Last minute Antillen

Last minutes vergelijken

Vergelijk 17 verschillende Last minutes.

Vergelijk Last minutes

Een last minute Antillen: tropische vakantie met een Nederlands tintje

Bon Bini! Het is Papiaments voor ‘welkom’. En dat is precies hoe jij je voelt op de Benedenwindse eilanden. Gedurende een goedkope vakantie in de Antillen loop je 24 uur per dag rond met een glimlach op je gezicht. Ben je op zoek naar zon, zee, strand en een feel-good sfeer? Je vindt het allemaal tijdens je last minute vakantie Antillen. Accommodaties en activiteiten zijn er voor ieder wat wils. Je maakt je vakantie Antillen zo goedkoop of duur als je zelf wilt.

Populaire Last minutes

Populaire bestemmingen rondom de Antillen

De ABC eilanden in het kort

De drie populairste eilanden van de Nederlandse Antillen zijn de ABC eilanden: stuk voor stuk kleine paradijsjes in de Caribische Zee. Boek je één van onze last minute reizen, bereid je dan voor op een plek met witte stranden, palmbomen en een helderblauwe zee. De vriendelijke inwoners zijn de kers op de taart van jouw vliegvakantie. Een goedkope vakantie naar de Antillen brengt je die zo ontspannen, gezellige eilandvibe waar je naar op zoek bent.

Caribische gerechten, ijskoude cocktails en swingende salsamuziek

Heb je die goedkope last minute weten te boeken? Dan zul je jezelf gauw elke dag aan een exotisch strand treffen. Na een dag zwemmen en zonnebaden luidt de zonsondergang de avond in. En dat betekent dat de dag nog lang niet is afgelopen! De avonden die je tijdens je last minute vakantie Antillen beleeft, behoren tot de beste die je ooit hebt gehad. Schuif bij een gezellig restaurantje aan voor een typisch Caribisch gerecht en drink daarna in een bar een koude cocktail terwijl je je heupen laat bewegen op salsamuziek.

Aruba, Bonaire of Curacao?

Met VertrekDirect.nl kun je goedkoop naar Aruba, Bonaire of Curacao. Maar op welke van de drie eilanden ga jij je goedkope vakantie Antillen doorbrengen? Elk eiland heeft zijn eigen charme. Sluit je een low-budget deal voor een reis naar Aruba, maak je dan op voor de vele strandtenten en restaurants op dit ‘One Happy Island’. Bonaire staat vooral bekend om zijn mogelijkheden tot snorkelen en watersporten. Het kleurrijke Curacao biedt naast zijn natuur de meeste culturele bezienswaardigheden.

Populaire bestemmingen voor een last minute Antillen

Waar je je super last minute in dit Caribische gebied precies door kunt brengen? Bij VertrekDirect.nl vind je deals in overvloed, dus er is altijd wel een aanbieding die bij jou past. Goedkope reizen naar Aruba betreffen meestal een verblijf bij Eagle Beach, Palm Beach of Druif Beach. In Bonaire strijken de meeste vakantiegangers neer aan Kralendijk. In Curacao trekken de Jan Thiel Baai en Mambo Beach de grootste stroom toeristen. Daar bevinden zich ook veel all inclusive accommodaties.

Een vakantie Antillen: goedkoop en altijd zonnig

Dankzij het tropische klimaat heerst er het hele jaar door een aangename temperatuur. Dat betekent dus dat je in het Nederlandse hoogseizoen, dus juli en augustus, prima naar dit gebied kunt afreizen. Maar eigenlijk is het het hele jaar door een fijne zonbestemming. Pak je koffer dus eens in maart, april, mei, of juni. Of juist in het najaar. Een welkome onderbreking in oktober of november!

Last minutes vergelijken

Vergelijk 17 verschillende Last minutes.

Vergelijk Last minutes

Andere populaire last minute bestemmingen

Blog

© 2024 — vertrekdirect.nl — development by Harris Software