Last minute Sardinië

Last minutes vergelijken

Vergelijk 19 verschillende Last minutes.

Vergelijk Last minutes

Oogverblindend groen en azuurblauw tijdens een goedkope vakantie naar Sardinië

Een last minute naar Sardinië brengt je naar het op één na grootste eiland van de Middellandse Zee. Zijn prachtige stranden en azuurblauwe zee doen je soms denken dat je een vliegvakantie naar een Caribische bestemming hebt geboekt. Behalve prachtige stranden tref je tijdens een last minute vakantie op Sardinië ook veel groen. Het eiland is rijk aan natuurreservaten en heeft daarmee, vanwege zijn populaire kusten die ook de internationale jetset bezoekt, twee gezichten. Je boekt je vakantie naar Sardinië goedkoop bij reisorganisaties als Tui, Kras en De Jong Intra.

Populaire Last minutes

Populaire bestemmingen nabij Sardinië

Een last minute vakantie naar Sardinië is voor zonaanbidders en natuurliefhebbers

Boek je een goedkope vakantie naar dit Italiaanse eiland? Tel dan vast af naar het zonnebaden langs een bijzondere kustlijn met afwisselend zandstranden en granietformaties. Behalve de bijna 2000 kilometer lange kustlijn trakteert ook het binnenland je tijdens een last minute op Sardinië op een bijzondere flora. Vlakbij hoofdstad Cagliari bezoek je het moerasgebied van het Molentargius – Saline Regional Park. Dit is ook de plek om flamingo’s te spotten. In het binnenland maak je bos- en bergwandelingen, waarbij de Monte Ortobene voor velen het hoogtepunt van alle wandelingen is.

Aan een goedkope last minute mogen deze bezienswaardigheden niet ontbreken

Goedkope reizen naar deze Italiaanse parel in de Middellandse Zee zijn pas compleet te noemen als je ook van de rijke geschiedenis van het eiland proeft. In het binnenland is die historie in de vorm van nuraghi torens overal zichtbaar. In totaal telt Sardinië er maar liefst 7.000! Hoofdstad Cagliari nodigt je tijdens een goedkope vakantie naar Sardinië uit voor een heerlijke wandeltocht in zijn historische binnenstad, de ‘centro storico’. Zowel Romeinse, Byzantijnse als Spaanse invloeden zijn nog terug te vinden. In de volkswijken proef je van het echte leven.

Van Malloreddus tot Porceddu: last minute reizen waarbij je niet uitgegeten raakt

Vind je tussen de vele deals een mooie aanbieding? Weet dan dat je met het boeken van een super last minute naar Sardinië goedkoop naar een culinaire hotspot afreist. Op het eiland worden vele visspecialiteiten geserveerd, maar wanneer je tijdens je last minute vakantie op Sardinië in het binnenland bent, neemt geroosterd vlees de overhand. Porceddu, varken op het spit, is mateloos populair. Malloreddus is de lokale pastasoort. Zijn saus bestaat uit tomaat, worst en saffraan. Bestel er een Sardijnse wijn of een glas lokaal Ichnusa-bier bij.

De beste periode voor een last minute naar Sardinië

Op zoek naar een low budget deal maar twijfel je over wat de beste periode is om goedkoop naar Sardinië te vertrekken? Ga je voor het strand, dan boek je je last minute naar Sardinië in juni, juli, augustus of september. In maart, april, oktober en november kun je je vakantie naar Sardinië goedkoop boeken als je voor cultuur of natuur afreist. Of je nu op zoek bent naar een all inclusive verblijf van 5 dagen, 7 dagen, 10 dagen of langer, een last minute vakantie naar Sardinië vind je altijd.

Last minutes vergelijken

Vergelijk 19 verschillende Last minutes.

Vergelijk Last minutes

Andere populaire last minute bestemmingen in Italië

Blog

© 2024 — vertrekdirect.nl — development by Harris Software