Last minute Ouddorp

Last minutes vergelijken

Vergelijk 1 verschillende Last minutes.

Vergelijk Last minutes

Last minute naar Ouddorp: bijzondere badplaats vol verrassingen

Op de Kop van Goeree-Overflakkee vind je een landelijk gelegen dorp met het allermooiste strand van Nederland. De kustlijn hier is kilometerslang en zwemmen kan zowel in de Noordzee als in De Grevelingen tussen Goeree-Overflakkee en Schouwen-Duiveland. Goedkoop overnachten in Ouddorp kan in alle seizoenen. Goedkope hotels in Ouddorp vind je via vergelijkingswebsite VertrekDirect.nl. Maak een verfrissende duik of wandeling en wip voor een hapje of een drankje een van de vele strandtenten binnen. Een vakantie in Ouddorp vier je in een religieus dorp, dat tegelijkertijd hét uitgaanscentrum van het eiland vormt.

Populaire Last minutes

Populaire bestemmingen in Zeeland

Ouddorp in een notendop

Goedkoop overnachten in Ouddorp doe je in het oudste dorp van dit eiland in Zeeland. Een toepasselijke naam dus! Ouddorp bestaat al sinds het jaar 900 en lag ooit een stuk dieper in zee, op een klein eiland. Landbouw en visserij waren tot enkele tientallen jaren geleden de belangrijkste bronnen van inkomst, totdat het toerisme er op gang kwam en steeds meer Nederlanders én toeristen van buiten de grenzen een vakantie in Ouddorp gingen vieren. In eerste instantie was het goedkoop overnachten in Ouddorp vooral beperkt tot kamperen, nu vind je er ook veel hotels en recreatiewoningen.

Goedkoop overnachten in Ouddorp? Deze bezienswaardigheden zijn de moeite waard

Alhoewel je je last minute in Ouddorp vrijwel uitsluitend voor het uitgestrekte zandstrand boekt, heeft het dorp ook een aantal bezienswaardigheden die je ter afwisseling misschien eens wilt bezoeken. Neem bijvoorbeeld de veertiende-eeuwse kerk en enkele eeuwenoude duinboerderijen. Het bijna vierhonderd jaar oude Blauwe Huus is de bekendste van allemaal. Wandel tijdens je vakantie in Ouddorp ook eens langs vuurtoren Westhoofd, die vlak na de Tweede Wereldoorlog werd gebouwd en in 2007 als Rijksmonument werd erkend. In de zomermaanden kun je in het oude raadhuis het plaatselijke museum bezoeken.

Meer dan genoeg te doen tijdens een vakantie in Ouddorp

Ouddorp werd niet alleen vanwege zijn strand, maar ook vanwege zijn vele mogelijkheden diverse malen tot beste badplaats van Nederland verkozen. Boek een van de goedkope hotels in Ouddorp en laat je verrassen door wat de badplaats je te bieden heeft. Sportieve vakantiegangers gaan voor de vele wandel- en fietsroutes rond Ouddorp. Doe je het liever wat rustig aan? Maak dan tijdens je verblijf een rondvaart op het Grevelingenmeer. Misschien spot je zelfs nog wat zeehonden! Met kinderen bezoek je Geitenboerderij De Mèkkerstee. De toegang is tot deze kinderboerderij is gratis.

Vakantieparken rond Ouddorp

Goedkope hotels in Ouddorp zijn er voldoende, maar dit accommodatietype heeft in tegenstelling tot veel andere plaatsen niet de overhand. De meeste bezoekers verblijven op een camping of in een vakantiewoning op een vakantiepark. Het is mogelijk om in een vakantiehuisje aan zee te verblijven, maar ook een vakantiebungalow iets meer richting het binnenland behoort tot de mogelijkheden. Vakantiewoningen zijn fijn voor gezinnen met (kleine) kinderen, maar ook voor diegenen die met hun hond een last minute in Ouddorp willen vieren. Zelfs naar een accommodatie voor 8 personen of meer hoef je niet lang te zoeken.

Last minutes vergelijken

Vergelijk 1 verschillende Last minutes.

Vergelijk Last minutes

Meer leuke bestemmingen langs de kust

Blog

© 2024 — vertrekdirect.nl — development by Harris Software