Last minute Puglia

Last minutes vergelijken

Vergelijk 28 verschillende Last minutes.

Vergelijk Last minutes

Ontdek het echte Italië met een last minute naar Puglia

Het boeken van een goedkope vakantie naar Puglia is dé manier om het echte Italië te leren kennen. Het zijn de sfeervolle dorpjes en ruige kustlijnen met verlaten strandjes die een last minute vakantie in Puglia zo bijzonder maken. Boek je je vakantie in Puglia goedkoop bij één van de reisorganisaties als Kras, Tui of De Jong Intra, dan kun je daar nog een extra voordeel bij optellen. Je hoeft je bestemming met maar weinig anderen te delen.

Populaire Last minutes

Populaire bestemmingen in Italië

Genoeg mogelijkheden voor een goedkope vakantie naar Puglia

Tijdens een super last minute naar deze regio, in de hak van de Italiaanse laars, geniet je elke minuut. De meeste reizigers kiezen voor een verblijf van 10 dagen, maar goedkope reizen naar Puglia bestaan er ook met een duur van bijvoorbeeld 7 dagen of 15 dagen. Ook wat accommodaties betreft heb je volop de keuze. Zo kun je in een eenvoudig appartement op basis van logies verblijven. Heb je behoefte aan een beetje extra luxe? Ga dan voor dat all inclusive verblijf.

Wat je echt moet zien tijdens een last minute vakantie in Puglia

Vind je tussen de vele deals de aanbieding die echt iets voor jou is? Aarzel dan niet om deze vliegvakantie vast te leggen en af te tellen naar jouw vertrek richting één van de meest authentieke stukjes Italië. Eén van de must-sees van de regio is het historische centrum van havenstad Bari. Ook in het barokke Lecce, dat bezaaid is met kerken, waan je jezelf even in een andere wereld. In Alberobello tel je maar liefst meer dan 1500 trullihuisjes met hun typische, kegelvormige daken.

Eén van de bijzonderste kastelen van Italië

Boek je je vakantie naar Puglia goedkoop bij één van de genoemde reisorganisaties? Dan ontdek je, eenmaal op locatie, gauw dat de meeste bezienswaardigheden zich aan de kust bevinden. Er is echter één uitzondering: het meer landinwaarts gelegen Castel del Monte. Dit achthoekige kasteel telt acht torens en werd in de dertiende eeuw als onderdeel van een verdedigingsnetwerk op een heuvel gebouwd. Het kasteel is de moeite meer dan waard om tijdens je last minute in Puglia de betoverende kust eens te verlaten.

Verrassend mooie stranden

Wie denkt aan een strandvakantie, zal niet gauw stilstaan bij een last minute in Puglia. De waarheid is echter dat een goedkope last minute naar dit deel van Italië je trakteert op de prachtigste kustplaatsen. Het schiereiland Gargano staat bekend om zijn bijzondere kustlijn vol kliffen, grotten en baaien. Boek je een goedkope vakantie naar Puglia, bezoek dan ook Polignano a Mare. Het witte dorp is bovenop een steile rotswand gebouwd en heeft een prachtig kiezelstrand.

Zoveel redenen om een goedkope vakantie naar Puglia te boeken

Dacht je dat het tijdens deze last minute reizen ophoudt bij strand en cultuur? Mis! Puglia is namelijk ook op culinair gebied een uitblinker. Vanwege zijn geografische ligging kent de keuken enkele interessante invloeden uit andere culturen. Een low budget deal naar Puglia kun je het beste boeken in de maanden mei tot en met oktober. In juli en augustus kan het behoorlijk warm worden. Vertrek jij dit jaar goedkoop naar het onontdekte Puglia?

Last minutes vergelijken

Vergelijk 28 verschillende Last minutes.

Vergelijk Last minutes

Andere populaire last minute bestemmingen

Blog

© 2024 — vertrekdirect.nl — development by Harris Software