Last minute Vlieland

Last minutes vergelijken

Vergelijk 2 verschillende Last minutes.

Vergelijk Last minutes

Er is altijd wel reden voor een last minute naar Vlieland

Aan de rand van Werelderfgoed De Waddenzee, daar vier jij je last minute op Vlieland. Het prachtige eiland telt een oppervlakte van 36 vierkante meter, maar heeft een grote verscheidenheid aan landschappen. Urenlang door de bossen, duinen en stranden wandelen, zo laad jij tijdens een vakantie in Vlieland de batterij weer op. Goedkoop overnachten op Vlieland doe je om aan de hectiek van het dagelijks leven te ontsnappen. Massatoerisme is op dit eiland een vreemd begrip. Goedkope hotels op Vlieland vind je het hele jaar door via vergelijkingswebsite VertrekDirect.nl.

Populaire Last minutes

Populaire bestemmingen nabij Vlieland

Niet te missen hoogtepunten tijdens een vakantie op Vlieland

Goedkoop overnachten op Vlieland doe je op het eiland dat de ‘Parel van de Waddenzee’ wordt genoemd. Het constant veranderende landschap van Vlieland is aan de westkant van het eiland op zijn mooist. Je last minute op Vlieland is dan ook niet compleet zonder een bezoek aan natuurgebied Vliehors. Dit is de grootste zandplaat in Europa en geeft je het gevoel aan het eind van de wereld te zijn beland. Bezoek gedurende een vakantie op Vlieland ook vuurtoren Vuurduin op de 42 meter hoge Vuurboetsduin, de hoogste duin van de Waddeneilanden.

Een eiland om niet-alledaagse activiteiten te ondernemen

Boek je een van de goedkope hotels op Vlieland, weet dan dat auto’s op dit kleine eilandje niet zijn toegestaan. Kortom, een last minute op Vlieland is de sportieve vakantie bij uitstek. Wandelen en fietsen doet men hier volop. Maar neem ook zeker eens deel aan een georganiseerde wadlooptocht. Vogelspotters vinden het goedkoop overnachten op Vlieland overigens ook heerlijk; dankzij de unieke combinatie van zee en land en de rijkdom aan voedsel vind je nergens in Nederland zoveel vogels als hier. In het hele Waddengebied vertoeven jaarlijks ongeveer tien miljoen vogels.

Een stukje dorpse gezelligheid in Oost-Vlieland

Kies je voor een van de goedkope hotels op Vlieland, dan ga je tijdens een weekendje, midweekje of weekje op dit eiland natuurlijk ook eens een kijkje nemen in het dorp. Oost-Vlieland is het enige dorp van het eiland en daarmee meteen de hoofdplaats. Het dorp ligt achter een dijk, direct aan de Waddenzee. De Dorpsstraat is de hoofdstraat en straalt diezelfde charme uit als een oud vissersplaatsje. Bezoekers die goedkoop naar Vlieland gaan en voor een van de accommodaties in het dorp kiezen, doen dit vanwege zijn knusse karakter en leuke winkeltjes en restaurants.

Vakantiewoningen aan de kust, in het bos of in het dorp

Vlieland telt meer dan genoeg goedkope hotels, maar biedt ook tal van vakantiehuisjes waar je je vakantie in alle rust en ruimte door kunt brengen. Kies voor een vakantiehuis in een bungalowpark in de duinenvallei aan de Noordzeekust, strijk neer in een vakantiepark in de bossen tussen de Noordzee en de Waddenzee, of kies voor een vakantiewoning in het pittoreske dorp Oost-Vlieland. Keuze is er in overvloed. Of je nu met je partner, familie, kinderen, vriendengroep of met je hond naar het eiland gaat: iedereen kan hier goedkoop overnachten.  

Last minutes vergelijken

Vergelijk 2 verschillende Last minutes.

Vergelijk Last minutes

Meer leuke bestemmingen in Nederland

Blog

© 2024 — vertrekdirect.nl — development by Harris Software