Last minute Tunesië

Last minutes vergelijken

Vergelijk 100 verschillende Last minutes.

Vergelijk Last minutes

Wanneer je denkt aan een goedkope vakantie naar Tunesië, denk je misschien aan een zonvakantie in een zanderig gebied. Dat het land voor een groot gedeelte uit woestijn bestaan, klopt inderdaad. Maar daarmee doe je het echt tekort. Over de rijke cultuur en afwisselende natuur waarmee je tijdens een last minute naar Tunesië kennismaakt, is weinig bekend. Vind jij een deal die jou goedkoop naar Tunesië brengt? Maak je dan vast op voor een ware ontdekkingstocht!

Populaire Last minutes

Populaire bestemmingen rondom Tunesië

Vakantie vieren in badplaatsen waar het je aan niets ontbreekt

Vertrek je goedkoop naar Tunesië voor een zonovergoten strandvakantie? Deze super last minute -of je nu kiest voor een low budget of een luxe all inclusive accommodatie- biedt je een verblijf in de nabijheid van enkele van de mooiste stranden van Noord-Afrika. Een aantal daarvan vind je tijdens deze vliegvakantie op Djerba, een eiland dat middels een dam is verbonden aan het Tunesische vasteland. Ook Sousse, Port el Kantaoui en Hammamet zijn populaire badplaatsen.

Terug in de tijd met een bezoek aan de medina’s

Boek je een reis naar Tunesië last minute, dan zul je tijdens deze goedkope vakantie naar dit Noord-Afrikaanse land al gauw merken dat bijna elke stad en badplaats beschikt over zijn eigen medina. De medina is de oude stad en dé plek om tijdens je goedkope last minute een souvenir te kopen dat je nog lang zal doen herinneren aan deze bijzondere vakantie. Onthoud wel dat afdingen er een echte must is! Behalve handgemaakte artikelen ben je bij een medina ook aan het juiste adres voor een lekker kopje koffie of thee.

Ontdek tijdens je last minute naar Tunesië de rijke historie van het land

Tijdens een goedkope vakantie in Tunesië wissel je stranddagen af met interessante uitstapjes. Behalve in de oude medina’s staat ook in de eeuwenoude paleizen en forten de tijd even stil. Naast Arabieren hebben ook Ottomanen en Romeinen er hun voetsporen achtergelaten. Hoofdstad Tunis mag je tijdens je reis naar Tunesië niet overslaan. Je bekijkt er de Romeinse mozaïeken in het nationale museum en bezoekt de Ez Zitouna, de moskee die de oudste universiteit van de Arabische wereld herbergt.

Perfecte balans tussen strand, natuur en cultuur

Goedkope reizen naar Tunesië bieden je een gebalanceerde mix van strand en cultuur. Vind je tussen de vele deals een ideale aanbieding? Aarzel dan niet om je tickets te boeken en binnenkort af te reizen naar een luxe all inclusive verblijf die de basis biedt voor jouw ontdekkingstochten. Ook als natuurliefhebber kun je er je hart ophalen. Naast woestijnen, vlaktes en indrukwekkende ravijnen tref je in het noorden ook groene en zeer vruchtbare gebieden.

De beste tijd om goedkoop naar Tunesië te vertrekken

Wat is de beste tijd voor een last minute naar Tunesië? Het noorden, waar de badplaatsen zich bevinden, heeft een Middellandse Zeeklimaat. Daardoor zijn mei, juni, juli, augustus en september de beste maanden om naar deze bestemming te vliegen. Van oktober tot en met april heerst er een wat koeler klimaat en vallen er meer buien. Last minute reizen maak je, als je verzekerd wilt zijn van zon, dus in het late voorjaar en de zomer.

Last minutes vergelijken

Vergelijk 100 verschillende Last minutes.

Vergelijk Last minutes

Andere populaire last minute bestemmingen

Blog

© 2024 — vertrekdirect.nl — development by Harris Software