Zoek & boek

Last minute Nijmegen

  • Vergelijk alle last minute vakanties
  • De beste deals
  • Tips per bestemming
  • Eén compleet overzicht

Op vakantie naar Nijmegen: prachtstad aan de oevers van de Waal

Een last minute naar Nijmegen is alles wat je kunt wensen. Een van Nederlands oudste steden staat bol van de monumenten en bijzondere verhalen. Maar ook betekent goedkoop overnachten in Nijmegen een verblijf in een stad met gezelige winkelstraten, cafés en restaurants. Om van de romantische wandelingen langs de oevers van de Waal nog maar niet te spreken. Goedkope hotels in Nijmegen zijn er volop en kunnen het hele jaar door geboekt worden. Behalve in een hotel kun je ook in een vakantiehuis in de omgeving van Nijmegen kiezen.

Last minute vakantie
Waar wacht je nog op?

Boek direct je last minute vakantie Nijmegen

Voordeeluitjes logo
Voordeeluitjes Bekijk prijs
Last minutes

Historische bezienswaardigheden in het centrum van Nijmegen

Goedkoop overnachten in Nijmegen doe je in een stad met een wel tweeduizend jaar oude geschiedenis. Tot op de dag van vandaag worden er nog vondsten gedaan die de ooit Romeinse aanwezigheid in de Gelderse stad bevestigen. De meeste bezienswaardigheden die je tijdens een last minute in Nijmegen bezoekt, zijn echter enkele eeuwen oud. Bijvoorbeeld het stadhuis dat in de zestiende eeuw werd gebouwd, of de Boterwaag, waar een eeuw later driftig boter werd gewogen en verhandeld. Wandel tijdens je vakantie in Nijmegen ook eens langs de eeuwenoude gevels van de Lange Hezelstraat.

Populaire bestemmingen in Nederland

Van parken en musea tot grote evenementen: Nijmegen heeft het allemaal

Voor een nog actievere vakantie in Nijmegen vertrek je richting het Valkhofpark, een beschermd Rijksmonument. Je kunt er het Museum Het Valkhof bezoeken, waar oude voorwerpen worden getoond die stuk voor stuk zijn opgegraven in de ooit grootste Romeinse stad van Nederland. Nog meer groen tijdens je vakantie in Nijmegen? Bezoek dan de botanische tuinen van Nijmegen. Ben je op zoek naar juist wat meer vertier? Check voorafgaand aan het boeken van een van de goedkope hotels in Nijmegen dan welke evenementen het Goffertpark op de planning heeft staan.

Eten, drinken, uitgaan en winkelen in de Gelderse hoofdstad

Boek je een van de goedkope hotels in Nijmegen, dan zul je het sightseeing ongetwijfeld eens willen afwisselen met onbezorgd eten, uitgaan of misschien wel winkelen. Dat laatste doe je vooral op de Marikenstraat, de belangrijkste winkelstraat van de stad. Winkels vind je gedurende een last minute in Nijmegen echter door de hele binnenstad, net als cafés en restaurants. Voor een gezellig avondje stappen kun je je het beste richting de Grote Markt begeven. In de zomermaanden is het ook op de terrasjes aan de Waalkade heerlijk vertoeven.

Vakantieparken, geduchte concurrenten van goedkope hotels in Nijmegen

Kies je ervoor goedkoop te gaan overnachten in Nijmegen, dan zet je binnenkort koers naar een Gelderse stad die wordt omgeven door de meest prachtige natuurgebieden. Natuurgebieden waar zich, hoe kan het ook anders, ook tal van accommodaties bevinden. Kies in plaats van voor een van de goedkope hotels in Nijmegen dan ook eens voor een vakantiewoning in een vakantiepark. Zo combineer je het bruisende stadsleven optimaal met het groene karakter van de omgeving. Vakantieparken hebben doorgaans ook voldoende faciliteiten om je op eventueel regenachtige dagen toch van een fijne tijd te voorzien.

Toch iets anders?

Andere populaire last minute bestemmingen

Meer weten over last minute vakanties?

Mark helpt je verder

Zoek je een last minute vakantie die echt bij je past, of twijfel je over welke reisorganisatie jouw droomreis kan waarmaken? Wil je dieper duiken in hoe jouw vakantieavontuur eruit kan zien, met tips over wat er allemaal te beleven valt? Of ben je benieuwd welke maanden ideaal zijn voor dat spontane uitje waar je zo naar verlangt? Wij staan klaar om al jouw vragen te tackelen met frisse ideeën en op maat gemaakt advies. Laat ons jouw reiscompagnon zijn; neem gerust contact op voor een advies dat net zo uniek is als jijzelf.

mark vertrekdirect
Mark Last minute expert
  • Vergelijk alle last minute vakanties
  • De beste deals
  • Tips per bestemming
  • Eén compleet overzicht

Een moment geduld. We zoeken het geschikte aanbod met last minute vakanties voor je…