Last minute Sri Lanka

Last minutes vergelijken

Vergelijk 18 verschillende Last minutes.

Vergelijk Last minutes

Een last minute Sri Lanka: vakantie naar de Parel van de Indische Oceaan

Op zoek naar een Aziatische bestemming waar je natuur, cultuur en geschiedenis met elkaar combineert? Dan is een reis naar Sri Lanka de deal waar je naar op zoek bent. Dankzij zijn overweldigend groene landschap en kristalheldere baaien heeft het land de bijnaam ‘Parel van de Indische Oceaan’ gekregen. Een bijnaam die het met recht toegekend heeft gekregen, zoals je duidelijk zal worden tijdens een goedkope vakantie naar deze bestemming. Een super last minute naar dit land wordt steeds populairder. Echter is er van massatoerisme nergens sprake.

Populaire Last minutes

Populaire bestemmingen rondom Sri Lanka

Elke dag een ander decor

Sri Lanka is een eiland in de Indische Oceaan en behoort tot de groenste landen van Zuidoost-Azië. Niet zo gek dus, dat een goedkope last minute naar deze bestemming grenzeloos populair is onder natuurliefhebbers. De dichtbegroeide bossen, bijzondere baaien en imposante valleien maken de bestemming aantrekkelijk én afwisselend. Zo bevind je je de ene dag in een tropisch regenwoud, maar zet je de volgende dag koers naar een woestijnachtig gebied. Ondertussen passeer je tijdens deze last minute reizen uitgestrekte theeplantages. In het centrale gebergte van het land liggen enkele van de bekendste theeplantages ter wereld.

Zonnebaden aan de mooiste stranden

Een last minute Sri Lanka biedt je niet alleen de gelegenheid om verschillende soorten natuur te bewonderen. Het land heeft namelijk ook een uitgestrekte kustlijn waar je aan de mooiste stranden kunt neerstrijken. Ga je goedkoop naar dit Aziatische land, dan is het heerlijk om ontdekkingstochten in de natuur zo nu en dan af te wisselen met een dagje ontspanning aan de kust. Vooral de badplaatsen in het zuiden worden geroemd. Probeer enkele badplaatsen zoals Unawatuna, Mirissa, Tangalle en Hikkaduwa zeker op te nemen in je reisprogramma. Surfen doe je het beste in Weligama.

Deze bezienswaardigheden mag je tijdens een last minute Sri Lanka niet overslaan

Vind jij tussen de vele deals een mooie aanbieding? Je haalt het maximale uit goedkope reizen naar Sri Lanka als je voor vertrek hebt nagedacht over wat je allemaal wilt zien. Met het overweldigende aanbod bezienswaardigheden dat Sri Lanka rijk is, is het onmogelijk om alles tijdens je reis te bezichtigen. Enkele hoogtepunten die je tijdens je vliegvakantie zeker zou moeten zien, zijn hoofdstad Colombo, het levendige stadje Negombo, de historische Boeddhistische stad Anuradhapura en de voormalige koningsstad Pelonnaruwa. In Minneriya National Park spot je de Aziatische olifant.

Accommodaties en de beste reistijd

Boek je een super last minute Sri Lanka, dan heb je wat betreft accommodaties een overvloed aan keuzes. Het is helemaal aan jou of je in eenvoudige low budget of luxere all inclusive verblijven wilt overnachten. Zowel in het binnenland als aan de kust bestaat er voor ieder wat wils. Gastvrijheid staat in het Aziatische land centraal. Een prettige slaapplek is zo gevonden. De beste reistijd verschilt per gebied. In het zuiden en zuidwesten zijn augustus tot en met december de droge maanden. In het noordoosten zijn dat februari tot en met oktober.

Last minutes vergelijken

Vergelijk 18 verschillende Last minutes.

Vergelijk Last minutes

Andere populaire last minute bestemmingen

Blog

© 2024 — vertrekdirect.nl — development by Harris Software