Last minute Lanzarote

Last minutes vergelijken

Vergelijk 93 verschillende Last minutes.

Vergelijk Last minutes

Zonnebaden op een vulkanisch eiland met een last minute naar Lanzarote

Een goedkope vakantie naar Lanzarote is razend populair. Het Canarische eiland is dankzij zijn warme klimaat een ‘all year round’ bestemming. Vanwege zijn vulkanische oorsprong kom je tijdens je last minute vakantie op Lanzarote veel zwarte lavastranden tegen. Gelukkig vind je er ook genoeg witte zandstranden voor een heerlijke dag zonnebaden. Het eiland is ook een ideale plek voor natuurliefhebbers en actieve vakantiegangers. Je boekt je vakantie in Lanzarote goedkoop via onze vergelijkingswebsite.

Populaire Last minutes

Populaire bestemmingen Canarische Eilanden

Een goedkope vakantie naar een topfavoriet binnen de Canarische eilanden

Met een last minute vakantie op Lanzarote vertrek je naar één van de geliefde Canarische eilanden, een archipel in de Atlantische Oceaan die barst van de flora. De eilanden zijn na vulkaanuitbarstingen ontstaan. Dankzij de door lava zo vruchtbaar geraakte grond geniet jij tijdens je last minute op Lanzarote van overweldigende landschappen. Ook tref je tijdens deze super last minute veel wijngaarden. Bezoek tijdens deze vliegvakantie ook zeker eens een bodega.

Timanfaya, de parel van het eiland

Boek je een goedkope vakantie naar Lanzarote, dan moet je zeker het Nationaal Park Timanfaya bezoeken. Sterker nog, goedkope reizen naar het eiland zijn niet compleet wanneer je dit ruige landschap niet met eigen ogen hebt gezien. Het park telt 25 kraters en meer dan 100 vulkaankegels, waarvan je een groot gedeelte tijdens een busrit te zien krijgt. Het park kun je niet zelf per auto betreden. Timanfaya werd overigens vernoemd naar het eerste dorpje dat door vulkaanuitbarstingen werd weggevaagd.

Andere niet te missen bezienswaardigheden op het eiland

Timanfaya mag met last minute reizen naar dit Canarische eiland dan wel bovenaan je lijstje staan, natuurlijk is er nog meer te zien. Zet bijvoorbeeld koers naar het imposante grottenstelsel van Cueva de los Verdes. Proef in een bodega de lokaal geproduceerde wijnen en leer van alles over dit proces. De druiven die in de regio La Geria groeien, worden gebruikt voor de bekende Malvasiawijn. Cultuur snuiven doe je met de rijke geschiedenis van Teguise, de voormalige hoofdstad van het eiland.

Low budget deals voor avonturiers en sportievelingen

Een goedkope vakantie naar Lanzarote barst ook van de actieve uitdagingen. Zowel op het land als in het water zijn er tal van activiteiten te beoefenen. Neem tijdens een goedkope last minute deel aan een georganiseerde wandeling door vulkaanlandschappen, of ga mee met een paardrijtocht. Fanatieke mountainbikers voelen zich tijdens last minute reizen ook maar wat gelukkig in het ruige binnenland. Ook voor windsurfers, kitesurfers en zeilers zijn er meer dan genoeg mogelijkheden.

Meer dan genoeg opties voor een last minute vakantie naar Lanzarote

Je boekt je vakantie naar Lanzarote goedkoop bij één van de reisorganisaties als Tui, Kras of Sunweb. Ook als je op zoek bent naar een wat luxer all inclusive verblijf, vind je altijd wel een deal waarmee je goedkoop naar Lanzarote kunt vertrekken. De meeste reizigers kiezen voor een aanbieding van 6 dagen of 8 dagen, maar langer of korter is ook mogelijk. Mei tot en met september zijn de beste maanden voor een reis naar het eiland. Er valt dan de minste neerslag. In augustus vieren veel Spanjaarden vakantie op Lanzarote.

Last minutes vergelijken

Vergelijk 93 verschillende Last minutes.

Vergelijk Last minutes

Andere populaire last minute bestemmingen in Spanje

Blog

© 2024 — vertrekdirect.nl — development by Harris Software