Zoek & boek

Last minute Leeuwarden

  • Vergelijk alle last minute vakanties
  • De beste deals
  • Tips per bestemming
  • Eén compleet overzicht

Op vakantie in Leeuwarden, een van Nederlands best bewaarde geheimen

Goedkoop overnachten in Leeuwarden doe je in de Friese hoofdstad en tevens een van de oudste steden van Noord-Nederland. Vanwege zijn grachten, herenhuizen, monumenten en musea wordt hij ook wel Klein Amsterdam genoemd. Maar dan zonder de drukte. Een last minute in Leeuwarden vier je in alle rust en tussen de altijd vriendelijke Friezen. En in de stad die zich in 2018 nog culturele hoofdstad van Europa mocht noemen. Goedkope hotels in Leeuwarden, of Ljouwert, zoals de bewoners hun stad noemen, vind je het hele jaar door via vergelijkingswebsite VertrekDirect.nl.

Last minute vakantie
Waar wacht je nog op?

Boek direct je last minute vakantie Leeuwarden

Voordeeluitjes logo
Voordeeluitjes Bekijk prijs
BungalowSpecials Bekijk prijs
Last minutes

Hoogtepunten van een last minute in Friesland

Boek je een vakantiewoning of een van de goedkope hotels in Friesland, dan wacht je een keur aan bezienswaardigheden. In Leeuwarden met zijn eeuwenoude pandjes en grachten ontdek je de culturele roots van de provincie. In de stad Franeker bezoek je het oudste planetarium ter wereld. Het achttiende-eeuwse levenswerk van Eise Eisinga bewonder je op het plafond van zijn eigen woonkamer. Het kleine stadje Harlingen, dat ook als vertrekpunt naar Vlieland en Terschelling geldt, is haast een levend schilderij. Watersportliefhebbers vieren hun vakantie in Friesland in watersportstad Sneek, een bestemming vol oude stadsgezichten.

Top 5 last minutes Friesland

Populaire last minute vakanties Friesland

Grand Café Hotel Zeezicht

Friesland - Harlingen

Logement Doosje

Friesland - Warfstermolen

Logement Doosje

Friesland - Warfstermolen

It Posthûs

Friesland - Burdaard

Westcord WTC

Friesland - Leeuwarden

Populaire bestemmingen in Nederland

Zoveel te doen in het ultieme waterparadijs van Nederland

Een last minute in Friesland vier je in een echt waterparadijs! Goedkoop overnachten doen veel vakantiegangers dan ook aan de Friese Meren. Je kunt zelfs voor een vakantiehuisje aan het water met een aanlegsteiger kiezen. Het Sneekermeer behoort tot de bekendste meren van de provincie. Naast zwemmen kun je hier ook waterskiën, surfen en zeilen. Of gewoon een bootje huren natuurlijk. Heb je tijdens je vakantie in Friesland ruim de tijd? Verruil het vasteland dan ook eens voor een dagje naar een van de Friese eilanden: Vlieland, Ameland, Terschelling of Schiermonnikoog.

Verrassend culinair genieten in Friesland

Van al die indrukken krijg je honger, maar ook daar hebben de Friezen een passend antwoord op. Ga je binnenkort goedkoop overnachten in Friesland, dan zul je zien dat de provincie ook op dit vlak genoeg te bieden heeft. Of je nu wilt lunchen, gezellig wilt borrelen of misschien wel luxe uit eten wilt in een van de drie sterrenrestaurants die Friesland rijk is. Vergeet ook niet dat je met een last minute in Friesland enkele streekproducten moet proberen. Zet je tanden maar in het suikerbrood, de Friese kaas, oranjekoek, droge worst en Fryse dúmkes.

Met je familie, vrienden, kinderen of met je hond naar een vakantiewoning in Friesland

Goedkope hotels in Friesland zijn via vergelijkingswebsite VertrekDirect.nl probleemloos gevonden. Maar misschien ben je inmiddels wel tot de conclusie gekomen dat Friesland een provincie is om écht te beleven. Daar kiezen veel vakantiegangers ervoor om goedkoop de overnachten in Friesland in een van de vakantieparken. Een vakantiewoning kun je al boeken voor een klein gezelschap van 2 personen, maar ook groepen van 8 personen, 10 personen of zelfs 12 personen vinden altijd een geschikte accommodatie op een natuurrijke locatie. Misschien zelfs wel met een zwembad!

Toch iets anders?

Andere populaire last minute bestemmingen

Meer weten over last minute vakanties?

Mark helpt je verder

Zoek je een last minute vakantie die echt bij je past, of twijfel je over welke reisorganisatie jouw droomreis kan waarmaken? Wil je dieper duiken in hoe jouw vakantieavontuur eruit kan zien, met tips over wat er allemaal te beleven valt? Of ben je benieuwd welke maanden ideaal zijn voor dat spontane uitje waar je zo naar verlangt? Wij staan klaar om al jouw vragen te tackelen met frisse ideeën en op maat gemaakt advies. Laat ons jouw reiscompagnon zijn; neem gerust contact op voor een advies dat net zo uniek is als jijzelf.

mark vertrekdirect
Mark Last minute expert
  • Vergelijk alle last minute vakanties
  • De beste deals
  • Tips per bestemming
  • Eén compleet overzicht

Een moment geduld. We zoeken het geschikte aanbod met last minute vakanties voor je…