Last minute Venetië

Last minutes vergelijken

Vergelijk 43 verschillende Last minutes.

Vergelijk Last minutes

Een last minute naar Venetië; stad van bruggen, gondels en romantiek

Met een goedkope vakantie naar Venetië bezoek je één van de meest romantische steden ter wereld. De stad is wereldwijd beroemd vanwege zijn vele bruggen en gondels. Wie een last minute vakantie naar Venetië boekt, zal zich grotendeels over het water transporteren. De in een lagune gelegen stad is namelijk gebouwd op maar liefst 118 eilandjes en telt 150 kanalen, waarover 400 bruggen lopen. Je kunt je vakantie naar Venetië goedkoop boeken bij reisorganisaties als Tui en Kras.

Populaire Last minutes

Populaire bestemmingen in Italië

Een super last minute naar een plek met een meer dan rijk verleden

Boek je een goedkope last minute naar deze prachtstad, dan boek je een vliegvakantie naar een plek die soms meer wegheeft van een groot openluchtmuseum. Niet voor niets staat Venetië in zijn geheel op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Jouw last minute in Venetië vier je in een stad die ooit één van de machtigste handelssteden aan de Middellandse Zee was. Deze macht en rijkdom zie je nu nog terug in de gebouwen.

De hoogtepunten van een last minute vakantie in Venetië

Boek je een goedkope vakantie naar Venetië, dan zet je na aankomst meestal als eerst koers naar het San Marcoplein. De San Marcobasiliek met zijn tientallen koepels en gedetailleerde en met goud ingekleurde plafondschilderingen is en blijft interessant. Ook het Dogepaleis, dat middels de Brug der Zuchten met de gevangenis is verbonden, wil je gedurende je last minute vakantie in Venetië zeker zien. De brug heeft zijn naam te danken aan de veroordeelden die er zuchtend overheen liepen, richting het gevang.

Ver weg van de drukte

Het mag duidelijk zijn dat je niet de enige bent die één van de vele goedkope reizen naar deze Italiaanse stad boekt. Je vakantie in Venetië vier je goedkoop, maar niet alleen. Ben je benieuwd naar een echt authentieke buurt waar van massatoerisme geen sprake is? Bezoek tijdens je goedkope vakantie naar Venetië dan Cannaregio, het voormalige joodse getto. Langs de smalle straatjes en kanalen ontsnap je even aan de drukte. Je vindt er nog steeds veel joodse winkels en restaurantjes.

Low budget naar Venetië: stedentrip of onderdeel van een rondreis

Een goedkope vakantie naar Venetië kan zowel een stedentrip als onderdeel van een rondreis zijn. Je hebt 2 dagen of 3 dagen nodig om echt van de sfeer te kunnen proeven en alle must-sees te bezoeken. Ook de rest van Noord-Italië is populair onder Nederlandse reizigers. Wie goedkoop naar Venetië vertrekt, combineert dit niet zelden met een bezoek aan bijvoorbeeld Verona of het Gardameer. Ontdek tussen de vele deals van reisorganisaties als Tui en Kras welke aanbieding écht iets voor jou is.

De beste periode voor een bezoek aan de lagunestad

Last minute reizen naar Venetië brengen je naar een stad die al jaren een strijd voert tegen het water. Zeker in het najaar komt het water wel eens hoog te staan. April, mei, september en oktober gelden als de beste maanden om een super last minute naar deze magische bestemming te boeken. Je kunt kiezen voor een deal op basis van een all inclusive verblijf in een hotel, maar ook voor een verblijf in een eenvoudig, maar comfortabel appartement.

Last minutes vergelijken

Vergelijk 43 verschillende Last minutes.

Vergelijk Last minutes

Andere populaire last minute bestemmingen

Blog

© 2024 — vertrekdirect.nl — development by Harris Software