Last minute Cyprus

Last minutes vergelijken

Vergelijk 88 verschillende Last minutes.

Vergelijk Last minutes

Last minute vakantie Cyprus: een verrassende bestemming in de Middellandse Zee

Denk je aan een strandvakantie in Zuid-Europa, dan denk je al gauw aan Spanje of Griekenland. Maar reis je nog iets zuidelijker, dan vind je het eiland van Aphrodite. Een goedkope vakantie naar Cyprus vier je 70 kilometer ten zuiden van de Turkse kust. Een last minute Cyprus bevat zon, cultuur, historische bezienswaardigheden en enkele van de mooiste stranden van heel Europa. En vergeet ook het heerlijke eten niet. De meeste van onze deals brengen je naar het zuidelijke en Griekse deel van het eiland. Wij bewijzen dat een vakantie Cyprus goedkoop kan!

Populaire Last minutes

Populaire bestemmingen rondom Cyprus

Een goedkope vakantie naar Cyprus kan het hele jaar door

Dankzij het warme, mediterrane klimaat is Cyprus één van de meest zonzekere eilanden van Europa. Vooral in juli, augustus en september lopen de temperaturen flink op. Wil je graag een goedkope last minute naar eiland boeken buiten het hoogseizoen? Ook in mei, juni en oktober kun je rekenen op heerlijke temperaturen. Maar ook eerder of later in het jaar hoef je met een vliegvakantie naar het eiland niet bang te zijn voor tegenvallende temperaturen. Je hoeft je dus zeker niet te beperken tot een aanbieding in het hoogseizoen.

De leukste plaatsen om je last minute vakantie Cyprus door te brengen

Boek je een goedkope vakantie naar Cyprus, dan is er wat badplaatsen betreft meer dan genoeg keuze. Ga jij voor een super last minute naar Lemessos, Larnaca, Limassol of Paphos? Of kies je die deal voor een low-budget of juist luxe all inclusive resort in Ayia Napa? Een bruisende badplaats volop uitgaansmogelijkheden en een prachtig goudgeel strand. Last minute reizen naar het Turkse noorden van Cyprus gaan vaak naar Famagusta of Kyrenia. Tussen het noorden en zuiden kan overigens alleen via specifieke grensovergangen gereisd worden. Houd je paspoort bij de hand!

Bezienswaardigheden die je tijdens je last minute Cyprus kunt bezoeken

Goedkope reizen naar Cyprus zoals je die bij ons kunt vinden, zijn meer dan alleen strand. Natuurlijk staat niets je in de weg om een week of twee weken te ontspannen aan de kust. Maar wil je meer, dan zullen de last minute reizen naar dit eiland je niet tegenvallen. Dat geldt voor zowel de culturele als de natuurlijke schatten. Voor adembenemend natuurschoon bezoek je het Troödosgebergte. Cultuur en historie snuif je bij de antieke overblijfselen van Paphos en het Kykkos klooster, dat overigens in het Troödosgebergte te vinden is.

Waarom een vakantie Cyprus goedkoop én romantisch is

Met een last minute Cyprus reis je niet zomaar goedkoop naar een willekeurig eiland. Integendeel. Je reist af naar het eiland van Aphrodite. De Griekse godin van de liefde en schoonheid zou in het schuim van de zee zijn geboren en via de golven op Cyprus zijn aangespoeld. De Rots van Aphrodite, wordt beschouwd als haar officiële geboorteplaats. Drie rondjes zwemmen om de rots levert je volgens de legende een gelukkig liefdesleven op. Heb je dat al gevonden, pak dan de hand van je partner en zwijmel wel bij de mooiste zonsondergang van het eiland.

Last minutes vergelijken

Vergelijk 88 verschillende Last minutes.

Vergelijk Last minutes

Andere populaire last minute bestemmingen

Blog

© 2024 — vertrekdirect.nl — development by Harris Software