Last minute Costa del Sol

Last minutes vergelijken

Vergelijk 55 verschillende Last minutes.

Vergelijk Last minutes

Een last minute naar de Costa del Sol: genieten van de zon in een prachtig landschap

Een goedkope vakantie naar de Costa del Sol, de Andalusische ‘Zonnekust’, is een reis naar één van de bekendste kustlijnen van Spanje. Je boekt je vakantie naar de Costa del Sol goedkoop bij reisorganisaties als Sunweb, Kras en De Jong Intra. Zijn stranden aan de Middellandse Zee worden gesierd door prachtige bergketens vol riviertjes, watervallen en groene valleien. Een last minute vakantie naar de Costa del Sol is meer dan alleen zon, zee en strand!

Populaire Last minutes

Populaire bestemmingen Costa del Sol

Last minute reizen naar een kustlijn met wel honderd stranden

Wie een goedkope vakantie naar deze kust wil boeken, heeft de keuze uit tal van badplaatsen aan een wel 300 kilometer lange kustlijn. In totaal telt de regio maar liefst honderd verschillende stranden. Een vliegvakantie start je in Málaga, de belangrijkste stad aan deze kust. Vanaf het vliegveld van Málaga zet je koers naar jouw bestemming. Populaire badplaatsen om een goedkope vakantie naar de Costa del Sol te boeken, zijn Torremolinos, Marbella, Fuengirola en Benalmadena.

Bezoek tijdens je last minute vakantie aan de Costa del Sol de ‘Pueblos Blancos’

Boek je een goedkope last minute naar deze Andalusische kust, dan loont het de moeite om die fijne badplaats waar je verblijft eens een dagje te laten voor wat hij is. Trek gedurende je last minute vakantie aan de Costa del Sol minstens één keer het binnenland in om de ‘Pueblos Blancos’, oftewel de witte dorpjes te bewonderen. Deze verborgen pareltjes kennen vaak ook een rijke geschiedenis. Echte aanraders zijn Frigiliana en Acebuchal.

Andere bezienswaardigheden tijdens een goedkope vakantie naar de Costa del Sol

Voor wie goedkoop naar de Spaanse Zonnekust vertrekt, liggen er behalve deze witte bergdorpjes nog meer bezienswaardigheden in het verschiet. Denk bijvoorbeeld aan Málaga, de bruisende stad vol Romeinse en Moorse monumenten. Maar ook Granada met zijn voomalig Moorse fort Alhambra. Daarnaast zijn goedkope reizen naar de Costa del Sol de gelegenheid om het dorpje Ronda, gelegen op een bijna 800 meter hoge rots, te bezoeken. Alleen al het oversteken van de Puente Nuevo brug is een ervaring op zich.

Bezoek enkele van Spanje’s meest fascinerende natuurgebieden

Ook natuurliefhebbers hebben met een super last minute naar deze bestemming geen klagen. Vind je tussen de vele deals een mooie aanbieding? Vertrek dan voor 7 dagen, 8 dagen, 10 dagen of langer en trek een deel van je tijd de natuur in. Het El Torcal natuureservaat met zijn bijzondere rotsformaties mag je zeker niet overslaan, net als de grotten van Nerja overigens. El Caminito del Rey is het populairste én spectaculairste wandelpad van het land.

De beste periode om die low budget deal naar de Costa del Sol te boeken

Wil je je strandvakantie combineren met culturele uitstapjes en wandelingen in de natuur? Dan zijn april, mei, september en oktober de beste maanden om een last minute naar de Costa del Sol te boeken. Kom je alleen voor het strand, dan zijn juni, juli en augustus ook prima maanden. Accommodaties bestaan er zowel op basis van logies als all inclusive. Via vergelijkingswebsite VertrekDirect.nl boek je je vakantie naar de Costa del Sol goedkoop, het hele jaar door.

Last minutes vergelijken

Vergelijk 55 verschillende Last minutes.

Vergelijk Last minutes

Andere populaire last minute bestemmingen in Spanje

Blog

© 2024 — vertrekdirect.nl — development by Harris Software