningen, biedt jou als vakantieganger enorm veel ruimte. Goedkoop overnachten in Groningen doe je dan ook in een oase van rust. Ideaal voor als je even wilt ontsnappen aan het gehaaste dagelijks leven. Boek een van de goedkope hotels in Groningen en de culturele en historische hoogtepunten en het natuurschoon van de provincie.

Last minute vakantie
Waar wacht je nog op?

Boek direct je last minute vakantie Groningen

Voordeeluitjes logo
Voordeeluitjes Bekijk prijs
Bungalow net
Bungalow.net Bekijk prijs
Last minutes

De nummer één van alle bezienswaardigheden: bruisende studentenstad Groningen

In Groningen in het centrum is het altijd een gezellige bedoening. Groningen is een stad die enerzijds bruist en jong is, maar je anderzijds overspoelt met zijn eeuwenoude klasse. Tijdens een last minute in Groningen voel je dan ook een unieke energie. Beklim tijdens je bezoek aan Groningen stad de driehonderd stenen traptreden van de vijftiende-eeuwse Martinitoren en laat jezelf eenmaal aangekomen op de top belonen met het prachtige uitzicht over de stad. Wie goedkoop gaat overnachten in Groningen mag ook een wandeling door de schilderachtige hofjes niet missen.

Top 5 last minutes Groningen

Populaire last minute vakanties Groningen

Van der Valk Groningen – Zuidbroek A7

Groningen - Zuidbroek

Thermen Bad Nieuweschans

Groningen - Bad Nieuweschans

Hotel Restaurant Termunterzijl

Groningen - Termunterzijl

Hotel Restaurant De Boegschroef

Groningen - Delfzijl

Populaire bestemmingen in Nederland

Hoogtepunten in de rest van de provincie

Ga je op vakantie naar Groningen, dan hoef je je niet tot de provinciehoofdstad te beperken. Daarbuiten is minstens zoveel te zien! Ga bijvoorbeeld eens een dagje naar Fort Bourtange in het oude dorpje Bourtange. De verdediging en het drassige moeras om het dorp heen zorgden ervoor dat zelfs de Spaanse veroveraars hier geen voet aan de grond zetten. Maar wie een van de goedkope hotels in Groningen boekt, wil misschien ook wel het Veenkoloniaal Museum zien. Met kinderen op vakantie naar Groningen? Bezoek dan zeehondencrèche Pieterburen.

De natuur in tijdens een last minute in Groningen

Ben jij een natuurliefhebber in hart en nieren? Dan is het boeken van een van de goedkope hotels in Groningen een absolute aanrader. In deze provincie ligt onder andere het Lauwersmeer. Het gebied waar zich ooit de Lauwerszee bevond, herbergt nu een rijkdom aan flora en fauna en haast grenzeloze mogelijkheden voor watersporters. Maar vergeet ook de wadden niet wanneer je besluit goedkoop te gaan overnachten in Groningen. Kijk je ogen uit bij de schoonheid van de natuur en knipoog naar de zonnebadende zeehonden op de zandbanken.

Last minute naar Groningen: een stukje UNESCO Werelderfgoed op je bord

Kies jij ervoor om binnenkort in een van de goedkope hotels in Groningen te overnachten? Alhoewel je het misschien niet zou verwachten, ga je hiermee ook een verrassende culinaire ervaring mee tegemoet. Alhoewel je in Groningen Stad kunt eten in hippe proeflokalen en bij foodfestivals, wordt er in de rest van de provincie nog meer gefocust op het creëren van gerechten van eigen bodem. Zeekraal, Groningse mosterd, wijnen en typische zoetigheden spelen allemaal een glansrijke rol.

Groningse vakantieparken

Via vergelijkingswebsite VertrekDirect.nl kun je kiezen uit een breed aanbod goedkope hotels in Groningen. Een groot deel daarvan bevindt zich in de gelijknamige provinciehoofdstad. Ideaal voor als je zoekt naar een accommodatie voor een stedentrip. Wil je tijdens je last minute in Groningen stad met natuur combineren? Ga dan voor een vakantiehuis op een vakantiepark. Sommige vakantiehuisjes zijn zo compleet ingericht, dat je er een maximaal luxe vakantie viert waarbij het je niet ontbreekt. Ook ben je er met een hond vrijwel altijd welkom.

Toch iets anders?

Andere populaire last minute bestemmingen

Meer weten over last minute vakanties?

Mark helpt je verder

Zoek je een last minute vakantie die echt bij je past, of twijfel je over welke reisorganisatie jouw droomreis kan waarmaken? Wil je dieper duiken in hoe jouw vakantieavontuur eruit kan zien, met tips over wat er allemaal te beleven valt? Of ben je benieuwd welke maanden ideaal zijn voor dat spontane uitje waar je zo naar verlangt? Wij staan klaar om al jouw vragen te tackelen met frisse ideeën en op maat gemaakt advies. Laat ons jouw reiscompagnon zijn; neem gerust contact op voor een advies dat net zo uniek is als jijzelf.

mark vertrekdirect
Mark Last minute expert
  • Vergelijk alle last minute vakanties
  • De beste deals
  • Tips per bestemming
  • Eén compleet overzicht

Een moment geduld. We zoeken het geschikte aanbod met last minute vakanties voor je…