Last minute Sevilla

Last minutes vergelijken

Vergelijk 42 verschillende Last minutes.

Vergelijk Last minutes

Een last minute stedentrip naar Sevilla: charme, historie en tapas

Met een last minute vakantie naar Sevilla boek je volgens veel Spanjaarden een citytrip naar de mooiste stad van hun land. Sevilla is de hoofdstad van de zuidelijkste provincie van Spanje: Andalusië. Een goedkope vakantie naar Sevilla wordt gekenmerkt door zon, charme en lekker eten. Vooral in de vorm van tapas. Niet te vergeten bevind je je met een last minute naar Sevilla ook op historische grond. Goedkope reizen naar de zonovergoten stad boek je bij reisaanbieders als Tui, Kras en De Jong Intra.

Populaire Last minutes

Populaire bestemmingen in Spanje

Last minute reizen naar een stad van historische waarde

Op zoek naar een leuke citytrip? Een last minute in Sevilla is perfect voor liefhebbers van cultuur en historie. De stad werd in de achtste eeuw veroverd door de Moren en groeide uit tot één van de belangrijkste steden van dat rijk. Alhoewel je tijdens je goedkope vakantie naar deze stad nog maar weinig overblijfselen treft, vind je wel overal de Mudejarstijl terug. Deze kunststijl is een mengeling van islamitische en christelijke kunst en wordt vooral gekenmerkt door de azulejos oftewel keramische tegels.

Hoogtepunt van je goedkope vakantie naar Sevilla: het Real Alcázar

Boek je een super last minute naar deze Zuid-Spaanse stad? Dan mag het duidelijk zijn dat je weekendje weg niet compleet is zonder een bezoek aan Real Alcázar. Dit van oorsprong Moorse bouwwerk is het oudste koninklijke paleis van Europa dat nog steeds in gebruik is. Het mooiste voorbeeld van azulejos vind je tijdens je vliegvakantie hier terug. De prachtige tuinen zijn de oudste van de stad. Het paleis staat al ruim dertig jaar op de UNESCO Werelderfgoedlijst.

Andere bezienswaardigheden die je tijdens een last minute in Sevilla niet wilt missen

Een ander overblijfsel uit de Moorse periode vind je gedurende deze goedkope last minute terug in de Giralda. Deze toren maakte oorspronkelijk onderdeel uit van een moskee die daar stond, maar is nu deel van de Kathedraal van Sevilla. Ook het Plaza de España wil je gedurende je last minute vakantie in Sevilla niet missen. Op dit prachtig versierde plein, dat een bonte mengeling van stijlen en kleuren is, bewonder je vijftig wandschilderingen die naar de vijftig Spaanse provincies verwijzen.

Een low budget citytrip om je vingers bij af te likken

Kies je uit de vele deals een aanbieding voor een weekendje weg naar Sevilla? Ook al boek je wellicht een all inclusive verblijf, laat jezelf dan toch eens verleiden om de lekkernijen in de Spaanse binnenstad te proeven. Wie Sevilla zegt, zegt tapas. De kleine gerechtjes kun je zowel als lunch en als diner eten. Laat tijdens een last minute in Sevilla ook eens een lokaal geproduceerde sherry inschenken.

Vind de beste deal bij VertrekDirect.nl

Sevilla behoort tot de warmste steden van heel Europa. April, mei, juni, september en oktober zijn de beste maanden voor een last minute stedentrip naar Sevilla. In juli en augustus lopen de temperaturen behoorlijk hoog op. De meeste vakantiegangers kiezen voor een super last minute van 3 dagen of 4 dagen. Wil je nog meer van Andalusië zien, dan kun je een verblijf van 7 dagen of langer boeken en per huurauto de omgeving verkennen.

Last minutes vergelijken

Vergelijk 42 verschillende Last minutes.

Vergelijk Last minutes

Andere populaire last minute bestemmingen in Spanje

Blog

© 2024 — vertrekdirect.nl — development by Harris Software