Last minute Enschede

Last minutes vergelijken

Vergelijk 3 verschillende Last minutes.

Vergelijk Last minutes

Op vakantie naar Enschede, de ‘Metropool van het oosten’

In het gezellige Twente, in het oosten van Overijssel, breng jij een geslaagde last minute in Enschede door. De grootste stad van de provincie wordt ook wel de ‘Metropool van het oosten’ genoemd. Goedkoop overnachten in Enschede doe je in een stad die al sinds de Middeleeuwen bestaat. Er zijn meer dan genoeg historische overblijfselen die je daaraan herinneren, net als de Rijksmonumenten uit het industriële verleden. Maar ook boek je een van de goedkope hotels in Enschede om gezellig te winkelen en uit te gaan.

Populaire Last minutes

Populaire bestemmingen nabij Enschede

Dit zijn de mooiste bezienswaardigheden in de stad

Ga je goedkoop overnachten in Enschede, dan staat zijn synogage, die de mooiste van West-Europa wordt genoemd, zeker op je must-see lijstje. Net als de Jacobuskerk, die overigens alleen op zaterdagmiddag te bezoeken is. Om de Middeleeuwse Grote Kerk op de markt kun je tijdens een vakantie in Enschede ook niet heen. Een bijzondere bezienswaardigheid is ook het achttiende-eeuwse Elderinkshuis, waar reizigers vroeger verbleven als ze vanwege de gesloten stadspoorten de stad niet meer binnen konden komen.

Dé hotspots van Enschede

Boek jij via vergelijkingswebsite VertrekDirect.nl een van de goedkope hotels in Enschede? Wat horeca betreft zijn er dan twee plekken in de stad die je absoluut niet mag missen. De eerste en de meest voor de hand liggende is natuurlijk de Oude Markt, het prachtige horecaplein in het hartje van de stad waar ouderwetse en moderne eet-, drink- en uitgaansgelegenheden een gezellig geheel vormen. Wip tijdens je last minute in Enschede ook eens langs bij De Roombeek. De in 2000 door de vuurwerkramp getroffen wijk is omgetoverd tot een hypermodern cultuurpark.

Ook dit kun je doen tijdens een last minute in Enschede

Niet alleen is een vakantie in Enschede voor liefhebbers van cultuur en historie een mooie gelegenheid om enkele van de prachtigste monumenten te bezoeken, ook wanneer je het op dat gebied wat rustiger aan wilt doen, is Enschede de place to be. Ga bijvoorbeeld eens lekker wandelen in een van de stadsparken. Het Volkspark, het Ledeboerpark en het Wooldrikspark zijn de bekendste. Natuurgebied Vliegveld Twente heeft je 130 hectare vol flora en fauna te bieden. Ook kun je in Enschede een bezoek brengen aan bierbrouwer Grolsch.

Eten en drinken in de stad

Ook de innerlijke mens zal je dankbaar zijn voor het boeken van een last minute naar Enschede. Wie goedkoop gaat overnachten in Enschede in het hartje van de stad, staat binnen een paar stappen op de Oude Markt. Net als de straatjes daaromheen vind je er een breed aanbod cafés, restaurants, lunchrooms en koffietentjes. De Twentsche Foodhall is de nieuwe foodbelevenis van de regio. Op een oppervlakte van duizend vierkante meter kun je kiezen tussen gerechten uit acht verschillende keukens.

Een van de meest kidsproof bestemmingen van Overijssel

Sta je op het punt een van de goedkope hotels in Enschede te boeken, maar twijfel je of deze stad wel een kidsproof bestemming is? Wij kunnen je geruststellen. De ‘Metropool van het oosten’, maar ook de omgeving van Enschede, bieden ook de jonge vakantiegangertjes veel vertier. Denk alleen al maar aan de vele parken, vaak met boerderijdieren en speeltoestellen. Ook kunnen ze een uitje naar de Museumfabriek vaak enorm waarderen.

Een vakantiehuis of een van de goedkope hotels in Enschede?

Een verblijf in een van de goedkope hotels in Enschede die je via vergelijkingswebsite VertrekDirect.nl kunt boeken, is een prima idee voor citytrippers die graag cultuur snuiven en de lokale gastronomie willen uitproberen. Wil je echter ook de omgeving van Enschede verkennen? Dan is een vakantiehuis op een vakantiepark wellicht een nog beter idee! De parken in het Groene Twente vormen namelijk een ideale uitvalsbasis en maken het mixen van cultuur, natuur en historie nog makkelijker.

Last minutes vergelijken

Vergelijk 3 verschillende Last minutes.

Vergelijk Last minutes

Meer leuke bestemmingen in Nederland

Blog

© 2023 — vertrekdirect.nl — development by Harris Software