Last minute Lloret de Mar

Last minutes vergelijken

Vergelijk 76 verschillende Last minutes.

Vergelijk Last minutes

Een last minute naar Lloret de Mar: een vakantie die niet feestelijker kan

Dankzij het ruime aanbod van reisorganisaties als Tui en Sunweb vier je ook dit jaar je vakantie in Lloret de Mar goedkoop. Vooral jongeren kiezen voor een goedkope vakantie naar Lloret de Mar. Discotheken, bars en casino’s vind je hier volop. Net als tal van sportieve activiteiten en all inclusive resorts. Met een last minute naar Lloret de Mar heb je ook nog eens de keuze uit tal van zandstranden.

Populaire Last minutes

Populaire bestemmingen in Spanje

Eindeloos vermaak tijdens een last minute vakantie in Lloret de Mar

Wandelen langs de palmenpromenade van Passeig del Mar, winkelen in het centrum of urenlange waterpret. Tijdens een goedkope vakantie naar Lloret de Mar kan het allemaal. Met een super last minute in deze badplaats krijg je de glimlach niet van je gezicht. Aan de goudgele zandstranden strijken zonliefhebbers maar wat graag neer. Wil je tijdens deze goedkope last minute eens iets anders? Spring dan op de banaan of de jetski. Of geniet eindeloos in de attracties van Water World.

De verrassende kant van een goedkope vakantie naar Lloret

Wie geïnteresseerd is in de goedkope reizen naar Lloret de Mar, weet vaak niet dat er meer is dan alleen strand, waterpret en disco’s. Niet zo gek, want een last minute vakantie naar Lloret de Mar wordt vaak eenzijdig belicht. Het bergachtige en beboste landschap landinwaarts is een geschenk voor wie tijdens deze auto- of vliegvakantie wil gaan wandelen of andere sporten wil beoefenen.

Een portie cultuur tijdens je last minute vakantie naar Lloret de Mar

Ga je goedkoop naar deze Spaanse badplaats, dan vertrek je naar een stad met een wel duizend jaar oude geschiedenis. Het voormalige vissersdorp heeft zijn historie, ondanks de grote toeristenstroom, weten te behouden. Het absolute culturele hoogtepunt van last minute reizen naar deze populaire plek aan de Costa Brava is het kasteel van San Joan, die eeuwenlang werd gebruikt om de stad tegen piraten te beschermen. Ook het op een heuvel gelegen beeldhouwwerk ‘Dona Marinera’ is kenmerkend voor de stad.

Breng een bezoek aan Barcelona

Lijkt een last minute in Lloret de Mar je ook geen perfecte gelegenheid om de Catalaanse hoofdstad te bezoeken? Barcelona ligt ongeveer 75 kilometer zuidelijker en is zowel per huurauto als openbaar vervoer prima te bereiken. Met een uitstapje van 1 dag proef je van de levendige sfeer in deze kleurrijke stad. Boek je je vakantie naar Lloret de Mar goedkoop en bezoek je Barcelona? Maak je dan op voor de lekkerste tapas, de mooiste kunstwerken van Salvador Dalí en de altijd bruisende Ramblas.

Low budget deals vind je via vergelijkingswebsite VertrekDirect.nl

Op zoek naar de beste deal voor een last minute vakantie naar Lloret de Mar? Je vindt bij reisorganisaties als Tui en Sunweb altijd wel de voor jou perfecte aanbieding. Juni en september zijn de beste maanden voor wie tijdens zijn strandvakantie diverse activiteiten wil ondernemen. In juli en augustus lopen de temperaturen op. Ook het voor- en najaar lenen zich prima voor toeristen die cultuur en sportieve activiteiten centraal stellen. Boek een reis van 6 dagen, 8 dagen of langer en tel af naar deze altijd bruisende bestemming!

Last minutes vergelijken

Vergelijk 76 verschillende Last minutes.

Vergelijk Last minutes

Andere populaire last minute bestemmingen in Spanje

Blog

© 2024 — vertrekdirect.nl — development by Harris Software