Last minute Samos

Last minutes vergelijken

Vergelijk 78 verschillende Last minutes.

Vergelijk Last minutes

Een last minute naar Samos, het groene wijneiland

Ga jij voor die goedkope vakantie naar Samos? Dan vertrek je binnenkort naar een groene parel binnen de Egeïsche archipel. Tijdens een last minute vakantie op Samos lijk je overal wel dennenbomen en wijngaarden te zien. Op die laatstgenoemden rijpen de druiven waaraan het eiland de bekendheid van zijn wijn te danken heeft. Het heeft natuurlijk geen uitleg nodig dat je tijdens deze super last minute ook regelmatig van deze lokale trots nipt. Een vakantie naar Samos boek je goedkoop bij reisaanbieders als Sunweb en Tui.

Populaire Last minutes

Populaire bestemmingen in Griekenland

Wijn, wijn en nog eens wijn tijdens last minute reizen naar Samos

Ben je een wijnliefhebber? Dan zit je met een goedkope last minute naar dit eiland helemaal goed. De wijnen van Samos zijn over de hele wereld bekend. Het eiland is vooral bekend om zijn muskaatwijn. Meestal krijg je deze tijdens een goedkope vakantie naar Samos na de maaltijd ingeschonken. Samen met zoete desserts, fruit en kaasplankjes vormt de wijn een echt dreamteam. Alhoewel je wijnhuizen tijdens je last minute op Samos niet zomaar kunt bezoeken, kun je wel naar het wijnmuseum in Malagari.

Met een last minute vakantie op Samos vertoef je op de mooiste stranden

Weet jij je vakantie op Samos goedkoop te boeken via vergelijkingswebsite VertrekDirect.nl? Als strandliefhebber zit je met deze vliegvakantie helemaal goed. Volgens velen is het kiezelstrand van Lemonakia Beach, dat wordt omgeven door naaldbomen, het mooiste van het hele eiland. Ook het lange zandstrand Psili Ammos zou je tijdens goedkope reizen naar Samos eens moeten bezoeken. Dit grotendeels georganiseerde strand is ook erg kindvriendelijk. Het betoverende Votsalakia ligt er vlakbij.

Eten en winkelen in de hoofdstad

Boek je een low budget reis naar Samos, dan breng je tijdens deze super last minute natuurlijk ook een bezoek aan Samos-Stad. Deze ligt aan een grote baai en heeft een mooie haven. Samos-Stad wordt overigens ook wel Vathi genoemd, alhoewel ook de traditionele buurt zo heet. Bezoek je tijdens je last minute vakantie op Samos zijn hoofdstad, dan kun je daar heerlijk eten en winkelen. Kerkjes en kapelletjes zijn over de hele stad verspreid.

Historische bezienswaardigheden op het eiland van Pythagoras

Hoe kan het ook anders dan dat je op het geboorte-eiland van filosoof Pythagoras zijn standbeeld terugvindt? Je treft het in de badplaats Pythagorion. Andere historische plaatsen zoals de Artemis tempel liggen er vlakbij. Behalve deze tempel wil je tijdens je last minute op Samos misschien ook wel het klooster van Panagia Spiliani bezoeken. Deze aan Maria gewijde kerk bevindt zich in een grot bovenop een berg. Het water daar zou genezende krachten hebben.

Wanneer vertrek jij naar Samos?

Kies je uit één van de vele deals een aanbieding naar Samos en vertrek je goedkoop naar dit vruchtbare eiland? Dan wordt je volgende vakantie ongetwijfeld een geslaagde. Wat accommodaties betreft kun je kiezen uit zowel appartementen als (all inclusive) hotels. Het aantal dagen dat je vakantie viert op dit eiland is geheel aan jou. Worden het er 6, 8, 10 of toch meer? Juli en augustus zijn de maanden met het perfecte strandweer, maar ook juni en september hebben heerlijke temperaturen en zijn de beste deal voor actieve vakantiegangers.

Last minutes vergelijken

Vergelijk 78 verschillende Last minutes.

Vergelijk Last minutes

Andere populaire last minute bestemmingen in Griekenland

Blog

© 2024 — vertrekdirect.nl — development by Harris Software