Zoek & boek

Last minute Apeldoorn

  • Vergelijk alle last minute vakanties
  • De beste deals
  • Tips per bestemming
  • Eén compleet overzicht

Op naar de hoofdstad van de Veluwe met een last minute naar Apeldoorn

Goedkoop overnachten in Apeldoorn is een goed idee voor iedereen die natuur, uitstapjes en stadse ontspanning met elkaar wil combineren. Je vakantie in Apeldoorn breng je door in een van de tien grootste steden van ons land. De van zichzelf al groene stad ligt midden in de Veluwe en wordt daardoor ook wel de hoofdstad van de Veluwe genoemd. Boek je een van de goedkope hotels in Apeldoorn, dan kun je behalve op een portie natuur ook op leuke winkelstraten en een grote variatie aan horecagelegenheden rekenen.

Last minute vakantie
Waar wacht je nog op?

Boek direct je last minute vakantie Apeldoorn

Voordeeluitjes logo
Voordeeluitjes Bekijk prijs
BungalowSpecials Bekijk prijs
Last minutes

Paleis Het Loo: dé trekpleister van de stad

Een vakantie in Apeldoorn is onlosmakelijk verbonden met Paleis Het Loo. Het paleis aan de rand van de stad is driehonderd jaar oud en gold in het verleden als zomerresidentie van de koninklijke familie. Behalve het paleis zelf zijn ook de tuinen, stallen en koetshuizen opengesteld voor publiek. Tot die tijd vinden er werkzaamheden plaats. Wel kun je het ernaast gelegen natuurpark Berg & Bos bezoeken.

Populaire bestemmingen in Nederland

Andere bezienswaardigheden om in een vakantie in Apeldoorn te bezoeken

Ga je voor goedkoop overnachten in Apeldoorn, wees over Paleis Het Loo dan niet al te teleurgesteld. Deze groene stad aan de rand van de Veluwe heeft je nog meer te bieden. Hij staat voornamelijk bekend om zijn stadsparken. Oranjepark is daarvan misschien wel het populairst. Dit park ligt in het hart van de stad en werd aangelegd in de Engelse landschapsstijl. Het eerder genoemde Berg & Bos, naast het paleis, is met zijn uitkijktoren, speelweide en boerderijdieren extra leuk voor kinderen.

Een dagje naar de Hoge Veluwe

De omgeving van Apeldoorn nodigt uit tot het ondernemen van tal van activiteiten in de natuur. Laat het centrum van Apeldoorn tijdens je verblijf dus een voor wat het is en ga op onderzoek uit in de Hoge Veluwe. Dit is voor natuurliefhebbers een ware must gedurende een last minute in Apeldoorn. De Hoge Veluwe is het grootste natuurgebied van Nederland. Je kunt een witte fiets gebruiken om door het park te rijden. Als je wilt, kun je er ook het Kröller-Müller Museum met werken van onder andere Vincent van Gogh bezoeken.

Met kinderen goedkoop overnachten in Apeldoorn

Ga jij binnenkort samen met je kinderen goedkoop overnachten in Apeldoorn? Dan hoef je geen seconde bang te zijn dat ze het in deze stad niet naar hun zin zullen hebben. Behalve ravotten in een van de stadsparken vormt een bezoek aan de Apenheul voor hen een absoluut hoogtepunt van een last minute in Apeldoorn. Nergens anders ter wereld leven zoveel apensoorten samen in één park. En een gedeelte daarvan nog los ook! Ook het pretpark Julianatoren is een geliefd onderdeel van een vakantie in Apeldoorn met kinderen tot een leeftijd van tien jaar.

Vakantieparken rond Apeldoorn

Zeg nou zelf, leent deze stad zich er niet bij uitstek voor om te combineren met een verblijf in de natuur? Alhoewel je met goedkope hotels in Apeldoorn alle parken, bezienswaardigheden en horeca om je heen hebt, verblijf je in een vakantiehuis op een van de vakantieparken in een oase van rust. In tegenstelling tot de goedkope hotels in Apeldoorn vormen de parken de perfecte uitvalsbasis om misschien wel het mooiste gebied van Nederland te verkennen. Bungalows zijn ook nog eens extra prettig wanneer je met je kinderen of met je hond op vakantie naar Apeldoorn gaat.

Toch iets anders?

Andere populaire last minute bestemmingen

Meer weten over last minute vakanties?

Mark helpt je verder

Zoek je een last minute vakantie die echt bij je past, of twijfel je over welke reisorganisatie jouw droomreis kan waarmaken? Wil je dieper duiken in hoe jouw vakantieavontuur eruit kan zien, met tips over wat er allemaal te beleven valt? Of ben je benieuwd welke maanden ideaal zijn voor dat spontane uitje waar je zo naar verlangt? Wij staan klaar om al jouw vragen te tackelen met frisse ideeën en op maat gemaakt advies. Laat ons jouw reiscompagnon zijn; neem gerust contact op voor een advies dat net zo uniek is als jijzelf.

mark vertrekdirect
Mark Last minute expert
  • Vergelijk alle last minute vakanties
  • De beste deals
  • Tips per bestemming
  • Eén compleet overzicht

Een moment geduld. We zoeken het geschikte aanbod met last minute vakanties voor je…