Last minute Rome

Last minutes vergelijken

Vergelijk 69 verschillende Last minutes.

Vergelijk Last minutes

Boek een goedkope vakantie naar Rome: een romantische reis naar ‘De Eeuwige Stad’

De Eeuwige Stad –Rome is al bijna 2800 jaar oud- behoort tot de best bezochte steden. Niet alleen van Europa, maar zelfs van de wereld. Met een last-minute vakantie Rome neem je een duik in de geschiedenis van de Oude Romeinen. Naast de historische zijn er ook meer dan genoeg moderne bezienswaardigheden. Boek bij VertrekDirect.nl je last minute Rome en tel af naar jouw vliegvakantie naar de Italiaanse hoofdstad. Wij bewijzen dat je vakantie Rome goedkoop en tegelijkertijd tot in de puntjes verzorgd kan zijn.

Populaire Last minutes

Populaire bestemmingen in Italië

De mythologische stad op 7 heuvels

Boek je een goedkope last minute Rome, dan reis je af naar de stad die door de legende zou zijn gesticht door godenzoon Romulus. Rome, oorspronkelijk gebouwd op 7 heuvels ten oosten van de rivier de Tiber, speelde ook een belangrijke rol in de Romeinse mythologie. Vertrek je goedkoop naar Rome, dan kan diezelfde rivier je van dienst zijn bij het bezichtigen van vele historische overblijfselen. Zelfs het Vaticaan kijkt op de Tiber uit. Boottochtjes zijn tijdens goedkope reizen naar Rome dan ook een ideale manier om op een originele manier veel te zien.

De bezienswaardigheden die je tijdens je last minute Rome niet mag missen

Ben je geïnteresseerd in een goedkope vakantie naar de Italiaanse hoofdstad? Bedenk dan goed welke van al onze deals de voor jou beste aanbieding is. Ga je voor het proeven van de sfeer, uitgaan en een beetje sightseeing? Dan heb je aan een paar dagen genoeg. Maar ben je van plan om deze super last minute alles te weten te komen over de stad? Zorg dan dat je voldoende tijd hebt. Hoogtepunten zijn het Colosseum, de Trevifontein, de Spaanse trappen, de gezellige wijk Trastevere en natuurlijk het Vaticaan.

Een bijzonder bezoek aan Vaticaanstad

Vaticaanstad verdient een beetje extra aandacht. Last minute reizen naar Rome zijn eigenlijk niet compleet zonder ook een kijkje te hebben genoemen in Vaticaanstad, oftewel Città del Vaticano. Het ministaatje in het kloppende hart van de hoofdstad is het centrum van de rooms-katholieke kerk. Je kunt er met gemak een hele dag doorbrengen. Bezoek je tijdens je goedkope vakantie naar Rome Vaticaanstad, dan zijn de Sixtijnse Kapel, de Sint-Pietersbasiliek, het Sint-Pietersplein en het museum echte must-sees. De paus spotten? Op zondag rond twaalf uur geeft hij zijn zegen vanuit het raam van zijn werkkamer.

Er is een stedentrip Rome voor iedereen

Bij VertrekDirect.nl kun je op elk gewenst moment naar de Italiaanse hoofdstad vertrekken. Je vindt bij ons zowel low-budget als luxe all-inclusive accommodaties, dus jouw deal vind je altijd. Bij ons kan een vakantie Rome goedkoop, wanneer je ook gaat. April, mei, juni, september en oktober zijn wat temperatuur betreft de beste maanden om de stad te bezoeken. In juli en augustus kan de temperatuur flink oplopen. Boek nu één van de leukste stredentrips van Europa en geniet tijdens je last minute vakantie Rome van historie, kunst, winkel- en uitgaansmogelijkheden en de overheerlijke Italiaanse keuken.

Last minutes vergelijken

Vergelijk 69 verschillende Last minutes.

Vergelijk Last minutes

Andere populaire last minute bestemmingen

Blog

© 2024 — vertrekdirect.nl — development by Harris Software