Last minute Giethoorn

Last minutes vergelijken

Vergelijk 23 verschillende Last minutes.

Vergelijk Last minutes

Op vakantie naar Giethoorn, waterdorp met wereldfaam

Goedkoop overnachten in Giethoorn? Wees er op tijd bij, want dit kleine dorpje in de Kop van Overijssel staat internationaal op de kaart. Niet zo vreemd, want met de bijnaam ‘Venetië van het Noorden’ en een sfeer die net zo betoverend is als de Italiaanse grachtenstad waarmee hij wordt vergeleken, belooft een last minute in Giethoorn heel wat. Het waterdorp met zijn vele grachten en bruggetjes staat garant voor een verblijf in iets wat als een heel andere wereld voelt. Boek een van de goedkope hotels in Giethoorn en reis terug in de tijd.

Populaire Last minutes

Populaire bestemmingen nabij Giethoorn

Goedkoop overnachten in Giethoorn: dit wil je zien in het dorp

Wie goedkoop gaat overnachten in Giethoorn, zal worden overspoeld door de pracht van het dorp. De ene boerderij nog mooier dan de andere, het ene grachtje nog lieflijker dan de vorige. In totaal zijn er wel 170 bruggetjes over dit grachtenstelsel gebouwd om de veeneilandjes met elkaar te kunnen verbinden. Deze zijn tijdens je last minute in Giethoorn al een bezienswaardigheid op zich. Net als de punters (smalle, eikenhouten bootjes) en de zeventiende- en achttiende eeuwse boerderijen die je gedurende een vakantie in Giethoorn bewondert. Kun je nog wachten?

De drie musea van Giethoorn: zo ontdek je meer over het waterdorp

Ga je goedkoop overnachten in Giethoorn en ben je geïnteresseerd in de geschiedenis van het dorp? Maak tijdens je vakantie in Giethoorn dan ruimte om een van de musea te bezoeken. Het waterdorp telt er drie: Museum Giethoorn ’t Olde Maat Uus, Gloria Maris Schelpengalerie en Museum Het Gildenhuys. De eerstgenoemde is het door de meeste toeristen vaakst bezochte museum tijdens hun last minute in Giethoorn. Hier kom je alles te weten over de historie van het dorp en zijn vissers en turfstekers en worden al je vragen beantwoord.

Zo wordt je last minute in Giethoorn nog actiever

Boek je een van de goedkope hotels in Giethoorn, dan zul je je ogen uitkijken bij al het moois dat je in dit waterdorp tegenkomt. Alhoewel je het al wandelend prima kunt verkennen, kun je ook op een rondvaartboot stappen. Tijdens een excursie als deze wordt je ook nog meer verteld over het dorp. En boek je een vakantie naar Giethoorn en ben je een echte natuurliefhebber? Bij goed weer wil je de kans om het Nationaal Park Weerribben-Wieden te bezoeken, niet laten schieten. Het is het hoogste laagveenmoeras in Noordwest-Europa.

Vakantieparken in de waterrijke omgeving van Giethoorn

Op zoek naar een van de beste goedkope hotels van Giethoorn? Via vergelijkingswebsite VertrekDirect.nl vind je altijd de ideale accommodatie, op welk moment van het jaar je Giethoorn ook wilt bezoeken. Een ideale locatie is voor veel bezoekers overigens geen hotel, maar een vakantiehuis op een vakantiepark. In een waterrijk gebied als deze kun je zelfs een vakantiehuis met een sloep huren. Zo kun je wanneer je maar wilt zelfstandig met je boot op pad. Vakantiewoningen zijn ook ideaal voor reizigers die graag met hun hond naar Giethoorn willen komen.  

Last minutes vergelijken

Vergelijk 23 verschillende Last minutes.

Vergelijk Last minutes

Meer leuke bestemmingen in Nederland

Blog

© 2024 — vertrekdirect.nl — development by Harris Software