Last minute Corfu

Last minutes vergelijken

Vergelijk 106 verschillende Last minutes.

Vergelijk Last minutes

Een last minute naar Corfu, één van de groenste stukjes Griekenland

Boek je een goedkope vakantie naar Corfu, dan vertrek je binnenkort naar het noordelijkst gelegen eiland van Griekenland. Dankzij zijn klimaat is het eiland groen en heeft het een afwisselende natuur. Zo is een last minute vakantie naar Corfu niet alleen geschikt voor zonaanbidders, maar ook voor sportievelingen zoals wandelaars. Het noorden is ruig, het midden is heuvelachtig en het zuiden is bezaaid met olijfbomen en cipressen. Je boekt je vakantie naar Corfu goedkoop bij reisorganisaties als Sunweb en Kras.

Populaire Last minutes

Populaire bestemmingen in Griekenland

Goedkoop naar een Grieks eiland met een vleugje Italië

Beboste heuvels en romantische baaien met kiezelstrandjes geven een goedkope vakantie naar Corfu al de nodige charme. Tel daar de oude dorpjes nog maar eens bij op. Behalve de typisch Griekse sfeer proef je gedurende een goedkope last minute op dit eiland ook een vleugje Italië. Op Corfu maak je kennis met een mix van deze twee culturen. Je reis langs wijngaarden, citrusbomen en over het eiland verspreide historische overblijfselen geven je soms het gevoel dat je met deze super last minute in een mediterraan sprookje bent beland.

Stranden die je tijdens een last minute vakantie op Corfu zeker wilt bezoeken

Goedkope reizen naar Corfu zijn een ware traktatie voor de strandliefhebber. Tijdens deze vliegvakantie heb je een kustlijn van totaal 220 kilometer tot je beschikking. Zo vindt iedereen wel zijn favoriete plekje op het eiland. De meeste toeristen die een low budget vakantie naar Corfu boeken, noemen Paradise Beach het mooiste strand van het eiland. Je kunt het alleen met de boot vanuit Paleokastritsa bereiken. Ook het kleine Liapades Beach mag er zijn.

Culturele bezienswaardigheden tijdens een goedkope vakantie naar Corfu

Corfu-stad, ook wel Kerkyra genoemd, vormt een onmisbaar onderdeel van last minute reizen naar het eiland. De vroegere aanwezigheid van Engelsen, Fransen en Venetianen is nog goed merkbaar. Het paradepaardje van de stad is het Venetiaanse fort. De gezellige haven en de wirwar van straatjes maken de hoofdstad een heerlijke plek. Natuurliefhebbers bewandelen de hoogste berg van het eiland: de 917 meter tellende Pantokrator. Kustplaats Paleokastritsa met zijn vijftien exotische stranden wil je ook niet overslaan.

Leuke excursies buiten het eiland

Wanneer je 7 dagen, 8 dagen of langer vakantie viert op Corfu, heb je ook genoeg tijd om eens een uitstapje buiten het eiland te maken. Gedurende je last minute op Corfu kun je namelijk makkelijk oversteken naar het schilderachtige Parga. Of naar de eilandjes Paxos en Anti-Paxos, waar je kunt zwemmen in een dusdanig blauwe zee dat je dit haast niet voor mogelijk houdt. Ook een excursie naar buurland Albanië is met een last minute vakantie op Corfu mogelijk.

De beste periode om je vakantie op Corfu goedkoop te boeken

Via vergelijkingswebsite VertrekDirect.nl kun je tal van deals naar het eiland boeken. Accommodaties variëren van eenvoudig tot all inclusive met alles erop en eraan. Voor een echte zon-, zee- en strandvakantie boek je het beste een aanbieding tussen half juli en half september. Van eind april tot en met half juli kun je als natuurliefhebber of sportieveling het beste een deal vastleggen. De temperaturen zijn dan erg aangenaam en het eiland staat volop in bloei.

Last minutes vergelijken

Vergelijk 106 verschillende Last minutes.

Vergelijk Last minutes

Andere populaire last minute bestemmingen in Griekenland

Blog

© 2024 — vertrekdirect.nl — development by Harris Software