Last minute Rhodos

Last minutes vergelijken

Vergelijk 139 verschillende Last minutes.

Vergelijk Last minutes

Met een last minute naar Rhodos is elke dag weer anders

Met een goedkope vakantie naar Rhodos boek je een super last minute naar een Grieks eiland met een heerlijk klimaat. Met bijna 300 dagen zon per jaar en een altijd verkoelend windje is het hier maar wat fijn vertoeven. Een last minute vakantie op Rhodos staat voor mooie stranden, wijngaarden, olijfbomen en een rijke cultuur en geschiedenis. Zo doe je tijdens goedkope reizen naar dit eiland elke dag een andere ervaring op. Je boekt je vakantie naar Rhodos goedkoop bij reisaanbieders als Sunweb en Tui.

Populaire Last minutes

Populaire bestemmingen in Griekenland

Slenteren door één van de mooiste steden van de Middellandse Zee

De hoofdstad van het eiland, Rhodos-Stad, ademt één en al geschiedenis. Niet voor niets belandde het middeleeuwse gedeelte ervan ruim dertig jaar geleden al op de UNESCO Werelderfgoedlijst. De stad heeft een interessante vesting en verschillende havens, zodat je je tijdens een last minute vakantie op Rhodos met het grootste gemak een dag in de hoofdstad kunt vermaken. In het moderne gedeelte van de stad kun je heerlijk winkelen en het zeeaquarium bezoeken.

Een reis door de tijd met een goedkope last minute naar Rhodos

Boek je je vakantie naar Rhodos goedkoop via vergelijkingswebsite VertrekDirect.nl, maak je dan maar vast op voor alle cultureelhistorische bezienswaardigheden van het eiland. Behalve de hoofdstad heeft Rhodos er nog meer voor je in petto. Zo zou je tijdens een goedkope vakantie naar dit eiland ook het dorpje Lindos moeten bezoeken, dat ook wel het ‘Witte Stadje’ wordt genoemd. Boven het plaatsje ligt zijn Akropolis. In Kámiros vind je opgravingen uit de hellenistische periode.

De leukste natuurervaring die je tijdens last minute reizen naar Rhodos kunt opdoen

Ben je van plan om gedurende je last minute op Rhodos de wandelschoenen eens aan te trekken? Zet dan vooral koers richting de route van de Epta Piges, oftewel de Zeven Bronnen. Het is de favoriete wandelroute op het eiland, en niet voor niets. Het hoogtepunt van de wandeling is de smalle en 150 meter lange tunnel waardoor het zoete water stroomt en jij loopt. Boek je een last minute vakantie op Rhodos met je gezin? Ook met kinderen is deze route prima te lopen.

Goedkoop naar Rhodos? Maak een uitstapje naar het nabijgelegen vulkaaneilandje

Boek je een goedkope vakantie naar Rhodos en wil je tijdens deze vliegvakantie zoveel mogelijk zien, gebruik deze deal dan om ook plekken buiten Rhodos te bezoeken. Bijvoorbeeld het vulkaaneiland Nissyros met slechts duizend inwoners. Het eiland zou zijn ontstaan door een steen die de god Poseidon gooide. Waar of niet, goddelijk is de uitstraling van dit kleine eilandje zeker te noemen. Het eiland heeft bijna dertig kilometer aan strand.

De beste periode voor een low budget vakantie naar Rhodos

Een goedkope vakantie naar Rhodos kun je op verschillende manieren boeken. De meeste reizigers verblijven 8 dagen of 10 dagen op het eiland, alhoewel langer of korter ook mogelijk is. All inclusive accommodaties behoren ook tot de opties. Sta je op het punt om uit de vele deals een aanbieding naar dit eiland te boeken? Wanneer je vooral voor de stranden komt, zijn juli en augustus de aan te bevelen maanden. Voor actieve vakantiegangers zijn juni en september geschikter.

Last minutes vergelijken

Vergelijk 139 verschillende Last minutes.

Vergelijk Last minutes

Andere populaire last minute bestemmingen in Griekenland

Blog

© 2024 — vertrekdirect.nl — development by Harris Software