Last minute Aruba

Last minutes vergelijken

Vergelijk 24 verschillende Last minutes.

Vergelijk Last minutes

Een goedkope vakantie naar Aruba: One Happy Island!

Het mag dan wel een klein eiland zijn, tijdens je last minute vakantie Aruba kom je anders wel oren en ogen tekort! Met zijn 30 kilometer lengte en 10 kilometer breedte heeft ‘One Happy Island’ genoeg in petto voor iedereen. Niet alleen de toeristen, maar ook de locals lijken hier van elke minuut te genieten. Een last minute Aruba brengt je naar het eiland van de brede glimlach. En dat een vakantie Aruba goedkoop kan, dat bewijzen we bij Vertrekdirect.nl. Een low budget vliegvakantie maakt dit stukje Caribische schoonheid voor iedereen toegankelijk. Hier vind je jouw deal!

Populaire Last minutes

Populaire bestemmingen rondom Aruba

Last minute reizen naar de bekendste bestemmingen van het eiland

Sommige lang en uitgestrekt, andere verborgen in een blauwe baai. De Arubaanse stranden bestaan er in verschillende soorten, maar hebben één ding gemeen: ze zijn hagelwit. Een goedkope vakantie naar Aruba brengt je naar poederzachte zandstranden en warme, ondiepe wateren. Eagle Beach staat bekend als het beste strand. Deze moet je tijdens je last minute Aruba dan ook minstens één keer bezoeken. Andere topstranden op het eiland zijn Druif Beach en Palm Beach. Maar vlak ook het strand van hoofdstad Oranjestad niet uit.

De bezienswaardigheden van Aruba

Boek je een goedkope last minute naar dit Caribische juweeltje, dan zul je natuurlijk voornamelijk aan het strand te vinden zijn. Maar ook wat natuur en cultuur betreft kom je niets tekort. Voor het laatste ga je naar Oranjestad. Fort Zoutman en het Wilhelminapark zijn daar echte must-sees. Ben je gek op natuur? Ook dan zit je met een goedkope vakantie naar Aruba helemaal goed. Wedden dat je niet weg te slaan bent uit het Nationaal Park Arikok? Ook is het heel bijzonder om de lederschildpad van dichtbij te zien. Dat kon zowel in het water, als op het strand waar ze haar eieren legt.

Duiken in Antilliaanse wateren

Een last minute vakantie Aruba is ook een uitgelezen mogelijkheid om te duiken. Alhoewel het zeer nabijgelegen Bonaire bekend staat als één van de beste duikspots ter wereld, is het duiken hier ook zeker geen teleurstelling. Sterker nog, goedkope reizen naar Aruba maakt men ook vaak om deze reden. Het eiland staat bekend om zijn bijzondere koraalformaties en de scheepswrakken die er liggen. De grootste van de wereld vind je hier. Zo zie je maar hoe een vakantie Aruba goedkoop, spectaculair en avontuurlijk tegelijk kan zijn.

Een super last minute in elk seizoen

Een last minute Aruba kan werkelijk waar 365 dagen per jaar. Het stabiele klimaat van Aruba zorgt elke dag voor hoge temperaturen, een licht briesje en in de meeste maanden een gebrek aan neerslag. Goedkoop naar Aruba hoeft dus niet per se in juli of augustus. Van mei tot oktober is het nog net iets warmer dan van november tot april. Kies dus met een gerust hart uit alle deals de voor jou beste aanbieding. In veel gevallen is dat all inclusive, maar dat is niet noodzakelijk.

Last minutes vergelijken

Vergelijk 24 verschillende Last minutes.

Vergelijk Last minutes

Andere populaire last minute bestemmingen

Blog

© 2024 — vertrekdirect.nl — development by Harris Software