Zoek & boek

Last minute Torremolinos

  • Vergelijk alle last minute vakanties
  • De beste deals
  • Tips per bestemming
  • Eén compleet overzicht

Op naar Europa’s warmste regio met een last minute naar Torremolinos

Boek jij een goedkope vakantie naar Torremolinos? Dan reis je binnenkort af naar de warmste regio van heel Europa. Deze badplaats aan de Andalusische Costa del Sol was tientallen jaren geleden nog maar een klein vissersdorpje. Iets wat je je haast niet kunt voorstellen wanneer je je last minute vakantie in Torremolinos aan het vieren bent. De zonnige bestemming staat garant voor heerlijke stranden en volop eet- en uitgaansmogelijkheden.

Last minute vakantie
Waar wacht je nog op?

Boek direct je last minute vakantie Torremolinos

Last minutes

Goedkoop naar een badplaats met een onbedorven sfeer

Ook al reis je met een goedkope vakantie naar Torremolinos af naar één van de meest gevierde badplaatsen van Spanje, is dit de sfeer toch niet ten nadele gekomen. Gedurende je last minute in Torremolinos wandel je over de lange boulevard, waarachter een ruim centrum met restaurants, bars en winkels is gelegen. De Calle San Miguel is de bekendste straat. Wanneer je van het authentieke Andalusië wilt proeven, loop je via deze straat naar de El Calvario wijk.

Top 5 last minutes Torremolinos

Populaire last minute vakanties Torremolinos

Sol Timor

Andalusië - Torremolinos

Ocean House Costa del Sol Affiliated by Melia

Andalusië - Torremolinos

AluaSun Lago Rojo

Andalusië - Torremolinos

La Baranda

Andalusië - Torremolinos

AluaSoul Costa Malaga

Andalusië - Torremolinos

Andere populaire bestemmingen in Spanje

Met een vliegvakantie naar Torremolinos kun je elke dag een feestje bouwen

Van de gehele Costa del Sol heeft Torremolinos de meeste uitgaansgelegenheden. Het aantal bars, clubs cafés en disco’s loopt wel tot in de honderden. Zo bestaan er tijdens deze goedkope last minute genoeg mogelijkheden om tot in de vroege uurtjes te feesten. Gezellig uitgaan kun je tijdens je goedkope vakantie naar Torremolinos elke dag van de week, ongeacht of je je super last minute nu in de zomer of de winter viert. Uitgaansgelegenheden zijn er niet alleen voor jongeren, maar voor alle leeftijden.

Bezienswaardigheden in de omgeving

In de omgeving zijn te veel dingen te doen om je hele vakantie in Torremolinos te blijven. Met een last minute vakantie in Torremolinos verblijf je op slechts ruim tien kilometer afstand van Málaga. De bekendste bezienswaardigheid van die stad is het Alcazaba. Dit voormalig Moorse fort stamt uit de negende eeuw en is op een heuvel gebouwd. Naast Arabische zie je er ook nog Romeinse invloeden. Een stuk verderop ligt Granada, waar je het Moorse fort en paleis Alhambra kunt bezichtigen.

Een vakantie om je tanden in te zetten

Boek jij een mooie deal naar deze Andalusische badplaats? Zeker weten dat je innerlijke mens daar ook erg blij van wordt! Vertrek je voor een goedkope vakantie naar Torremolinos, dan heb je op dit vakantieadres de breedste keuze uit eetgelegenheden. Buiten de deur eten is hier echt een feestje. En, extra goed nieuws, ook nog eens voor relatief lage prijzen. Uit eten gaan kun je met deze super last minute zowel in typisch Spaanse als internationaal georiënteerde restaurants.

Last minute reizen naar een bestemming met een lang zomerseizoen

Tussen de vele deals naar de Costa del Sol vind je regelmatig een aanbieding naar Torremolinos. Goedkope reizen naar de badplaats kunnen variëren van eenvoudige, low budget verblijven tot luxere, all inclusive accommodaties. De meeste toeristen boeken hun vakantie naar Torremolinos goedkoop in de zomermaanden, maar het klimaat is van mei tot en met oktober meer dan aangenaam. Een last minute naar Torremolinos boek je voor 6 dagen, 7 dagen, 8 dagen of langer.

Toch iets anders?

Andere populaire last minute bestemmingen

Meer weten over last minute vakanties?

Mark helpt je verder

Zoek je een last minute vakantie die echt bij je past, of twijfel je over welke reisorganisatie jouw droomreis kan waarmaken? Wil je dieper duiken in hoe jouw vakantieavontuur eruit kan zien, met tips over wat er allemaal te beleven valt? Of ben je benieuwd welke maanden ideaal zijn voor dat spontane uitje waar je zo naar verlangt? Wij staan klaar om al jouw vragen te tackelen met frisse ideeën en op maat gemaakt advies. Laat ons jouw reiscompagnon zijn; neem gerust contact op voor een advies dat net zo uniek is als jijzelf.

mark vertrekdirect
Mark Last minute expert
  • Vergelijk alle last minute vakanties
  • De beste deals
  • Tips per bestemming
  • Eén compleet overzicht

Een moment geduld. We zoeken het geschikte aanbod met last minute vakanties voor je…