Last minute Leeuwarden

Last minutes vergelijken

Vergelijk 4 verschillende Last minutes.

Vergelijk Last minutes

Op vakantie in Leeuwarden, een van Nederlands best bewaarde geheimen

Goedkoop overnachten in Leeuwarden doe je in de Friese hoofdstad en tevens een van de oudste steden van Noord-Nederland. Vanwege zijn grachten, herenhuizen, monumenten en musea wordt hij ook wel Klein Amsterdam genoemd. Maar dan zonder de drukte. Een last minute in Leeuwarden vier je in alle rust en tussen de altijd vriendelijke Friezen. En in de stad die zich in 2018 nog culturele hoofdstad van Europa mocht noemen. Goedkope hotels in Leeuwarden, of Ljouwert, zoals de bewoners hun stad noemen, vind je het hele jaar door via vergelijkingswebsite VertrekDirect.nl.

Populaire Last minutes

Populaire bestemmingen nabij Leeuwarden

Goedkoop overnachten in Leeuwarden: dit zijn de hoogtepunten van de stad

Wie ervoor kiest om goedkoop te gaan overnachten in Leeuwarden, heeft tijdens zijn verblijf meer dan genoeg te zien. De Oldehove is het boegbeeld van de stad. De zestiende-eeuwse toren is zichtbaar krom en werd ook nooit afgemaakt. Bezoek gedurende je last minute in Leeuwarden ook de Blokhuispoort, een oude gevangenis die tot 2007 nog in gebruik was. Nu geldt hij als culturele broedplaats. In het Fries Museum ontdek je alles over de lokale geschiedenis. Vanuit goedkope hotels in Leeuwarden bereik je al deze hoogtepunten binnen een paar stappen.

De leukste activiteiten om tijdens een last minute naar Leeuwarden te ondernemen

Ga je goedkoop overnachten in Leeuwarden, dan hoef je het niet bij alleen stadswandelingen te laten. Bekijk de stad ook eens van een andere kant en stap gedurende je vakantie in Leeuwarden in een bootje. Laat de historische hoogtepunten aan je voorbijtrekken en vaar, als je behoefte hebt aan wat rust, via het stadsstrand naar beneden. Ook kun je aan een rondvaart deelnemen. Zelfs het bedwingen van de Leeuwardense grachten op een SUP is –uiteraard in de zomerse maanden- mogelijk. Met kinderen ga je naar Aqua Zoo Leeuwarden.

Proef van het warme karakter van Leeuwarden

Friezen doen aan ‘slow living’. De ontspannen en vrije manier van doen heeft de Lonely Planet er mede toe doen besluiten dat de stad in 2018 de titel ‘Culturele hoofdstad van Europa’ mocht dragen. Maar, zo ontdek je tijdens je vakantie in Leeuwarden, het omringende landschap en het culturele aanbod in de stad spelen ook een rol. Tel daar nog het winkel- en horeca-aanbod bij op en de formule is compleet. Winkelen gedurende je last minute in Leeuwarden? De Kleine Kerkstraat met zijn tientallen boetiekjes en speciaalzaakjes werd meermaals uitgeroepen tot Nederlands leukste winkelstraat.

Hotels en vakantieparken in Leeuwarden en omgeving

Dat bijzondere landschap dat Leeuwarden omringt, zorgt er vaak voor dat een vakantie in Leeuwarden niet alleen om de stad zelf draait. De meeste bezoekers kiezen ervoor om de Friese hoofdstad en de omgeving te bekijken. En dat maakt niet alleen de goedkope hotels in Leeuwarden, maar ook de vakantiewoningen populair. Een vakantiehuis op een vakantiepark biedt een mooie uitvalsbasis voor bezoeken aan de Friese hoofdstad, maar ook aan andere steden en natuurgebieden. Bovendien heb je op een park faciliteiten tot je beschikking die zelfs eventueel regenachtige dagen geheel kunnen laten slagen.  

Last minutes vergelijken

Vergelijk 4 verschillende Last minutes.

Vergelijk Last minutes

Meer leuke bestemmingen in Nederland

Blog

© 2024 — vertrekdirect.nl — development by Harris Software