Zoek & boek

Last minute Den Haag

  • Vergelijk alle last minute vakanties
  • De beste deals
  • Tips per bestemming
  • Eén compleet overzicht

Op vakantie naar Den Haag: bruisende stad met het strand in de achtertuin

Goedkoop overnachten in Den Haag? Via vergelijkingswebsite VertrekDirect.nl vind je genoeg mogelijkheden voor een verblijf in de mooie stad achter de duinen. In de politieke hoofdstad van ons land beleef je een weekendje met een royaal randje. Een last minute in Den Haag staat bol van paleizen, parken en Rijksmonumenten. Bovendien verblijf je in de enige grote Nederlandse stad aan zee. En dat betekent dus ook een flink stuk strand in de achtertuin als bonus. Goedkope hotels in Den Haag vind je het hele jaar door.

Last minute vakantie
Waar wacht je nog op?

Boek direct je last minute vakantie Den Haag

Voordeeluitjes logo
Voordeeluitjes Bekijk prijs
Last minutes

Goedkoop overnachten in Den Haag: dit zijn de must-sees van de Hofstad

Wat er tijdens een vakantie in Den Haag allemaal te zien is? Meer dan op te noemen eigenlijk. In het politieke hart van Nederland bezoek je natuurlijk het Binnenhof, waar de Nederlandse politici werkzaam zijn. De minister-president verricht zijn werkzaamheden in Het Torentje. Paleis Noordeinde is het werkpaleis van Willem-Alexander. En boek je een van de goedkope hotels in Den Haag? Breng dan ook een bezoek aan het Vredespaleis. De Grote Kerk en het Mauritshuis mogen ook niet aan je stedentrip ontbreken.

Populaire bestemmingen in Nederland

Ook leuk om te doen tijdens een last minute in Den Haag

Op last minute naar Den Haag? Door iets origineels aan de lijst met must-sees toe te voegen, wordt je weekendje, midweek of vakantie nóg onvergetelijker. Wandel eens door Chinatown, dat voor de Tweede Wereldoorlog de Joodse buurt was. Brengt een bezoek aan de Haagse Markt, waar je door wel vijfhonderd standhouders verleid wordt. Ook kun je gedurende je vakantie in Den Haag een bezoek brengen aan Museum de Gevangenenpoort, dat in de Middeleeuwen dienstdeed als gevangenis.

Goedkoop overnachten in Den Haag: stad en strand binnen handbereik

Ga je binnenkort goedkoop overnachten in Den Haag, dan combineer je het beste van beide werelden. Den Haag is van heel Nederland de stad met het meeste strand. Vanuit het hartje van de stad sta je binnen afzienbare tijd op het Noordzeestrand, het strand dat van Kijkduin naar Scheveningen loopt. Bezoek tijdens een last minute in Den Haag het Haagse strand of Scheveningen, dat zo goed als in de achtertuin van de Hofstad ligt.

Een verblijf in een van de goedkope hotels in Den Haag

Wat accommodaties betreft is er met een last minute in Den Haag van alles mogelijk. Goedkoop overnachten in Den Haag doen de meeste mensen in een hotel in het hart van de stad. Ook kun je natuurlijk voor een goedkoop hotel aan of vlak bij het strand kiezen. Bijvoorbeeld in de buitenwijk Kijkduin. Kies je voor een bed and breakfast, dan ga je voor een accommodatie met dezelfde luxe als die je in goedkope hotels in Den Haag vindt, maar met een nog iets persoonlijkere benadering.

De meest royale vakantie in Den Haag vier je op een vakantiepark

Maar vakantieparken zijn ook de moeite van het overwegen waard. Of je nu in de lente, de zomer, de herfst of de winter een last minute naar Den Haag boekt. Het huren van een vakantiehuisje op een van de vakantieparken is extra prettig als je deze stedentrip met kinderen maakt! Voor gezinnen met (kleine) kinderen zijn er in deze regio overigens legio mogelijkheden. Roompot heeft diverse parken die grotendeels op kinderen zijn ingericht. Of wat dacht je van het spetterende vakantiepark Duinrell?

Toch iets anders?

Andere populaire last minute bestemmingen

Meer weten over last minute vakanties?

Mark helpt je verder

Zoek je een last minute vakantie die echt bij je past, of twijfel je over welke reisorganisatie jouw droomreis kan waarmaken? Wil je dieper duiken in hoe jouw vakantieavontuur eruit kan zien, met tips over wat er allemaal te beleven valt? Of ben je benieuwd welke maanden ideaal zijn voor dat spontane uitje waar je zo naar verlangt? Wij staan klaar om al jouw vragen te tackelen met frisse ideeën en op maat gemaakt advies. Laat ons jouw reiscompagnon zijn; neem gerust contact op voor een advies dat net zo uniek is als jijzelf.

mark vertrekdirect
Mark Last minute expert
  • Vergelijk alle last minute vakanties
  • De beste deals
  • Tips per bestemming
  • Eén compleet overzicht

Een moment geduld. We zoeken het geschikte aanbod met last minute vakanties voor je…