Last minute Breda

Last minutes vergelijken

Vergelijk 0 verschillende Last minutes.

Op vakantie naar Breda: gevarieerde, maar vooral groene stad

Ga je binnenkort goedkoop overnachten in Breda, dan kom je er al gauw achter: in deze stad is het leven goed. De grootste Nassastad van ons land staat bol van de monumenten, cafés en musea, maar een last minute in Breda leent zich ook prima als winkeluitje. Maar wat is dit ook een groene stad! Het ene park lijkt soms haast over te lopen in het andere. Verblijf je in een van de goedkope hotels in Breda, dan vormen deze groene zones heerlijke plekken om even helemaal tot rust te komen.

Populaire bestemmingen in Noord-Brabant

Goedkoop overnachten in Breda? Dit zijn dé bezienswaardigheden van de stad

Sta jij op het punt een van die goedkope hotels in Breda te boeken? Het weekend of misschien wel weekje dat je er door zult brengen, is er een vol culturele bezienswaardigheden. Ben je niet vies van een beetje cultuur en historie, bezoek dan de Onze-Lieve-Vrouwekerk op de Grote Markt, die in het begin van de vijftiende eeuw werd gebouwd. Ook het veertiende-eeuwse Kasteel van Breda en de Begijnhof, waar katholieke vrouwen een sober leven leidden, zijn de moeite van een bezoek tijdens je last minute in Breda waard.

Dit kun je ook doen tijdens je last minute in Breda

Ga jij binnenkort goedkoop overnachten in Breda, maar wil je je stedentrip iets extra’s geven? Neem dan je comfortabele schoenen mee om het groen van de stad eens goed te verkennen. Het Wilhelminapark, Mastbosch en Markdal liggen allemaal in en rond het centrum. De mooiste groene plek is volgens de locals echter Park Valkenberg, dat achter het Kasteel van Breda een oase van rust is. De nieuwe hotspot van Breda, BAAI, is tijdens de zomermaanden leuk om te bezoeken. Op deze plek aan het water hangt een ontspannen strandvibe.

Aan tafel in Breda

Het kan niet anders: een vakantie in Breda breng je door in een van dé steden van onze geliefde bourgondische provincie. Ga je goedkoop overnachten in Breda, dan neemt eten en drinken ook een belangrijke plaats in. Wil je dat op chic doen, dan kan dat, maar je zult tijdens je last minute in Breda ook meer dan genoeg betaalbare cafés en eetgelegenheden treffen. De meest originele zaakjes vind je in de Veemarktstraat. In september vindt Bourgondisch Breda plaats, waarbij je kunt deelnemen aan culinaire routes, proeverijen en evenementen.

Verruil Breda een dagje voor een andere stad

Kies je via vergelijkingswebsite VertrekDirect.nl voor een van de goedkope hotels in Breda, maar wil je tijdens deze citytrip wel wat meer zien dan alleen deze stad? Geen probleem! Andere Brabantse steden liggen relatief dichtbij en ook Rotterdam en Antwerpen liggen op korte afstand van de stad. Vier je je vakantie in Breda met kinderen? Met de auto sta je binnen een half uurtje voor de toegangspoorten van de Efteling. Zo kan deze reis voor de kleine stedentrippers echt niet meer stuk!

Vakantieparken in de omgeving van Breda

Een last minute in Breda brengen de meeste bezoekers door in een goedkoop hotel in Breda in het centrum, of in een appartement of bed and breakfast in de stad. Een vakantiehuis op een van de vakantieparken in de directe omgeving van deze gezellige stad zijn echter een interessant alternatief. Rondom Breda tref je recreatieparken van ketens als Roompot, RCN, Molecaten en Landal. Je verblijft dan vlak buiten de stad in een natuurgebied. Vanuit je bungalow stap je zo de bossen in en wanneer je wilt zoek je de drukte van de stad op.

Last minutes vergelijken

Vergelijk 0 verschillende Last minutes.

Meer leuke bestemmingen in Nederland

Blog

© 2023 — vertrekdirect.nl — development by Harris Software