Zoek & boek

Last minute Renesse

  • Vergelijk alle last minute vakanties
  • De beste deals
  • Tips per bestemming
  • Eén compleet overzicht

Niets moet, alles kan tijdens een last minute in Renesse

Goedkoop overnachten in Renesse? Maar weinig dorpen hebben zo een mooie ligging als deze in het noorden van Schouwen-Duiveland. Schijnt de zon in Nederland, dan schijnt hij ook bijna altijd in Renesse. Boek je een van de goedkope hotels in Renesse, dan ga je dus een zonovergoten vakantie tegemoet. Reken hier op lange stranden, duingebieden, polders, bossen en de altijd gezellige winkels en strandpaviljoens. Ondanks dat de badplaats niet als zodanig bekendstaat, ben je ook voor een rustige vakantie in Renesse aan het goede adres.

Last minute vakantie
Waar wacht je nog op?

Boek direct je last minute vakantie Renesse

Voordeeluitjes logo
Voordeeluitjes Bekijk prijs
BungalowSpecials Bekijk prijs
Heerlijkehuisjes Bekijk prijs
Last minutes

Zeventien kilometer zandstrand

In de Kop van Schouwen vind je Renesse, dankzij zijn schone en brede stranden een van Zeelands parels. Sinds bijna twintig jaar is een last minute naar Renesse ook echt een familievakantie geworden. Er zijn meer dan voldoende faciliteiten voor kinderen, alhoewel ook jongeren nog steeds meer dan genoeg vertier in deze badplaats vinden. Goedkoop overnachten in Renesse doe je direct aan of in de nabijheid van het maar liefst zeventien kilometer lange zandstrand, dat aan de bossen van Westerschouwen grenst. Diverse plekken kun je met je hond bezoeken. Ook zijn er veel watersportmogelijkheden.

Populaire bestemmingen in Nederland

Wat is er te zien tijdens een vakantie in Renesse?

Alhoewel je een vakantie in Renesse hoofdzakelijk voor het strand boekt, betekent dat niet dat er niets anders te doen is. Boek een van de goedkope hotels in Renesse en bezoek op een zonnige ochtend of middag het prachtige zestiende-eeuwse Slot Moermond eens. Het landgoed is een natuurgebied waar veel diersoorten leven. Een grappig uitje tijdens je last minute in Renesse maak je naar blikmuseum De Blikvanger, waar je wel vierduizend blikken en doosjes kunt bewonderen.

Activiteiten voor iedereen

Ga je binnenkort goedkoop overnachten in Renesse? In deze badplaats zal je geen minuut de tijd willen nemen om stil te zitten! In de badplaats en zijn directe omgeving is meer dan genoeg te doen. In juli en augustus kun je de toren van de dorpskerk beklimmen en zo genieten van een prachtig uitzicht. De bossen van Westerschouwen nodigen sportievelingen uit tot het volgen van diverse wandel- en mountainbikeroutes, die er in verschillende lengtes en moeilijkheidsgraden bestaan. Op regenachtige dagen kun je met de kinderen naar het Family Funhouse.

Het befaamde uitgaansleven van Renesse

Renesse staat al sinds jaar en dag bekend om zijn uitgaansmogelijkheden. In juli en augustus zijn de meeste daarvan elke dag tot diep in de nacht geopend. Boek je in een andere periode van het jaar een van de goedkope hotels in Renesse, dan beperkt het uitgaansleven zich vooral tot vrijdag en zaterdag. Wat muziek betreft is er voor iedereen wat wils: van Nederlandstalig tot dance en hiphop. Kijk er tijdens je vakantie in Renesse ook niet van op als je nationale of internationale artiesten ziet optreden.

Accommodaties om goedkoop te overnachten in Renesse

Kies je voor een last minute naar Renesse, dan is de kans groot dat je voor een hotel kiest. Dit accommodatie type blijft onder de meeste vakantiegangers favoriet. Hotel De Zeeuwse Stromen is in Renesse een van de toppers. Maar heb je ook wel eens overwogen om een vakantiehuis in een vakantiepark te huren? Bungalows kun je zelfs huren voor een gezelschap van 12 personen of meer. Zo kun je met je hele familie of vriendengroep genieten van die welverdiende vakantie in Renesse!

Toch iets anders?

Andere populaire last minute bestemmingen

Meer weten over last minute vakanties?

Mark helpt je verder

Zoek je een last minute vakantie die echt bij je past, of twijfel je over welke reisorganisatie jouw droomreis kan waarmaken? Wil je dieper duiken in hoe jouw vakantieavontuur eruit kan zien, met tips over wat er allemaal te beleven valt? Of ben je benieuwd welke maanden ideaal zijn voor dat spontane uitje waar je zo naar verlangt? Wij staan klaar om al jouw vragen te tackelen met frisse ideeën en op maat gemaakt advies. Laat ons jouw reiscompagnon zijn; neem gerust contact op voor een advies dat net zo uniek is als jijzelf.

mark vertrekdirect
Mark Last minute expert
  • Vergelijk alle last minute vakanties
  • De beste deals
  • Tips per bestemming
  • Eén compleet overzicht

Een moment geduld. We zoeken het geschikte aanbod met last minute vakanties voor je…