Last minute Deventer

Last minutes vergelijken

Vergelijk 0 verschillende Last minutes.

Een last minute naar Deventer, een stad om verliefd op te worden

Goedkope hotels in Deventer bevinden zich stuk voor stuk op fotogenieke locaties. De oude Hanzestad aan de IJssel ademt op elke straathoek een en al charme. Een vakantie in Deventer, de grootste stad van Overijssel, staat voor een ontspannen tijd in een stad met een rijke geschiedenis en enkele unieke bezienswaardigheden, zoals de oudste wetenschappelijke bibliotheek en het oudste stadspark van Nederland. Goedkoop overnachten in Deventer? De scherpst geprijsde accommodaties van de geliefde Koekstad vind je via vergelijkingswebsite VertrekDirect.nl.

Populaire bestemmingen nabij Deventer

De highlights van je bezoek aan Deventer

Behalve de genoemde wetenschappelijke bibliotheek en het stadspark heeft de stad je nog meer bezienswaardigheden te bieden. Sterker nog, een last minute in Deventer staat er bol van. Tenminste, voor degene die de Koekstad om deze reden bezoekt. Twee van dé hoogtepunten van de stad zijn het bijzonder stadhuis en de Lebuïniskerk oftewel Grote Kerk op het plein Grote Kerkhof. De historische buurt Bergkwartier bezoek je tijdens een vakantie in Deventer om de sfeer van de Middeleeuwen te proeven.

Deventer, een stad om te ontdekken

Een last minute naar Deventer is geen last minute om bij stil te zitten. Trek dus je wandelschoenen aan en begeef je naar het Worpplantsoen, het oudste stadswandelpark van Nederland. Vanuit de stad bereik je het met een veerpontje over de rivier de IJssel. Ga je goedkoop overnachten in Deventer? Dan is de kans overigens ook groot dat je met je neus in de boter valt en een van de evenementen kunt bijwonen. In juli vind het theaterfestival ‘Deventer op Stelten’ plaats en op de eerste zondag van augustus de grootste boekenmarkt van Europa.

Het Dickens Festijn

Extra speciale aandacht verdient toch wel het Dickensfestijn, dat elk jaar in de decembermaand paatsvind. Dit grote tweedaagse evenement vindt plaats in het weekend dat voor Kerstmis valt. Boek jij in die periode een van de goedkope hotels in Deventer? Begeef je dan naar de historische wijk Bergkwartier, wiens bewoners verantwoordelijk zijn voor de organisatie van het feest. Lekker eten, leuke optredens en kerstcadeaus shoppen: alles wat je wilt tijdens een vakantie in Deventer in deze periode.

Goedkoop overnachten in Deventer: hier krijgt ook de lekkerbek geen spijt van

Ga je goedkoop overnachten in Deventer, zet eventuele diëten dan maar even in de koelkast. De Overijsselse stad weet je op het gebied van eten en drinken op je wenken te bedienen. De meeste horeca vind je in het centrum, geconcentreerd rond De Brink. Foodhal Fooddock is er ook de hele dag voor de innerlijke mens. Ga je in de zomermaanden goedkoop overnachten in Deventer? Dan vertoef je vast heel wat uurtjes in het oergezellige Havenkwartier.

Een verblijf midden in de stad of in de waterrijke omgeving?

Via vergelijkingswebsite VertrekDirect.nl boek je eenvoudig een van de vele goedkope hotels in Deventer. Deze bevinden zich doorgaans in het hartje van de stad. Alle bezienswaardigheden binnen handbereik dus. Maar wat als het de natuur is die je binnen handbereik wilt hebben? Met de Veluwe en de Achterhoek in de dichte nabijheid lonkt ook de optie van een vakantiehuis op een vakantiepark. Een vakantiewoning geeft je de mogelijkheid om extra te genieten van het waterrijke landschap om je heen. De stad zelf ligt op een steenworp afstand.  

Last minutes vergelijken

Vergelijk 0 verschillende Last minutes.

Meer leuke bestemmingen in Nederland

Blog

© 2023 — vertrekdirect.nl — development by Harris Software