Last minute Salou

Last minutes vergelijken

Vergelijk 35 verschillende Last minutes.

Vergelijk Last minutes

Een last minute naar Salou: nog steeds de ultieme strand- en feestbestemming

De meest bruisende badplaats van de Catalaanse Costa Dorada bezoeken? Je regelt het door een last minute vakantie naar Salou te boeken. De kilometerslange kustlijn met verschillende stranden wordt grotendeels gesierd door een palmenboulevard. Een goedkope vakantie naar Salou associëren we vooral met feesten. En alhoewel de uitgaansscene hier inderdaad uitbundig is, biedt de omgeving je nog meer dan dat. Je boekt je vakantie naar Salou goedkoop bij reisorganisaties als Tui en Sunweb.

Populaire Last minutes

Populaire bestemmingen in Spanje

Een super last minute met een enorm strandaanbod: vamos a la playa

Boek je een last minute vakantie naar Salou, dan heb je een bestemming met een onwaarschijnlijk breed strandaanbod gekozen. De veertien kilometer lange kustlijn telt tal van goudgele stranden. Zo kun je tijdens je goedkope vakantie naar de badplaats elke dag wat anders uitproberen. Playa de Llevant is het drukstbezochte strand . Het is gelegen aan de strandpromenade Paseo Jaume I. Rustige plekken vind je tijdens deze vliegvakantie bij onder andere het door dennenbossen omgeven Platja Llarga.

Een goedkope last minute naar een stad met meer verhaal dan je denkt

Met zijn vele faciliteiten en enorme aanbod aan low budget en all inclusive accommodaties lijkt de badplaats vooral een moderne plek. Echter reis je met een goedkope vakantie naar Salou af naar een stad die al door de oude Grieken werd bewoond. Ook nam hij een belangrijke plaats in de Romeinse geschiedenis in. Vanwege zijn strategische ligging werd de stad voortdurend aangevallen. Een onderdeel van het antwoord daarop zie je tijdens je last minute in Salou nu nog terug: de Torre Vella.

Niet te missen bezienswaardigheden tijdens je last minute vakantie in Salou

Ga je goedkoop naar Salou? Laat een bezoek aan de Torre Vella dan niet aan je voorbijgaan. De stenen verdedigingstoren werd in de zestiende eeuw door de toenmalige aartsbisschop gebouwd. En boek je één van de goedkope reizen naar Salou, dan kom je eigenlijk altijd automatisch langs nog een hoogtepunt: het aan het begin van de Passeig Jaume I gelegen Casa Bonet. De modernistische villa werd gebouwd door een leerling van Gaudí.

Van Hollandse feestcafés tot discotheken van allure

Maar eerlijk is eerlijk, het uitgaansleven is natuurlijk hét uithangbordje van de vele last minute reizen naar deze badplaats. Dankzij de grote stromen Nederlanders hebben veel gelegenheden een Hollands tintje. Behalve clubs vind je ook pubs en feestcafés. Overdag proberen de proppers op de boulevard je al te verleiden tot een bezoek aan ‘hun’ club die avond. Sommige van de clubs die je tijdens een last minute vakantie in Salou kunt bezoeken, genieten zelfs internationale bekendheid!

Boek een super last minute naar Salou en zet de bloemetjes buiten

Van april tot en met oktober heeft Salou een heerlijk klimaat. De warmste en gelijk meest drukke maanden zijn juli en augustus. Tussen de deals op onze vergelijkingswebsite vind je altijd wel een aanbieding die speciaal voor jou lijkt te zijn gemaakt. De meeste vakantiegangers boeken hun vakantie naar Salou goedkoop met een duur van 7 dagen of 8 dagen. Langer of korter is natuurlijk ook mogelijk. Boek die deal en tel af naar het moment dat jij de bloemetjes buiten kunt zetten!

Last minutes vergelijken

Vergelijk 35 verschillende Last minutes.

Vergelijk Last minutes

Andere populaire last minute bestemmingen

Blog

© 2024 — vertrekdirect.nl — development by Harris Software