Vergeet je trendy bikini en mooie lingerie niet in te pakken!

Met je hoofd lig je al op het strand of ben je al de stad aan het bezoeken, maar je moet nog zoveel dingen regelen. Dan kom je er ook nog eens achter dat je geen idee hebt wat voor badmode en lingerie je mee gaat nemen naar jouw vakantiebestemming. Stress! Daar helpen wij jou mee! Hieronder zetten wij de beste badmode en lingerie voor jouw vakantie op een rijtje!

Ga deze zomer voor een bikini

Ga je op een strandvakantie? Dan is een bikini echt een must! Als je op het strand ligt, wil je natuurlijk stralen en je er zelfverzekerd in voelen. Dat doe je door een bikini te kopen waar jij je echt goed in voelt. Je hebt verschillende modellen waaruit je kan kiezen. Een populair model is de plunge bikinitop. Deze top heeft een diepere halslijn, waardoor je een mooi decolleté krijgt. Deze top is dus ideaal om te dragen onder een strand- of zomerjurkje. Een ander fijn modelletje is de balconette bikinitop. Deze top heeft lager uitgesneden cups, waardoor de borsten aan de bovenkant niet bedekt worden. Ook zitten de bandjes wat verder naar buiten dan normaal. Een ander populair model is de halter bikinitop. Hierbij worden de bandjes in je nek vastgemaakt, vaak kun je deze dan zelf naar wens strakker of losser verstellen.

Ga deze zomer voor een bikini

Badpakken zijn ook super trendy!

Ben je niet zo fan van een bikini? Dan is een badpak een goede optie! Ook badpakken heb je in verschillende vormen en maten. Zo kan je kiezen voor een badpak met beugel. Dit is de meest voorkomende en laat je toch vrouwelijk en sexy voelen. Doordat er een beugel in zit, krijgen vrouwen met een grotere cupmaat ook voldoende ondersteuning. Bovendien worden badpakken met beugel met een cupmaat verkocht, zoals je gewend bent bij een BH. Voor een strandvakantie of een actieve vakantie is een badpak leuk te combineren met een korte broek. Het lijkt dan net of je een body of hemdje aan hebt. Multifunctioneel!

Vergeet je lingerie niet in te pakken

Naast jezelf goed voelen in badmode, is het natuurlijk ook van belang dat jij jezelf comfortabel voelt in jouw lingerie. Wanneer het aankomt op BH’s heb je ook onwijs veel keuze. Een van de populairste modellen is de beugel BH. Deze ondersteunt de borsten goed door de beugel die onder de cups zit. Bovendien worden de borsten hierdoor op de juiste plek gehouden en iets gelift. Een beugel BH kun je kopen met prachtige kanten broderie of met een gladde cup in allerlei kleuren en printjes! Daarnaast kun je een beugel BH kopen van veel verschillende merken. Een van de populairste merken is PrimaDonna.

Een ander bekend model is de hartvorm BH. Deze BH is voorgevormd en bedekt je borsten goed. Bovendien zijn de meeste hartvorm BH’s uitgevoerd met een gladde cup, waardoor ze niet zichtbaar zijn onder strakke kleding. Ideaal voor onder dat leuke hemdje of strakke jurkje!

© 2024 — vertrekdirect.nl — development by Harris Software