Zoek & boek

Last minute Eindhoven

  • Vergelijk alle last minute vakanties
  • De beste deals
  • Tips per bestemming
  • Eén compleet overzicht

Op vakantie in Eindhoven: achter alle technologie schuilt een fijne vrijetijdsbestemming

We kennen hem als de relatief kleine stad boordevol technologiebedrijven. Een plek waar je je als jong talent als een vis in het water voelt. Maar dat de Lichtstad nog veel meer is dan alleen dat, dat bewijst een last minute in Eindhoven je. Goedkoop overnachten in Eindhoven betekent een paar gezellige dagen eten, drinken, winkelen en uitgaan. De ideale manier om de batterij weer even op te laden. Goedkope hotels in Eindhoven vind je, net als andere accommodatie typen zoals vakantiewoningen, via vergelijkingswebsite Vertrekdirect.nl het hele jaar door.

Last minute vakantie
Waar wacht je nog op?

Boek direct je last minute vakantie Eindhoven

Voordeeluitjes logo
Voordeeluitjes Bekijk prijs
BungalowSpecials Bekijk prijs
Last minutes

Goedkoop overnachten in Eindhoven: dit zijn de hoogtepunten van de stad

Alhoewel de Brabantse stad vooral wordt gezien als moderne stad en dit ook het eerste is wat je opvalt wanneer je hem bezoekt, zal het je verbazen hoeveel monumenten je tijdens een last minute in Eindhoven kunt bewonderen. Ze zijn gewoon goed verborgen! Wandel ’s ochtends een van de goedkope hotels in Eindhoven uit en bezoek bijvoorbeeld de Sint-Catharinakerk, die in 1861 werd gebouwd naar ontwerp van dezelfde architect die ook het Amsterdamse stationsgebouw ontwierp. Het stadswandelpark met beeldende kunst in het stadsdeel Stratum vormt een groene oase van rust.

Top 5 last minutes Eindhoven

Populaire last minute vakanties Eindhoven

Westcord Eindhoven

Noord-Brabant - Eindhoven

Populaire bestemmingen in Nederland

Wat je nog meer kunt doen

Heb je inmiddels een flinke wandeling door de binnenstad gemaakt, dan wordt het tijd om je vakantie in Eindhoven te verrijken met een bezoek aan Strijp-S. Vroeger was dit gebied uitsluitend bedoeld voor fabrieksmedewerkers en had je een pasje nodig om binnen te komen. Nu ontdek je tijdens je vakantie in Eindhoven hoe deze wijk zich in rap tempo tot hippe hotspot aan het ontwikkelen is. Ga je binnenkort goedkoop overnachten in Eindhoven en beschouw je jezelf als een echte kunstliefhebber? Bezoek dan het Van Abbemuseum. Voor liefhebbers is er ook het Philips Museum.

Van lokale marktjes tot internationale labels: dit is winkelen in Eindhoven

En hadden we je al verteld dat veel winkelliefhebbers ervoor kiezen om goedkoop te overnachten in Eindhoven? Niet voor niets natuurlijk, want de winkelhotspots in deze stad zijn haast ontelbaar. De winkels zijn zeven dagen per week geopend. Koopavond vindt plaats op vrijdagavond. Of je nu op zoek bent naar grote ketens, vintage winkeltjes of lokale markten, tijdens een last minute in Eindhoven heb je ze allemaal tot je beschikking. Een fijne bijkomstigheid is dat de winkelgebieden ook allemaal op loopafstand van elkaar liggen. Dit zoekt toch elke winkelliefhebber?

Een verblijf in een vakantiepark in Eindhovens bosrijke omgeving

De beste manier om in deze zich volop ontwikkelende Brabantse stad te verblijven? Het is aan jou. Er zijn meer dan voldoende goedkope hotels in Eindhoven, maar in plaats van een appartement, bed and breakfast of goedkoop hotel in Eindhoven in het centrum kun je ook voor een vakantiepark in de buurt van Eindhoven kiezen. De Brabantse stad ligt in een bosrijke omgeving, wat betekent dat hiertoe voldoende mogelijkheden bestaan. Met een verblijf in een vakantiehuis op een van de vakantieparken zou je haast vergeten dat Eindhoven een trendy industriestad is.

Toch iets anders?

Andere populaire last minute bestemmingen

Meer weten over last minute vakanties?

Mark helpt je verder

Zoek je een last minute vakantie die echt bij je past, of twijfel je over welke reisorganisatie jouw droomreis kan waarmaken? Wil je dieper duiken in hoe jouw vakantieavontuur eruit kan zien, met tips over wat er allemaal te beleven valt? Of ben je benieuwd welke maanden ideaal zijn voor dat spontane uitje waar je zo naar verlangt? Wij staan klaar om al jouw vragen te tackelen met frisse ideeën en op maat gemaakt advies. Laat ons jouw reiscompagnon zijn; neem gerust contact op voor een advies dat net zo uniek is als jijzelf.

mark vertrekdirect
Mark Last minute expert
  • Vergelijk alle last minute vakanties
  • De beste deals
  • Tips per bestemming
  • Eén compleet overzicht

Een moment geduld. We zoeken het geschikte aanbod met last minute vakanties voor je…