Zoek & boek

Last minute Kos

  • Vergelijk alle last minute vakanties
  • De beste deals
  • Tips per bestemming
  • Eén compleet overzicht

Met een last minute vakantie op Kos proef je van het goede leven

Op zoek naar een strandvakantie met een flinke portie cultuur? Boek een goedkope vakantie naar Kos en je kunt aftellen naar een super last minute die aan al je verwachtingen voldoet. Kos heeft heerlijke badplaatsen en is ook nog eens een ontzettend groen eiland. Met een last minute naar Kos begeef je je buiten de badplaatsen tussen de olijf-, eucalyptus- en amandelbomen en loslopende geiten en ezels die het authentieke beeld compleet maken. Je boekt je vakantie naar Kos goedkoop bij aanbieders als Tui of Kras.

Last minute vakantie
Waar wacht je nog op?

Boek direct je last minute vakantie Kos

Last minutes

Snuif tijdens een goedkope last minute de geur van het authentieke Griekenland op

Alhoewel je met een goedkope vakantie naar Kos afreist naar een eiland dat helemaal is ingesteld op toerisme, is de cultuur daar niet door bedorven. De inwoners hebben hun tradities goed weten te behouden. Het beste bewijs daarvan vind je gedurende goedkope reizen naar het eiland in bergdorpjes als Pyli en Zia. De typisch witte huisjes en de vriendelijke dorpsbewoners maken een bezoek aan deze dorpen extra hartverwarmend.

Top 5 last minutes Kos

Populaire last minute vakanties Kos

Iris

Kos - Kos stad Psalidi

Atlantica Beach Resort Kos

Kos - Kardamena

Blue Lagoon Resort

Kos - Kos stad Lambi

Agela

Kos - Kos Stad

Theodorou Beach

Kos - Kos stad Psalidi

Populaire bestemmingen in Griekenland

Een goedkope vakantie naar een eiland vol tropisch ogende stranden

Kos mag dan wel een relatief klein eiland zijn, toch telt het een flink aantal noemenswaardige stranden. Het allermooiste zandstrand dat je tijdens je last minute vakantie op Kos zult bezoeken, is Paradise Beach. Van het kristalheldere water van de schilderachtige baai waaraan dit strand is gelegen, kun je je ogen haast niet afhouden. Ook is Lambi Beach, vlak buiten Kos-Stad, de moeite waard om tijdens last minute reizen naar het eiland te bezoeken.

Wat je ook wilt zien tijdens een last minute op Kos

Met een vliegvakantie naar dit eiland wissel je het zonnebaden af met cultuursnuiven. Natuurlijk bezoek je de hoofdstad, Kos-Stad. Deze oogt erg gezellig en ademt dankzij zijn vele bomen een bijna paradijselijke sfeer uit. Terug in de tijd duik je tijdens deze super last minute met een bezoek aan tempelcomplex Asklepieion, wat vroeger de medicijnenschool van Hippocrates was. Ook de boom waaronder hij lesgaf, op het Plateia Platano, wil je tijdens deze low budget zonvakantie zien.

Op de tweewieler het eiland over

Vertrek je goedkoop naar Kos, dan kun je dit Griekse eiland als je wilt ook nog eens op de Hollandse manier ontdekken. Namelijk per fiets! Met een last minute naar Kos vertrek je naar hét fietseiland van Griekenland. Omdat het eiland in tegenstelling tot veel andere eilanden voornamelijk vlak is, is het fietsen er makkelijk. Vooral in de hoofdstad vind je veel verschillende fietspaden. Fiets hartje zomer liever alleen vroeg in de ochtend of na zonsondergang.

Tal van mogelijkheden voor een last minute naar Kos

Kies je uit de vele deals op onze vergelijkingswebsite een aanbieding voor een goedkope vakantie naar Kos? Of je nu in een eenvoudige of luxe, all inclusive accommodatie verblijft, deze super last minute kan niet stuk. Je kunt onder andere een vakantie van 7 dagen, 10 dagen of 15 dagen boeken. De beste periode om je vakantie naar Kos goedkoop te boeken is voor zonaanbidders juli en augustus. Voor een wat actievere vakantie houd je juni en september aan.

Toch iets anders?

Andere populaire last minute bestemmingen

Meer weten over last minute vakanties?

Mark helpt je verder

Zoek je een last minute vakantie die echt bij je past, of twijfel je over welke reisorganisatie jouw droomreis kan waarmaken? Wil je dieper duiken in hoe jouw vakantieavontuur eruit kan zien, met tips over wat er allemaal te beleven valt? Of ben je benieuwd welke maanden ideaal zijn voor dat spontane uitje waar je zo naar verlangt? Wij staan klaar om al jouw vragen te tackelen met frisse ideeën en op maat gemaakt advies. Laat ons jouw reiscompagnon zijn; neem gerust contact op voor een advies dat net zo uniek is als jijzelf.

mark vertrekdirect
Mark Last minute expert
  • Vergelijk alle last minute vakanties
  • De beste deals
  • Tips per bestemming
  • Eén compleet overzicht

Een moment geduld. We zoeken het geschikte aanbod met last minute vakanties voor je…