Last minute Londen

Last minutes vergelijken

Vergelijk 1 verschillende Last minutes.

Vergelijk Last minutes

Een last minute Londen: de beste onder de stedentrips

Een goedkope vakantie naar Londen doet vele harten sneller kloppen. De Brtise hoofdstad is dé plek waar traditioneel en hip Engeland samenkomen. Waar het barst van de bezienswaardigheden, winkels, pubs en uitgaansmogelijkheden. Je kunt je last minute vakantie Londen als vliegvakantie boeken. Ook is het mogelijk om per boot of trein te reizen. Ga je voor een goedkope last minute naar één van de leukste steden van Europa? Zorg dat je genoeg tijd reserveert; je komt ogen en oren tekort. Bij VertrekDirect boek je je vakantie Londen goedkoop en eenvoudig.

Populaire Last minutes

Populaire bestemmingen nabij Londen

Hoe een last minute vakantie Londen ook een culinaire trip kan zijn

Een goedkope vakantie naar de hoofdstad bewijst dat het ook culinair genoeg te bieden heeft. Er is namelijk meer dan alleen fish ’n chips en Beef Wellington. Dankzij het multiculturele karakter van de stad word je tijdens deze super last minute verrast door de culinaire variatie. Je eet er alle wereldgerechten. De Engelsen zelf zijn verslingerd aan curry. Ook een typisch Engels ontbijtje moet je zeker uitproberen. Verblijf je niet in een all-inclusive accommodatie, dan kun je het ontbijt buiten de deur op veel plekken low-budget vinden.

Shop till you drop tijdens goedkope reizen naar Londen

Londen behoort tot de winkelhoofdsteden van Europa en dus ben je hier verzekerd van uren- of zelfs dagenlang shopplezier. Oxford Street is de drukst bezochte winkelstraat. Je vindt hier alles wat je wilt en tussen de vele deals in het sale-seizoen is er altijd wel een aanbieding die je niet kunt laten lopen. Iets verderop vind je Regent Street, waar de wat chiquere winkels zich bevinden. De designer stores vind je op Old Bond Street. Laat je portemonnee het shoppen hier niet toe? De etalages moet je zeker even bekijken!

Een goedkope vakantie naar Londen: de belangrijkste bezienswaardigheden

Goedkoop naar Londen ga je natuurlijk niet alleen voor het winkelen en het eten. Een last minute Londen betekent ook een schat aan bezienswaardigheden. Al wandelend langs de befaamde telefooncellen, dubbeldekkers en zwarte taxi’s bekijk je het ene na het andere hoogtepunt. Of je neemt gewoon de metro natuurlijk. De belangrijkste bezienswaardigheden zijn de Tower of Londen, Big Ben, Londen Eye, Buckingham Palace, Westminster Abbey en Piccadilly Circus. Ontspannen tijdens je citytrip doe je in het groene Hyde Park. De ultieme uitgaansmogelijkheden vind je in West End, waar ook Piccadilly Circus ligt.

De beste periode voor een stedentrip Londen

Tussen alle last minute reizen vind je bij VertrekDirect.nl altijd wel de voor jou geschikte deal. December, januari, juli en augustus zijn de drukste maanden in de hoofdstad. Dit zijn de vakantieperiodes en vooral in de winter kan het ontzettend druk zijn wegens kerstinkopen en daarna de grote uitverkoop. De beste maanden om je vakantie Londen goedkoop, in een aangenaam klimaat en in niet al te veel drukte door te brengen, zijn mei en juni. Boek hier jouw goedkope vakantie naar de Britse hoofdstad en tel af naar de allerleukste stedentrip ooit!

Last minutes vergelijken

Vergelijk 1 verschillende Last minutes.

Vergelijk Last minutes

Andere populaire last minute bestemmingen

Blog

© 2024 — vertrekdirect.nl — development by Harris Software