Last minute Malta

Last minutes vergelijken

Vergelijk 42 verschillende Last minutes.

Vergelijk Last minutes

Last minute Malta: vakantie op een historische archipel met adembenemende stranden

Boek je bij VertrekDirect.nl een goedkope vakantie naar Malta, dan reis je af naar een mediterrane archipel van vijf eilanden. Drie ervan zijn bewoond en staan garant voor een super last minute die je nooit meer zult vergeten. Een last minute vakantie Malta betekent een vliegvakantie naar een historische locatie, een bijzondere mengeling van culturen, afwisselende natuur en niet te vergeten: strand. Boek bij ons je vakantie Malta goedkoop en tref jezelf binnenkort aan op een prachtig strand aan een schilderachtige baai met helderblauw zeewater. Klinkt niet verkeerd, toch?

Populaire Last minutes

Populaire bestemmingen rondom Malta

De beste periode voor een goedkope vakantie naar Malta

In het ten zuiden van Italië gelegen Malta is het heerlijk vertoeven. Juli en augustus vormen met twaalf zonuren per dag de warmste periode van het jaar. Wil je tijdens je goedkope last minute meer dan alleen aan het strand liggen? Dan zijn mei, juni en september aan te raden. Het is er dan aangenaam warm en de temperaturen staan je toe om het maximale uit je goedkope vakantie naar één van de eilandjes te halen. Sluit een deal en bedenk welke historische, culturele en natuurlijke schatten je wilt bewonderen.

Goedkoop naar Malta, Gozo of Comino: dit is wat je kunt verwachten

De drie eilanden die je kunt bezoeken –Malta, Gozo en Comino- herbergen stuk voor stuk een belangrijke geschiedenis. Verspreid over alle eilanden vind je prehistorische bouwwerken van soms wel 3500 jaar oud. De enerzijds groene en anderzijds kale en ruige eilanden maken een last minute vakantie Malta een succesverhaal voor natuur- en cultuurliefhebbers. Tijdens goedkope reizen naar Malta ontdek je de sterke invloed van de Italianen, maar ook de huidige trotse smeltkroes van culturen. Neem alleen al de taal: het Maltees is voortgekomen uit Arabisch, Engels en Italiaans.

De mooiste plekken om je vakantie Malta goedkoop en in stijl door te brengen

Tussen al onze deals naar Malta vind je zonder twijfel een aanbieding die echt iets voor jou is. Er bestaat een ruime keuze uit zowel all-inclusive als kleine low-budget verblijven. Last minute reizen naar Malta gaan vaak naar St. Julian’s, een populaire badplaats die vlakbij hoofdstad Valletta is gelegen. Terwijl Mellieha de plek is om je last minute Malta met kinderen door te brengen, combineert Sliema het beste van allebei: relatieve rust, maar voldoende vertier voor wie daarnaar op zoek is.

Een last minute Malta: must-sees en must-do’s

Een goedkope vakantie naar Malta brengt je behalve schilderachtige stranden ook een breed aanbod aan activiteiten. Wandelen en fietsen zijn erg populair. Wil je het origineler aanpakken? Ga tijdens je goedkope vakantie naar Malta dan eens klimmen. Het rotsachtige landschap leent zich er bij uitstek voor. Ook snorkelen en duiken zijn echte aanraders. De op zich al bijzondere onderwaterwereld wordt nog interessanter door de aanwezigheid van enkele scheepswrakken op de bodem rond de archipel. Blue Lagoon op het eiland Comino is dé plek om kennis te maken met de wereld onder het wateroppervlak.

Last minutes vergelijken

Vergelijk 42 verschillende Last minutes.

Vergelijk Last minutes

Andere populaire last minute bestemmingen

Blog

© 2024 — vertrekdirect.nl — development by Harris Software