Last minute Friesland

Last minutes vergelijken

Vergelijk 9 verschillende Last minutes.

Vergelijk Last minutes

Van unieke natuurgebieden tot de Elfsteden: dit is goedkoop overnachten in Friesland

Een vakantie naar Friesland: meren, landerijen, schilderachtige dorpjes, waddeneilanden en de vriendelijke inwoners. Die je af en toe overigens nauwelijks kunt verstaan, want naast Nederlands wordt hier ook Fries gesproken. De monumentale hoofdstad Leeuwarden met zijn vele grachten wordt vaak als hoogtepunt van een last minute naar Friesland genoemd, maar er is elk seizoen nog meer dan dat om te ontdekken. Niet voor niets noemde de Lonely Planet Friesland een van Europa’s verborgen parels. Boek een vakantiewoning of een van de goedkope hotels in Friesland via vergelijkingswebsite VertrekDirect.nl.

Populaire Last minutes

Populaire bestemmingen nabij Friesland

Hoogtepunten van een last minute in Friesland

Boek je een vakantiewoning of een van de goedkope hotels in Friesland, dan wacht je een keur aan bezienswaardigheden. In Leeuwarden met zijn eeuwenoude pandjes en grachten ontdek je de culturele roots van de provincie. In de stad Franeker bezoek je het oudste planetarium ter wereld. Het achttiende-eeuwse levenswerk van Eise Eisinga bewonder je op het plafond van zijn eigen woonkamer. Het kleine stadje Harlingen, dat ook als vertrekpunt naar Vlieland en Terschelling geldt, is haast een levend schilderij. Watersportliefhebbers vieren hun vakantie in Friesland in watersportstad Sneek, een bestemming vol oude stadsgezichten.

Zoveel te doen in het ultieme waterparadijs van Nederland

Een last minute in Friesland vier je in een echt waterparadijs! Goedkoop overnachten doen veel vakantiegangers dan ook aan de Friese Meren. Je kunt zelfs voor een vakantiehuisje aan het water met een aanlegsteiger kiezen. Het Sneekermeer behoort tot de bekendste meren van de provincie. Naast zwemmen kun je hier ook waterskiën, surfen en zeilen. Of gewoon een bootje huren natuurlijk. Heb je tijdens je vakantie in Friesland ruim de tijd? Verruil het vasteland dan ook eens voor een dagje naar een van de Friese eilanden: Vlieland, Ameland, Terschelling of Schiermonnikoog.

Verrassend culinair genieten in Friesland

Van al die indrukken krijg je honger, maar ook daar hebben de Friezen een passend antwoord op. Ga je binnenkort goedkoop overnachten in Friesland, dan zul je zien dat de provincie ook op dit vlak genoeg te bieden heeft. Of je nu wilt lunchen, gezellig wilt borrelen of misschien wel luxe uit eten wilt in een van de drie sterrenrestaurants die Friesland rijk is. Vergeet ook niet dat je met een last minute in Friesland enkele streekproducten moet proberen. Zet je tanden maar in het suikerbrood, de Friese kaas, oranjekoek, droge worst en Fryse dúmkes.

Met je familie, vrienden, kinderen of met je hond naar een vakantiewoning in Friesland

Goedkope hotels in Friesland zijn via vergelijkingswebsite VertrekDirect.nl probleemloos gevonden. Maar misschien ben je inmiddels wel tot de conclusie gekomen dat Friesland een provincie is om écht te beleven. Daar kiezen veel vakantiegangers ervoor om goedkoop de overnachten in Friesland in een van de vakantieparken. Een vakantiewoning kun je al boeken voor een klein gezelschap van 2 personen, maar ook groepen van 8 personen, 10 personen of zelfs 12 personen vinden altijd een geschikte accommodatie op een natuurrijke locatie. Misschien zelfs wel met een zwembad!  

Last minutes vergelijken

Vergelijk 9 verschillende Last minutes.

Vergelijk Last minutes

Meer leuke bestemmingen in Nederland

Blog

© 2024 — vertrekdirect.nl — development by Harris Software