Last minute Burgh-Haamstede

Last minutes vergelijken

Vergelijk 2 verschillende Last minutes.

Vergelijk Last minutes

Last minute naar Burgh Haamstede: een klein paradijsje op Schouwen-Duiveland

Een vakantie in Burgh Haamstede beleef je in een vriendelijk dorp aan een prachtig en ongerept zandstrand. De badplaats ligt aan de Kop van Schouwen op het eiland Schouwen-Duiveland. Goedkoop overnachten in Burgh Haamstede doe je feitelijk in twee dorpen die in de jaren zestig met elkaar werden verenigd. Hier wacht je zeventien kilometer aan zandstrand, waar je zelfs hartje zomer nog delen bijna helemaal voor jezelf alleen hebt. En dat allemaal grenzend aan bijzondere, gedeeltelijk beboste duingebieden. Rustzoekers en natuurliefhebbers zitten in goedkope hotels in Burgh Haamstede helemaal goed!

Populaire Last minutes

Populaire bestemmingen in Zeeland

Badplaats met natuurvriendelijk strandtoerisme

Wil jij tijdens je vakantie ongestoord kunnen genieten van het ruisen van de zee en het zuchten van de wind? Dan is goedkoop overnachten in Burgh Haamstede iets voor jou. Het strand is er vaak zo rustig, dat je zonder de aanwezigheid van de wind haast een speld zou kunnen horen vallen. Ondanks de ontbrekende drukte kun je tijdens je last minute in Burgh Haamstede wel rekenen op voldoende faciliteiten. Niet voor niets werden de stranden al meerdere malen onderscheiden. Het bijzonderste stukje strand vind je met een vakantie in Burgh Haamstede in het ondiepe Verklikkerstrand.

Wat is er te zien tijdens een vakantie in Burgh Haamstede?

Boek je een van de goedkope hotels in Burgh Haamstede of kies je voor een appartement, bed and breakfast of vakantiewoning in deze badplaats? Alhoewel het hier voornamelijk om het strand draait, kun je tijdens een vakantie in Burgh Haamstede ook enkele bescheiden highlights bekijken. Bijvoorbeeld de Westerlichttoren, de vijftig meter hoge vuurtoren die ooit op de bankbiljetten van 250 gulden prijkte. Ook het dertiende-eeuwse Slot Haamstede is als je binnenkort goedkoop gaat overnachten in Burgh Haamstede de moeite van je bezoek waard, net als de overblijfselen van de Atlantikwall.

Met duingebieden van dit kaliber raak je hier nooit uitgekeken

Goedkoop overnachten in Burgh Haamstede betekent ook dat je enkele van de mooiste duingebieden van de provincie binnen handbereik hebt. Vanzelfsprekend nodigen deze uit tot lange wandeltochten. Wandelen tijdens je last minute in Burgh Haamstede kan in de Zeepeduinen, maar ook door Boswachterij Westerschouwen. Deze vormt het grootste bos van Zeeland. De bossen, valleien, duinweiden en zandverstuivingen zijn bijna in hun geheel toegankelijk. Ga je met kinderen op vakantie in Burgh Haamstede? Zij kunnen zich hier in het Klimbos helemaal uitleven. Ook de uitkijktoren kunnen de jonge vakantiegangertjes waarderen.

Vakantieparken van Roompot, Ardoer en Landal

Zie jij een last minute naar Burgh Haamstede al helemaal zitten? Twijfel dan geen moment langer om jouw accommodatie in deze bijzondere badplaats vast te leggen. Goedkope hotels in Burgh Haamstede kun je via onze website VertrekDirect.nl makkelijk met elkaar vergelijken. Maar wat dacht je eveneens van een vakantiehuis op een vakantiepark? Een vakantiewoning biedt privacy en ruimte en is dé uitkomst voor iedereen die van plan is deze Zeeuwse badplaats met zijn hond, met kinderen of in een groot gezelschap te bezoeken. Je kunt verblijven in parken van Roompot, Ardoer of Landal.  

Last minutes vergelijken

Vergelijk 2 verschillende Last minutes.

Vergelijk Last minutes

Meer leuke bestemmingen in Nederland

Blog

© 2024 — vertrekdirect.nl — development by Harris Software